Femeie sexy

Ce lenjerie intimă să porți în funcție de zodie

Atunci când te gândești la ce lenjerie intimă să porți, te poți ghida și după astre. De aceea, specialiștii în modă au câteva sfaturi pentru tine. Iată despre ce este vorba!

Ce lenjerie intimă ți se potrivește în funcție de zodie?


Berbec

Nativii din Berbec au foarte multă energie și vor să impresioneze oriunde ar merge. Din moment ce roșu este culoarea acestei zodii, un body din dantelă îți va scoate în evidență toate lucrurile pe care pui accentul - puterea și feminitatea.

Taur

Zodia Taur este o zodie senzuală, care iubește toate lucrurile frumoase și delicate, cum ar fi dantela. Un design cu o textură puțin mai complexă este perfect când vine vorba de lenjeria intimă, iar culoarea ideală este roz.

Gemeni

Gemenilor le place să se distreze, așa că poți încerca o lenjerie ușoară și atrăgătoare. De asemenea, ar trebui să optezi pentru culoarea verde și un model cu multe bretele sau cu un design mai îndrăzneț.

Rac

Nativilor din zodia Rac li se potrivesc piesele de lenjerie albe sau argintii. Deoarece sunt sensibili la orice din jurul lor și au grijă de orice persoană pe care o știu, acești nativi merită un loc în atenția reflectoarelor cu un imprimeu pe măsură.

Leu

Persoanele din zodia Leu au o personalitate puternică și își doresc să atragă atenția asupra lor. Li se potrivește un sutien sport, într-o culoare cum ar fi coral.

Fecioară

Mai presus de toate, o Fecioară este delicată. De aceea, nu îi place întotdeauna să aleagă o lenjerie intimă care să arate foarte multă piele. Însă un furou din mătase este la fel de sexy ca orice altă piesă de lenjerie.

Balanță

O Balanță va străluci întotdeauna în albastru și va prefera țesături delicate la atingere. Ce ar fi mai adecvat decât un chilot cu talie înaltă din mătase?

Scorpion

Scorpionul care este de părere că pasiunea are un rol important în viața sa poate opta pentru două culori: roșu închis și negru. Dacă încă nu ești convinsă că aceste culori sunt pentru tine, alege niște modele cu broderii și gusturile îți vor fi satisfăcute.

Săgetător

Săgetătorul este o fire spontană, potrivindu-i-se lenjeria intimă purpurie, care îi scoate în evidență spiritul aventurier.

Capricorn

Mai presus de toate, Capricornul este sofisticat și profesional. Are nevoie de o lenjerie intimă care să îi ofere stabilitate.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se simt câteodată sexy și îndrăzneți, iar alteori timizi și rezervați. Dar, indiferent de dispoziție, vor arăta întotdeauna bine în turcoaz.

Pești


Nativii din zodia Pești sunt jucăuși, puternici și versatili. Te poți strecura într-un set stil babydoll, iar un verde vibrant este alegerea perfectă atunci când vine vorba de culoare.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod