Ce model de telefon ți se potrivește în funcție de personalitate?

Smartphone-urile au devenit o extensie a trupului nostru: le purtăm întotdeauna cu noi și le verificăm constant, din dorința de a fi la curent cu ultimele noutăți. Însă obișnuința de a avea un telefon inteligent la purtător nu înseamnă și că aceste dispozitive ne satisfac nevoile pe deplin. Ce ai zice dacă, pentru a reuși să te "înțelegi" mai bine cu smartphone-ul tău, l-ai alege în funcție de personalitatea ta?
Varietatea actuală a smartphone-urilor disponibile face alegerea unuia care să îți fie întocmai pe plac destul de dificilă. Deși, la prima vedere, demersul nu pare complicat, dacă ai nevoi specifice, telefonul tău ar trebui să fie pregătit să se achite de ele cu brio.

În acest sens, iată câteva sugestii care te vor ajuta să te orientezi către cel mai bun smartphone pentru tine, ținând cont de câteva dintre trăsăturile tale de personalitate și de ceea ce este esențial ca telefonul să știe să facă:

Dacă ești workaholică

Fie că îți place să recunoști, fie că nu, muncești practic 24/7.
Chiar și atunci când ieți în oraș cu prietenii, te uiți din 2 în 2 minute la telefon, fiindcă știi că urmează să primești un e-mail important la care trebuie să răspunzi urgent. Dacă așa stau lucrurile, ai nevoie de un telefon robust, pe care să te poți baza non-stop. Blackberry are o reputație solidă în domeniul telefoanelor business, de aceea nu ezita să te îndrepți către unul dintre produsele sale.

Sugestia noastră? Dacă nu cumva vrei un telefon bizar (Blackberry tocmai a lansat terminalul Passport, un gadget... pătrat), Blackberry Z30 este exact ce îți trebuie.
Are un ecran generos de 5 inci, o baterie care nu te lasă la greu (ține minimum 18 ore), capacitate de stocare de 16 GB și îți permite să îți organizezi documentele în așa fel încât totul să îți fie la îndemână.

Dacă ești sociabilă și activă pe social media

În acest caz, ai nevoie de un smartphone cu ecran generos, de foarte bună calitate, care să îți permită să analizezi în detaliu fotografiile prietenilor tăi, cât și unul cu o cameră foto de excepție. Noi îți sugerăm noul Samsung Galaxy Note 4, o phabletă cu ecran de 5,7 inci cu o rezoluție incredibilă care te ajută să admiri nestingherită, la o calitate impecabilă, fiecare detaliu al unei imagini.

În plus, are și o cameră foto excelentă, de 16 MP, cu stabilizator optic de imagine, bliț LED, la care se adaugă conectivitatea LTE, o veste excelentă dacă vrei să ai parte de internet care să funcționeze cu o viteză grozavă.

Dacă ești înnebunită după gadgeturile de ultimă generație

În această categorie intră toate lansările din ultimele luni (inclusiv Samsung Galaxy Note 4), însă, cel mai probabil, așa stând lucrurile, n-ar strica să pui mâna pe un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus.
Sunt smartphone-urile "must have" ale momentului, așa cum se întâmplă de fiecare dată când Apple lansează un produs nou.

iPhone 6, spre exemplu, are ecranul de 4,7 inci, deci mai mare decât modelele precedente, Touch ID, o cameră foto de 8 MP, însă cu focalizare prin detecție de fază, HealthKit pentru aplicații de fitness, cip NFC pentru plata prin atingere via Apple Pay. Cu alte cuvinte, dacă vrei un telefon cu care să iei fața oricui, iPhone 6 este ceea ce cauți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod