Ce îţi trezeşte spiritul competitiv, în funcţie de zodia ta

Competiţia poate avea şi părţi bune, dar şi rele. O competiţie sănătoasă te poate motiva să îţi atingi obiectivele, pe când dacă eşti prea competitiv, e posibil să devii lăudăros, enervant şi o companie extrem de neplăcută!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul devine competitiv aproape pentru orice şi cu oricine, inclusiv cu el însuşi.

Dacă lucrează la ceva sau e implicat în ceva, el continuă neîncetat până devine cel mai bun. Când e competitiv, el se concentrează pe câştig şi nu îşi păastrează realizările doar pentru el. Vrea ca toată lumea să ştie cât de bine a ajuns, chiar dacă e foarte aproape de a deveni arogant.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul poate fi competitiv în ceea ce priveşte bunurile materiale şi posesiunile.

El vrea ca oamenii să fie impresionaţi de gustul lui pentru estetic, pentru decorul casei sau pentru cum poate transforma orice lucru banal în artă. Nu îi place ca munca lui să fie trecută cu vederea, iar când intră într-o încăpere, vrea să fie observat, iar cei din jur să fie cu ochii pe el. Ideile lui trebuie să fie mai strălucitoare şi mai bune decât ale oricui altcuiva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii devin competitivi în ceea ce priveşte cunoaşterea şi tendinţele.

Dacă apare un restaurant nou, ei trebuie să fie primii care păşesc acolo. Nu vor să audă părerile celorlalţi înainte de a ştii despre ce este vorba. Fac acest lucru pentru a fi mai cool şi pentru a fi mereu în pas cu moda.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este competitiv atunci când vine vorba de rolul de părinte şi, dacă nu are copii, e competitiv în ceea ce priveşte animalele de companie.

Racul vrea ca toată lumea să ştie cât de bine îşi educă copii şi cât de competenţi au devenit aceştia la şcoală, la sport, artă sau chiar la joacă. E atât de mândru de descendenţii lui, încât crede că aceştia sunt cei mai buni şi nu se teme să se laude cu ei. Dacă îl provoacă cineva, Racul face tot ce poate pentru a demonstra superioritatea copiilor lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este competitiv la locul de muncă.

Nu contează dacă este actor sau CEO, el va fi primul pe scara ierarhică. El este carismatic, energic şi practic, de ceea el nu doar spune că e cel mai bun, ci chiar este. Munceşte din greu pentru a-şi atinge obiectivele şi nu va lăsa pe nimeni să îi stea în cale sau să îl tragă în jos.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este competitivă atunci când vine vorba de cunoştinţe şi experienţe.

Ea este genul de persoană care le ştie pe toate şi nu îi pasă de această titulatură, pentru că este purul adevăr. Fie că este vorba de un test de cunoştinţe generale, despre un spectacol sau un chestionar, Fecioara va participa. Îi place ca ceilalţi să îi recunoască şi să îi admire inteligenţa şi creativitatea şi va găsi un mod prin care să se afle că e cea mai bună.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa devine competitivă atunci când e subestimată sau când i se pun competenţele la îndoială.

Adoră să dovedească că oamenii greşesc, iar atunci când cineva spune că nu poate face ceva sau nu e bună la ceva, atunci se impulsionează şi mai tare!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Concurenţa între oameni nu e ceea ce preferă un Scorpion, dar dacă trebuie să o facă, el îşi va canaliza toată energia şi pasiunea într-acolo.

El devine competitiv cu ambiţia lui, pentru vă vrea totul: putere, poziţie şi bani. Pentru a atinge toate aceste lucruri, el trebuie de regulă să intre în competiţie cu cei mai buni decât el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este competitiv atunci când vine vorba de călătorii.

El vrea să experimenteze totul şi să meargă peste tot. Îşi doreşte să fie acela care ajunge în punctele turistice pe care mulţi nu le cunosc şi vânează cele mai bune oferte. Este aventuros şi, dacă ceva trebuie văzut, atunci îl va include în itinerarul lui. Nu va rata nicio ocazie dacă are posibilitatea!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este competitiv atunci când vine vorba de a obţine respectul oamenilor. Iar una dintre modalităţile de a obţine respectul cuiva este de a avea putere şi bani.

Capricornul este disciplinat şi deloc impulsiv. În cazul în care se întâmplă să piardă, el va continua până va câştiga. El trebuie să aibă o fundaţie financiară puternică şi mereu o rezervă. Banii nu îi aduc fericirea, dar îl poate face competitiv.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul devine competitiv atunci când vine vorba de muzică şi gusturile muzicale.

Dacă este bun la un instrument, vrea să fie cel mai bun din branşă. El crede că gustul lui e cel mai bun şi dacă cineva nu e de acord cu el, în mod clar, devine ignorant. De asemenea, nu e niciodată o idee bună să intri într-o confruntare cu el despre bani, pentru că poate fi extrem de combativ.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Competivitatea cu alte persoane îl face pe acest nativ să fie de neconfruntat.

El poate deveni competitiv în capul lui, însă rar va arăta celorlalţi acest lucru. În general, Peştii sunt competitivi în ceea ce priveşte arta şi cultura. Ei au o percepţie diferită despre cum îi poate face arta să se simtă şi cum îi diferenţiază de alţii. Arta nu e pentru oricine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod