Ce fel de mariaj vor avea Meghan Markle şi prinţul Harry, în funcţie de zodiile lor

Zodiile pot spune multe despre compatibilitatea în dragoste. Iată cum se va descurca acest cuplu format dintr-un Leu şi o Fecioară!
Nunta regală a fost un eveniment minunat, dar acum nu ne-a mai rămas decât să ne întrebăm oare cum se vor înţelege cei doi şi ce fel de mariaj vor avea. Cu ajutorul zodiilor lor, putem să ne facem o imagine mai clară. Harry este născut pe 15 septembrie, deci este zodia Fecioară, iar Meghan este zodia Leu, pentru că ziua ei de naştere este pe 4 august. Leul este urmat imediat de Fecioară, astfel încât cele două semne se află chiar unul lângă celălalt pe roata zodiacului. Este un lucru bun sau rău? Conform astrologului Suzie Kerr Wright, căsnicia dintre cei doi nu va fi una bună sau rea şi adaugă că nu a mai văzut o astfel de sinastrie de multă vreme.

Iată 20 de lucruri despre căsnicia lor, în funcţie de semnele lor zodiacale:


Cei doi vor fi nevoiţi să muncească din greu
Pentru că zodiile lor se află una lângă cealaltă, compatibilitatea dintre cei doi poate fi un pic dificilă. Cunoscute ca semne adicente, ele se comportă şi gândesc diferit. Acest lucru ar putea cauza unele probleme în relaţie şi căsnicie, reducând o parte din compatibilitatea lor. Cu toate acestea, ei s-au îndrăgostit de când s-au văzut şi în ciuda diferenţelor dintre ei, pasiunea este evidentă. Diferenţele dintre ei pot fi rezolvate, dar trebuie să fie amândoi dispuşi să depună eforturi.



Au nevoie de echilibru
Chiar dacă între cei doi există chimie şi iubire, este nevoie de multă muncă pentru o căsnicie reuşită. Uneori dragostea nu e de ajuns. Pentru a face lucrurile să funcţioneze, Leul şi Fecioara au nevoie de echilibru. Cuplul poate găsi armonie dacă văd binele unul în celălalt. Lucrând împreună şi concentrându-se pe calităţiile şi atuurile lor, uniunea dintre cele două zodii poate fi benefică.

Zodiile ascendente sunt opuse, dar asta e un lucru bun
Când zodiile ascendente sunt opuse, ar putea fi un semn rău pentru relaţie, dar, de fapt, poate fi un lucru foarte sănătos. Ascendentul este fereastra prin care vedem viaţa, dar şi personalitatea noastră exterioară sau caracteristicile pe care le arătăm lumii. Ascendentul lui Mehgan este Rac, iar al lui Harry este Capricorn. Asta înseamnă că Meghan se va concentra pe familie şi pe casă în timpul căsătoriei. Ea va dori să creeze o atmosferă iubitoare vizibilă. Pe de altă parte, Harry se va concentra tot pe viaţa de familie, însă într-un mod diferit. El se va axa pe stabilitatea şi succesul financiar cu care îşi va întreţine familia.

Diferenţele dintre cei doi vor menţine relaţia vie
Leul şi Fecioara formează o pereche interesantă deoarece relaţia lor poate fi fierbinte sau rece ca gheaţa, depinde doar de ce decid cei doi să facă cu diferenţele lor.
Pentru a avea o căsnicie reuşită, cei doi trebuie să se concentreze asupra acelor diferenţe care i-au atras unul la celălalt.
 
Cum vor fi ca părinţi
Ca mamă, Leul va fi feroce şi îşi va proteja copiii de pericole. Mamele Leu vor fi mândre de copiii lor, dar şi foarte stricte. Ca Fecioară, Harry va fi un tată dedicat şi loial familiei sale. El va împărtăşi abilităţile părinteşti ale lui Meghan, pentru că şi el îşi doreşte ca cei mici să fie educaţi corect.

Marea problemă cu care se vor confrunta
Amândoi s-au îndrăgostit foarte repede unul de celălalt, dar flacăra dintre cei doi se poate stinge rapid odată ce încep să îşi descopere defectele reciproc. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că se vor despărţi. În mod evident, Harry şi Meghan ştiu cum să aibă o relaţie puternică. Au început cu o relaţie la distanţă şi au supravieţuit. Acest lucru arată că între ei există mai mult decât o simplă chimie. Trebuie să fie atenţi la problemele cu care se confruntă şi să le dea importanţă. Cea mai mare problemă este că Fecioara încearcă să ajute prea mult, iar Leul să îi controleze viaţa. El ar putea să privească ajutorul Fecioarei ca fiind control, în timp ce aceasta s-ar putea simţi neapreciată pentru intenţiile sale.


Maturitatea este o necesitate
Unul dintre avertismentele relaţiei dintre un Leu şi o Fecioară este că sunt uşor de tras în direcţii diferite. Prin urmare, maturitatea e obligatorie pentru ca această căsnicie să funcţioneze. Cu toate acestea, semnele sunt promiţătoare pentru cei doi pentru că ambii au demonsrtat deja că sunt maturi şi pe aceeaşi lungime de undă.

Cum fac faţă neînţelegerilor
Mai devreme sau mai târziu, în fiecare cuplu vor exista dezacorduri. Din nou, este important ca ei să se concentreze asupra lucrurilor care îi fac compatibili decât pe cele care îi îndepărtează. Leul are tendinţa de a se concentra pe motivele pentru care are dreptate, iar asta îl poate face destul de inflexibil în timpul unei dispute. În ceea ce priveşte Fecioara, ea tinde să fie extrem de critică şi ar putea să treacă peste lucrurile prosteşti care nu ar deranja pe altcineva în mod normal. Este uşor ca cei doi să se aprindă  atât în timpul unor discuţii serioase, cât şi în mici dezacorduri. Cu toate acestea, cei doi sunt extrem de loiali şi dedicaţi unul celuilalt. Deoarece Leul e încrezător, acest lucru poate să îi sporească încrederea Fecioarei nesigure. Şi, din moment ce Fecioara este atât de practică, acest lucru îl poate ajuta pe Leu să renunţe la dramatism.


Ei trebuie să fie sensibili
Una dintre cele mai bune modalităţi prin care Leul şi Fecioara îşi pot îmbunătăţi relaţia este să se concentreze pe constuirea unei apropieri emoţionale. Acest lucru nu va fi mereu uşor pentru ei. Trebuie să muncească în acest sens, deoarece Fecioara nu este la fel de afectuoasă şi caldă ca Leul. Pe de altă parte, Leul vrea să fie lăudat şi să se simtă fericit, ceea ce ar putea fi dificil pentru o Fecioară care este destul de retrasă în ceea ce priveşte sentimentele.

Conexiunea mentală îi menţine uniţi
Deşi între Harry şi Meghan există o chimie evidentă şi o atracţie fizică, există şi o altă conexiune pe care o împărtăşesc: legătura lor mentală. Atât Leul, cât şi Fecioara sunt semne care se dezvoltă prin stimulare mentală. Leul este genul de om care se îndrăgosteşte de mintea cuiva, în timp ce Fecioara se bucură de legătura mentală avută cu cineva. Se pare că cei doi s-au înţeles bine de la început pentru că aveau atât de multe lucruri în comun, ceea ce a stat la baza relaţiei.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod