Ce să faci de Ziua Îndrăgostiţilor dacă eşti singur, în funcţie de zodia ta

De fiecare dată când se apropie Ziua Îndrăgostiţilor şi eşti singur, apare o groază care nu are cum să nu ajungă şi la tine. Cu toate acestea, există o mulţime de idei pentru a te simţi bine în această zi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă un nou restaurant.

Anul acesta e plin de noi descoperiri. Doar pentru că eşti singur nu înseamnă că nu poţi încerca acel restaurant de care ai auzit numai lucruri bune. Invită-ţi prietenii şi comandă nişte băuturi şi o mâncare bună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Răsfaţă-te!

În acest an, trebuie să începi să ai mai multă grijă de tine. Trebuie să te descoperi şi să te iubeşti pentru ceea ce eşti. Asta trebuie să faci şi de Ziua Îndrăgostiţilor, pregăteşte o baie cu spumă şi relaxează-te. Meriţi să ai grijă de tine, să te apreciezi şi să faci tot ce trebuie ca să te simţi bine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Du-te la barul tău preferat.

Norocul este de parte ta în acest an, aşa că nu se ştie niciodată de cine ai putea da acolo. S-ar putea să fii singur acum, dar cine ştie pe cine ai putea găsi în afara uşilor casei. Dacă nu eşti pregătit pentru o nouă relaţie, continuă să mergi în localul preferat alături de cei mai apropiaţi prieteni!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fă ceva frumos pentru altcineva.

Poate că nu e o activitate, dar să faci ceva frumos pentru cineva te va face să te simţi minunat. Din numeroase motive, ţi-ai construit recent ziduri în jurul inimii şi ai nevoie de ceva pentru a scăpa de ele. Dacă faci un gest frumos pentru cineva, inima ta se va umple de bucurie. Cine ştie, universul te poate recompensa în schimb.

Leu(22 iulie - 22 august)

Mergi la karaoke.

Îţi place să fii în centrul atenţiei şi nu e deloc un lucru rău. Dacă eşti singur de Ziua Îndrăgostiţilor, mergi la localul de karaoke preferat pentru a fredona câteva melodii. Ia-ţi nişte prieteni cu tine sau mergi chiar singur, uneori duelurile cu străinii sunt cele mai tari!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fă ordine prin casă sau rearanjează-ţi apartamentul.

Indiferent dacă abia te-ai mutat sau stai aici de o veşnicie, Ziua Îndrăgostiţilor este prefectă pentru a face ordine sau pentru a-ţi redecora spaţiul în care locuieşti. Rearanjează-ţi dormitorul astfel încât să fie mai funcţional decât până acum şi fă din camera de zi locul confortabil şi relaxant pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mergi la stand-up comedy.

Adori să râzi, deci, de ce să nu îţi petreci Ziua Îndrăgostiţilor astfel? Cel mai bun lucru este că aceste spectacole sunt mai ieftine în cursul săptămânii, aşa că eşti norocos că azi este joi. Propune-le prietenilor să te însoţească şi bucuraţi-vă împreună!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pregăteşte cina pentru cei dragi.

Tu nu prea laşi oamenii să se apropie de tine şi ai un cerc restrâns de prieteni. Aşa că, găteşte pentru persoanele tale preferate. Fă-ţi timp pentru a le arăta celor pe care îi iubeşti că eşti recunoscător pentru că fac parte din viaţa ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Explorează un loc nou.

Ai auzit că există un cartier cool în care tocmai s-a deschis un restaurant bun? Da, du-te acolo! Anul acesta este un pic cam dur pentru tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă. Încearcă tot mai multe lucruri şi locuri noi, nu ştii niciodată pe cine ai putea întâlni în acele excursii care te scot din zona de confort.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Oferă-ţi ceva ce ţi-ai dorit dintotdeauna.

Nu trebuie neapărat să fie ceva scump, ştim cu toţii că ţii la economiile tale. Cu toate acestea, de Ziua Îndrăgostiţilor fă un efort şi oferă-ţi ceva ce ţi-ai dorit mereu. Poate fi vorba doar de o cafea mai scumpă decât cea pe care ţi-o cumperi de obicei. Meriţi să fii tratat bine şi dacă nu are cine să o facă pentru tine, atunci fă-o singur!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Conectează-te cu tine la nivel spiritual.

Întinde covorul de yoga astăzi, indiferent dacă acasă sau la o sală de meditaţie. Ziua Îndrăgostiţilor este o vacanţă pentru inima ta. Găseşte un spaţiu liniştit, unde poţi asculta cu adevărat ceea ce se întâmplă cu tine şi fă un inventar intern al lucrurilor pe care le-ai ignorat până acum. Meriţi să îţi conştientizezi frământările şi să te asiguri apoi că eşti în echilibru.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Organizează o petrecere numai cu dulciuri.

Cine nu iubeşte dulciurile? Toată lumea o face, aşa că invită-ţi prietenii şi roagă-i pe fiecare să aducă un mic desert. Bucură-te să ai prăjitură la cină şi nu te gândi la kilogramele în plus, măcar astăzi. Dulceaţa nu trebuie să vină întotdeauna de la un partener!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod