Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite în dragoste

Descoperă cum poţi afla dacă partenerul tău de viaţă este nefericit în relaţie, chiar dacă încearcă să ascundă acest lucru destul de bine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul încearcă să controleze totul atunci când sunt nefericiţi în dragoste.

Ei încearcă să-şi identifice problemele şi să lucreze asupra rezolvării lor, indiferent dacă sunt şanse sau nu să salveze ceva. Relaţia lui devine viaţa lui şi se concentrează doar asupra ei.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atunci când sunt nefericiţi, Vărsătorii încep să îşi schimbe total stilul de viaţă, poate chiar şi mediul.

Vor dori să fugă în alte ţări, să îşi facă alte vise şi ţeluri. Atunci când nu sunt bine pe plan sentimental, aceştia nu îşi vor mai face timp pentru tine şi nu se vor lăsa pe ei pentru tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii doresc să fie liberi atunci când sunt nefericiţi în dragoste.

Ei doresc să experimenteze tot ce are viaţa de oferit şi tot ce nu au putut atunci când relaţia lor trecea printr-o perioadă bună. Ei pot pretinde că te iubesc, dar imaginaţia lor îi duce către alte lucruri pe care nu le-ai accepta odată ce le afli.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecii se închid în sine şi nu te vor confrunta decât dacă este necesar.

Când sunt îndrăgostiţi, ei împart orice cu partenerul de viaţă, chiar şi cea mai mică prostie pe care o fac o vor împărtăşi. De asemenea, vor să ştie tot timpul ce faci sau ce e în mintea ta. Dacă trebuie să îl întrebi dacă e sau nu ceva în neregulă, atunci cu siguranţă e nefericit în relaţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atunci când e nefericit, Taurul va face tot ce e posibil să nu arate, devenit exagerat prin fericirea pe care o arată.

Atât faţă în faţă, cât şi pe reţelele de socializare, acesta va declara exact contrariul a ceea ce simte. Pentru el, imaginea pe care şi-o fac alţii despre el e foarte importantă, iar fericirea lor depinde de asta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii nu sunt subtili atunci când sunt nefericiţi, dar dau dovadă că nu pot lua o decizie.

Îşi vor arăta nefericirea pe orice alt plan decât în dragoste, vor plânge fără niciun motiv, îşi va enerva prietenii şi le va fi greu la serviciu până vor fi nevoiţi să se confrunte cu realitatea. Într-un cuvânt, vor fi un dezastru!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul îşi arată nefericirea prin comentarii agresive pe unde se duce, se plânge prietenilor tot timpul, însă nu încearcă să găsească niciodată vreo rezolvare la problemele pe care le are în amor.

El este o fire foarte iubitoare, însă atunci când este nemulţumit, va începe să se transforme într-o persoană foarte acră.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul devine agresiv şi brutal atunci când îşi ţine ascunsă nefericirea.

Ei devin nesiguri şi vor să mascheze acest lucru prin bătaie de joc şi glume nepotrivite faţă de partener sau cei din jurul lui. Într-un final, va accepta şi va reuşi să meargă mai departe cu viaţa lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara îşi va face de lucru şi se va implica în tot felul de activităţi care să îi distragă atenţia de la viaţa sa amoroasă.

Paranoică din fire, ea va încerca să pară rece şi distantă la suprafaţă, însă pe interior o va măcina tot ce trăieşte şi îşi va duce nefericirea în tăcere fără să afle nimeni de ea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa devine obsedată de muncă atunci când e nefericită în dragoste.

Îşi îneacă amarul la serviciu, devenind obsedată de sarcinile pe care le are. Atunci când trec printr-un astfel de dezechilibru, ele se aruncă într-un singur lucru pentru a uita de disconfortul pe care îl trăiesc în viaţa personală.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul refuză să admită problemele pe care le are în viaţa sentimentală şi începe să se implice în activităţi care nu au nicio legătură cu ceea ce trăieşte.

Nu vor fi în măsură să reziste mult aşa, iar emoţiile vor începe să iasă la suprafaţă într-un timp destul de scurt.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul devine pasiv agresiv atunci când este nefericit în amor.

Ieşirile lor par să vină de nicăieri şi au crize de furie necorespunzătoare. La suprafaţă arată fericite şi distractive, însă nu vor putea rezista prea mult să-şi ascundă adevăratele sentimente. Când exagerează cu glumele şi dau dovadă de dezinvoltură, atunci Săgetătorul este cel mai probabil nefericit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod