Ce nu poţi accepta într-o relaţie, în funcţie de zodia ta

Fiecare semn zodiacal are trăsături diferite. Aşa că descoperă ce poţi tolera într-o relaţie şi ce nu ai accepta niciodată!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi place să îţi trăieşti viaţa într-un ritm alert. Ca Berbec, întotdeauna vrei ca lucrurile să fină rapid şi cu viteză.

Urăşti oamenii care sunt prea lenţi şi leneşi. De asemenea, îi urăşti pe aceia care nu vor să iasă din zona lor de confort. Joci riscant pentru că asta ai fîcut întreaga ta viaţă. Ştii că nu poţi evolua dacă nu îţi asumi riscuri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti incredibil de încăpăţânată. Dar, odată ce începi să ai încredere într-o persoană, îi eşti loială fără să stai pe gânduri.

Această loialitate încetează în momentul în care eşti trădată. Iar trădarea distruge orice relaţie. Urăşti când cineva îţi trădează încrederea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Singurul lucru pe care nu îl poţi tolera într-o relaţie este ca partenerul tău să nu comunice.

Tu eşti o persoană foarte vorbăreaţă, dar nu poţi menţine doar tu conversaţia. Eşti minunată şi te adaptezi în orice situaţie, dar ai şi tu limitele tale. Te plictiseşti destul de uşor şi ai nevoie de cineva care să fie capabil să îţi menţină interesul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai nevoie de cineva care să fie cât mai deschis şi sincer cu tine.

Tu trăieşti totul intens şi treci prin multe emoţii, aşa că şi partenerul tău trebuie să fie la fel. Eşti foarte sensibilă şi ai tendinţa de a nu avea o părere prea bună despre tine. Persoana de lângă tine trebuie să te ajute să scapi de această nesiguranţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Urăşti slăbiciunile. Ca Leu, tinzi să te vezi ca pe cineva care este mai presus de oricine.

Fireşte, eşti obişnuită să te înconjori de oameni care te laudă şi te adoră. În acelaşi timp, îi urăşti pe aceia care au probleme cu încrederea de sine şi cu încrederea în general. Simţi că nu vrei să te ataşezi de o persoană atât de negativistă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai nevoie de un partener ambiţios.

Nu poţi sta cu cineva care nu are visuri sau ambiţii. Nu doreşti o viaţă mediocră şi refuzi să te alături acelor persoane care optează pentru o viaţă simplă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Urăşti energia negativă şi eşti mereu un aducător de pace şi pozitivitate.

Ca Balanţă, te asiguri întotdeauna ca cei din jurul tău să fie bine. Şi dacă persoana de lângă tine e prea pesimistă, nu poţi face faţă relaţiei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Urăşti necinstea, acesta e lucrul cel mai important pe care nu ai putea să îl accepţi la un partener.

Ca Scorpion, eşti foarte închisă în tine şi secretoasă. Dar când te deschizi în faţa cuiva, te aştepţi ca persoana să fie la fel de sinceră şi corectă ca şi tine. Urăşti să fii înşelată sau minţită, chiar şi atunci cânc motivul este protecţia ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu suporţi oamenii leneşi şi asta ar trebui să fie deja evident.

Ca Săgetător, tu eşti mereu energică şi nu mulţi oameni se potrivesc cu ritmul tău. Aventurile tale îţi oferă intensitatea de care ai nevoie, dar ai nevoie de un partener care să poată ţine pasul cu tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Singurul lucru pe care nu îl vei putea tolera la un partener este iresponsabilitatea.

Îţi place să ai un program destul de exact şi te organizezi foarte atent. Eşti ambiţioasă şi muncitoare, aşa că excluzi superficialitatea din viaţa ta. Nu vrei să ai un iubit care se urneşte greu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca persoană născută în această zodie, nu ai suporta să ai un partener îngust la minte.

Eşti gentul de om care încearcă să pună mereu întrebări despre orice şi să afle tot mai multe. Nu ai putea sta cu cineva care se mulţumeşte numai cu ceea ce ştie, fără să îşi dorească să evolueze.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu chiar urăşti oamenii insensibili. Consideri insensibilitatea ca fiind un mare defect şi nu ai putea sta cu astfel de bărbat.

Vrei alături de tine pe cineva dornic să emane bunătate şi înţelegere faţă de ceilalţi. Nu înţelegi de ce unii oameni pot fi atât de nepoliticoşi şi egoişti tot timpul, şi nu vrei să ai de-a face cu ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod