Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie

Luna martie abundă în mișcări planetare și evenimente astrale importante ce impactează direct viețile nativilor.
Natura reînvie, atmosfera se îndulcește, iar Universul transmite mesaje unice pentru zodii, pentru a le pregăti pentru următorul sezon astrologic și a le deschide noi uși către renașterea spirituală.

Luna Plină din Pești ne-ar putea face mai sensibili, însă intuitivi și totodată nesiguri. Tranziția planetei Mercur în zodia Peștilor echilibrează situația și facilitează apariția unor noi căi de comunicare.

Venus în Berbec va pune la încercare răbdarea zodiilor, iar ciclul schimbărilor se încheie cu Luna Nouă în Balanță, o mișcare astrologică ce îi încurajează pe nativi să cântărească bine orice decizie și să aibă curajul de a face pasul hotărâtor.
Universul are vaste căi de a transmite mesaje din partea astrelor, astfel că zodiile trebuie să fie ancorate în realitate și să recepteze orice semnal aparent întâmplător.

Ce îți transmite Universul în luna martie


Berbec. Simți că ți s-a ridicat o greutate de pe umeri, iar energia ta va fi mult mai pozitivă. Ai fost ezitant și te-ai concentrat mai mult asupra trecutului, însă Universul îți va demonstra că toată măcinarea sufletească nu a fost în zadar. Acum te afli în momentul ideal al vieții tale de a face rezoluții, a-ți crea noi obiective și de a privi încrezător către noi orizonturi. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod