Prinţese Disney

Ce prinţesă Disney te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Te-ai uitat vreodată la Cenuşăreasa sau la Albă ca Zăpada şi ai simţit o legătură profundă cu una dintre prinţese? Ei bine, ar putea fi scris în stele!

Berbec - Tiana

Tiana întruchipează tot ceea ce înseamnă o nativă clasică din Berbec. Ea este încrezătoare, curajoasă, hotărâtă şi entuziastă în ciuda obstacolelor care îi apar în cale. Ea nu renunţă până nu îşi atinge scopul.

Taur - Rapunzel

Nativa din Taur este fiabilă şi răbdătoare, şi cu siguranţă Rapunzel este întruchiparea răbdării atât timp cât a fost blocată în acel turn.

Gemeni - Belle

Belle, la fel ca nativa din Gemeni, este suficient de gingaşă astfel încât să poată transforma orice bestie într-un gigant blând. Ea este curioasă şi atrasă de cărţi şi citit.


Rac - Anna

Nativa din Rac are o imaginaţie bogată şi este una dintre cele mai loiale semne zodiacale, la fel ca şi Anna. Nu a oprit-o nimic pentru a-şi salva sora.

Leu - Jasmine

Jasmine este pasională, generoasă şi cu un mare simţ al umorului, dar ea e, de asemenea, foarte încrezătoare în propriile forţe. Aceste calităţi combinate o fac foarte asemănătoare cu nativa din Leu.

Fecioară - Albă ca Zăpada

Albă ca Zăpada trebuie să fie o Fecioară. Ea iubeşte animalele, probabil mai mult ca oamenii, să fim cinstiţi! Şi are o latură timidă.


Balanţă - Cenuşăreasa

Nativa din Balanţă este atât de graţioasă, educată, sociabilă şi paşnică. Cenuţăreasa împărtăşeşte aceste calităţi cu ea, deşi nu era atât de graţioasă atunci când şi-a pierdut pantoful în drum spre casă.

Scorpion - Merida

Nativa din Scorpion este neînfricată, foarte creativă şi extrem de încăpăţânată. Toate aceste caracteristici se potrivesc destul de bine cu Merida.

Săgetător - Pocahontas

Nativa din Săgetător iubeşte să călătorească, să stea în aer liber şi să exploreze cât o ţin picioarele. Sună destul de asemănător cu personalitatea prinţesei Pocahontas, nu?

Capricorn - Elsa

Elsa a învăţat să stăpânească controlul şi să devină responsabilă. În fond, ea conduce o ţară întreagă! Ea e cu siguranţă un Capricorn.

Vărsător - Mulan

Mulan nu s-a temut niciodată să lupte pentru ceea ce crede, a făcut ce i-a dictat inima şi nu i-a păsat de ce credeau ceilalţi. La fel ca un Vărsător!

Peşti - Ariel

Ariel are o înclinaţie către muzică şi romantism, şi este atât de blândă. Partea proastă e că are încredere în oameni mai mult decât ar trebui.
Se potriveşte perfect cu descrierea unei native din Peşti.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Grigore Ionela Andreea pe 27 Dec 2019, 13:19
    Foarte bun

    Eu sunt Alba ca Zăpada

    0
    0

  • Grigore Ionela Andreea pe 27 Dec 2019, 13:19
    Foarte bun

    Eu sunt Alba ca Zăpada

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod