Ce culori ți se potrivesc, conform zodiei

Ne îmbrăcăm cum simțim, iar acest lucru este valabil mai ales acasă. Dar ai observat vreodată că tinzi să alegi aceleași culori? Chiar dacă nu știi cu adevărat dacă ți se potrivesc cu adevarat sau nu. Cu toate acestea, iată ce culori ți se potrivesc, conform zodiei!

Culorile potrivite pentru fiecare zodie


1. Vărsător

Iubești culorile excentrice și îți place să atragi atenția. Ți se potrivesc culorile metalice, portocaliul și movul. Chiar dacă ești o persoană deschisă, tot ai nevoie de un loc în care să stai singură. Acesta este motivul pentru care culorile reci precum verde și albastru sunt cele mai potrivite pentru tine. 

2. Pești

Îți plac țesăturile moi, precum mătasea. Culorile roz-pastel sau verde-mentă ți se potrivesc cel mai bine. Dacă ești mai curajoasă și le combini cu magenta, personalitatea ta va străluci cu adevărat. Casa ta trebuie să îți inspire confort, așa că ar putea fi o idee bună să o decorezi cu tonuri de verde-albastru.

3. Berbec

Ești fanul articolelor vestimentare confortabile.
Adesea, preferi să porți o jachetă de piele și blugi. Pentru a scoate în evidență acest aspect, culorile vibrante precum roz sau roșu sunt perfecte. Din cauza personalității tale impulsive, nu trebuie să cumperi prea multe decorațiuni pentru casa ta în același timp. Culorile mai reci sunt ideale pentru a te liniști.

4. Taur

Îți plac culorile calde, pământii și țesăturile naturale. În ciuda acestui lucru, puțin curaj îți este de folos. Ce părere ai avea despre o geantă de mână într-o culoare vibrantă? Casa ta este plină de texturi organice și este minunat armonizată. Încearcă să adaugi mici pete de culoare.

5. Gemeni

Foarte rar porți același outfit de două ori. Îți plac culorile care atrag atenția, precum galben sau portocaliu.
Casa ta trebuie să se potrivească personalității tale. Dar pentru o locuință în care să fii liniștită, încearcă să adaugi culori în tonuri mai calde, cum ar fi galben pal.

6. Rac

Albastrul cu tentă de gri și argintiul sunt culorile tale. Nu îți plac prea multe culori contrastante, deoarece simți că îți strică armonia. Trebuie să te simți în siguranță, de aceea îți plac materialele precum catifeaua. Culorile ideale pentru mobilierul tău sunt galben sau verde pal.

7. Leu

Fiind o persoană născută vara, îți plac țesăturile precum mătasea și cașmirul. În plus, acestea te ajută să ieși în evidență. Doar asigură-te că nu exagerezi. Viața exotică este cea care îți place, așa că este important să folosești culori calme în locuință.

8.
Fecioară

Nu ești un fan al tendințelor, ți se pare că acestea reprezintă o pierdere de bani. Culorile armonioase, cum ar fi un verde saturat, pot să îți însuflețească garderoba. Îți place să ai o viață ordonată, de aceea ai nevoie de un stil clar în casa ta. Culorile naturale combinate cu albul sunt o alegere bună pentru tine.

9. Balanță

Culorile tale preferate sunt albastru și verde. Piesele de designer sunt punctul tău forte. Dar asigură-te că stilul tău nu se pierde. Îți place să îți faci casa să pară aerisită și plăcută. Culorile luminoase în combinație cu verdele sunt preferatele tale.

10. Scorpion

Ești un mare fan al negrului și îți place să îl combini cu alte culori, cum ar fi purpuriul. Natura ta excentrică se reflectă în casa ta.
Purpuriu și bleumarin se află tot pe lista culorilor tale preferate, însă este important să te asiguri că nu îți întuneci casa prea tare.

11. Săgetător

Albastrul-azuriu este culoarea ta preferată, pe care îți place să o combini cu alte culori. Dar individualitatea este cel mai important lucru pentru tine, nu perfecțiunea. Albastrul și albul intens vor aduce armonie în casa ta. Imaginile din călătoriile tale se potrivesc perfect pe pereți.

12. Capricorn

Nevoia de siguranță se reflectă în îmbrăcămintea ta. Poate că un stil mai relaxat ar fi perfect pentru tine. Iar accesoriile colorate te pot ajuta să faci asta. Casa ta conține nuanțe deschise de gri.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod