mercur retrograd

Ce înseamnă dacă te-ai născut când Mercur era retrograd. Tot ce trebuie să știi!

Când Mercur este retrograd, el aduce haos în viața ta. Dar dacă te-ai născut în timpul retrogradării lui Mercur, nu te gândi nicio clipă că vei avea parte de ghinion în viață!

Atunci când Mercur este retrograd, vei observa că nimic nu mai are logică. Cel mai probabil vei începe să faci alegeri anormale. Și vei realiza că orice lucru iritant care s-ar putea întâmpla, chiar se va întâmpla. Aici poate fi vorba despre conversații incomode, blocaje în comunicare și în trafic, întâlniri nereușite sau nedorite și multe alte situații neplăcute.

Mercur va fi retrograd în 2021 de trei ori:

  • 30 ianuarie – 19 februarie
  • 31 mai – 21 iunie
  • 28 septembrie – 16 octombrie.


Dar, dacă o persoană se naște când Mercur e retrograd, nu înseamnă că viața sa va fi plină de ghinioane.

Află aici dacă în ziua nașterii tale Mercur era retrograd

 

Ce înseamnă dacă te-ai născut când Mercur era retrograd?


Oamenii care se nasc în timp ce Mercur este retrograd pot fi unii dintre cei mai inovatori și creativi oameni.

Ei se pot simți neînțeleși, determinând uneori pierderea valorii de sine.

Dacă te-ai născut în timpul lui Mercur retrograd...

 

1. Gândești mai profund


Poate ai observat că modul tău de gândire este mult mai profund decât al celorlalți și că ești mai sceptic. La fel cum Mercur pare să se miște înapoi, tu vezi lucrurile în același mod. Pentru orice idee sau argument prezentat, îl privești și îl analizezi din toate părțile, înapoi, înainte și lateral.

Citește și: Cele mai empatice zodii. Sunt sufletiste și extrem de sensibile

 

2. Te simți puțin singur


Deși nu e nimic în neregulă să fii singuratic, este posibil să fi simțit că, de-a lungul vieții tale, oamenii nu te înțeleg prea bine. Dar, pur și simplu, tu gândești diferit față de alții și ai o abordare alternativă pentru a-ți rafina abilitățile.

3. Ești un inovator


Când Mercur intră în retrogradare, cei născuți în această perioadă descoperă că ezperimentează un impuls de energie și inteligență. Datorită gândirii tale unice, descoperi că ești bun la vorbă (comunicare, socializare) și ai conversații stimulante și idei creative. La urma urmei, Mercur este planeta comunicării.

4. Ai un simț al umorului deosebit


Deoarece percepi lucrurile diferit și gândești profund, simțul umorului tău se limitează la absurditate. Dar, această abordare prostească te face să te deosebești de restul și îți oferă o personalitate și mai deosebită.

Când te-ai născut, Mercur era fie retrograd, fie direct. Desigur, există o șansă mai mare de a te naște atunci când această planetă este directă, deoarece Mercur e retrograd doar de trei sau patru ori pe an, pentru o perioadă de timp de 21 de zile.

Această planetă este retrogradă 19% din timp, deci este vorba despre o șansă de 1 din 5.

Pentru a determina dacă te-ai născut în timp ce Mercur era retrograd, există o mulțime de calculatoare gratuite pentru o diagramă de naștere.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

De ce Mercur retrograd afectează oamenii?


Deoarece Mercur este o planetă care stăpânește aproape toate aspectele importante ale vieții, în special munca, tehnologia și informațiile, atunci când această planetă este retrogradă, poate deranja orice lucru bazat pe comunicare.

Aceste probleme pot varia de la ceva mic, cum ar fi probleme cu computerul sau ceva la scară mai mare, cum ar fi pierderea documentelor importante.



Deși Mercur pare să se miște înapoi și este, de fapt, o iluzie optică, cei care cred în infuența sa știu că exită o putere mai mare la locul de muncă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod