Ce e Luna Neagră şi cum îţi influenţează destinul, în funcţie de zodia ta

Luna Neagră mai este cunoscută şi sub denumirea de Lilith şi reprezintă latura noastră negativă mai ales pe plan sexual. Descoperă cum ne influenţează destinul, în funcţie de poziţia sa în momentul naşterii!

Poziţia acestui element karmic indică o experienţă negativă dintr-o viaţă anterioară care ne afectează în acest moment.

Click aici pentru a afla în ce zodie se afla Lilith în momentul naşterii tale.


Descoperă cum îţi influenţează Luna Neagră destinul:

Lilithîn Berbec

Prezenţa Lunii Negre în Berbec influenţează acest nativ făcându-l instabil pe plan amoros.

Impulsivitatea cu care este înzestrat îl determină să îşi schimbe partenerii foarte des şi să vrea mereu altceva mai ales pe plan sexual. Atracţia sa faţă de latura erotică îl împiedică să îşi găsească un partener de lungă durată, pentru că nimeni nu îi poate accepta infidelităţile sau cerinţele din dormitor. Berbecul nu are o părere prea bună despre el şi încearcă să găsească tot felul de mijloace prin care să îşi dovedească calităţile.

Lilithîn Taur

Prezenţa lui Lilith în Taur îşi pune amprenta prin extreme mai ales pe plan amoros.

De cele mai multe ori, acestuia îi place să comande în relaţie, însă sunt şi cazuri în care acceptă să fie condus de partenerul de viaţă. Nu sunt excluse aventurile amoroase în mediul profesional, însă nu bazate pe sentimente, ci pe interese. Un eveniment neplăcut dintr-o viaţă anterioară îl poate priva acum de întemeierea unei familii din cauza posesivităţii sau a unor probleme de sănătate. Influenţa Lunii Negre îi poate marca şi traseul financiar, având probleme toată viaţa din cauza banilor.

Lilithîn Gemeni

Luna Neagră în Gemeni poate semnifica probleme de încredere ale acestui nativ sau poate genera chiar confuzii privind identitatea sexuală.

Atitudinea distantă faţă de partenerii de viaţă şi nerecunoaşterea sentimentelor faţă de aceştia îi poate crea mari probleme. Acest nativ nu stă prea bine la capitolul învăţat şi nu este nici sociabil sau educat. Firea sa respingătoare îl face să nu aibă prieteni şi să fie izolat.

Lilithîn Rac

Lilith în Rac dezvăluie traume în copilărie şi consecinţele acestora.

Se interiorizează şi preferă să nu îşi construiască relaţii cu cei din jurul său pentru a nu fi decepţionat. Rămâne ancorat în trecut şi nu reuşeşte să scape de sensibilitatea exagerată cu care este înzestrat. Ţelurile sale sunt normale, însă cu greu va reuşi să le atingă pe câteva dintre ele. Nu îi va fi uşor să îşi construiască o familie din cauza unor probleme de sănătate, poate cădea uşor în patima viciilor şi nu ştie să îşi arate dragostea.

Lilithîn Leu

Influenţa Lunii Negre în Leu poate indica o orientare sexuală neobişnuită.

Şi chiar dacă nu este aşa, acesta va fi atras întotdeauna de acele persoane care îl ţin în tensiune şi îi oferă senzaţii tari. Poate trece prin drame amoroase, însă va trebui să lupte pentru familia lui. Uneori este prea plin de el şi îi îndepărtează pe cei din jurul lui din cauza lipsei de educaţie şi a vocabularului obscen.

Lilithîn Fecioară

Luna Neagră în Fecioară indică o frigiditate pe plan sexual, respingându-şi partenerii fără ca aceştia să ştie că are o problemă de sănătate.

Fecioara poate deveni exagerat de tipicară creându-şi atât ei cât şi celor din jur, neplăceri din această cauză. Viaţa ei se distruge de la cea mai mică schimbare şi  nu reuşeşte să fie constantă din niciun punct de vedere. Nu are încredere în ea şi este limitată. Poate întâmpina de-a lungul vieţii probleme de sănătate, mai ales cu privire la digestie.

Lilithîn Balanţă

Lilith în Balanţă dezvăluie o inconstanţă cu privire la partenerul de viaţă şi riscă astfel să nu aibă o căsnicie reuşită.

Pune prea mare accent pe sex şi uită de sentimente atunci când intervin problemele proprii. Întâmpină o mare dificultate în socializarea cu cei din jurul său şi se chinuie prea mult să îşi facă o imagine care până la urmă va avea ca rezultat exact opusul a ceea ce îşi propune. Acesta nu reuşeşte să se bucure de prezent, făcându-şi în permanenţă griji imaginare.

Lilithîn Scorpion

Lilith în Scorpion îşi pune amprenta asupra acestui nativ pe plan amoros prin libertatea şi exprimarea debordantă a dorinţelor sale sexuale.

Este un cuceritor şi un colecţionar de parteneri, aventurile sale fiind pe primul loc pentru el. Ar face orice pentru bani, punându-se de multe ori în situaţii riscante, dar nu va scăpa nepedepsit. Nu este exclus ca sfârşitul său să fie unul tragic şi înainte de vreme. Cauzele pot fi diverse începând de la boli sexuale până la accidente rutiere.

Lilithîn Săgetător

Luna Neagră în Săgetător arată o tendinţă către spiritualitate în această viaţă.

Se poate naşte cu o frustrare pe care va încerca tot timpul să o facă să dispară. Va întâmpina piedici în realizarea ţelurilor sale şi va traversa numeroase dezamăgiri mai ales pe plan amoros. Nu va reuşi să evolueze şi va trăi în permanenţă sub sentimentul de incapabilitate. Un viciu îi poate aduce grave probleme de sănătate spre sfârşitul vieţii.

Lilithîn Capricorn

Lilith în Capricorn evidenţiază probleme sexuale în adolescenţă care îşi vor pune amprenta asupra vieţii sale mature.

Acest nativ are frustrări care îi vor pune piedici în realizarea unei familii. Nu este în stare să ofere fără să primească ceva la schimb, atitudine care îi pune potenţialii parteneri pe fugă. Este o persoană stresată şi nu va reuşi să aibă o viaţă prea lungă din această cauză. Fuge de responsabilităţi, nu este un om de cuvânt, riscând să fie izolat la un moment dat. Întâmpină probleme de sănătate înainte de vreme.

Lilithîn Vărsător

Luna Neagră în Vărsător indică o libertate exagerată pe plan amoros şi sexual.

Nu ţine cont de reguli ci doar de dorinţe, astfel reuşind doar să aibă alături persoane cu o reputaţie proastă. Nu sunt excluse tragediile legate de accidente, aceste eşecuri făcându-l să nu mai reuşească să o ia de la capăt. Acest nativ îşi cere îngrădirea libertăţii prin atitudinea sa total în afara legii.

Lilithîn Peşti

Lilith în Peşti scoate în evidenţă trăirea vieţii într-o dimensiune paralelă, el nefiind deloc ancorat în realitate.

Visează cu ochii deschişi, pierzând astfel multe bucurii pe care le are chiar lângă el. Face lucruri la comandă, îşi respinge propriile dorinţe, devenind astfel frustrat pe plan amoros. Din nefericire dezamăgirile şi tragediile prin care trece nu sunt o lecţie de viaţă pentru el, şi nu învaţă nimic din ele. Este extrem de sensibil, iar cei din jurul său profită de asta dezamăgindu-l frecvent. De frica singurătăţii, acceptă pe oricine în jurul său.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod