Ce culori să alegi pentru ziua nunţii, în funcţie de zodia ta

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu eşti o persoană îndrăzneaţă, aşa că şi paleta de culori pe care o vei alege pentru nunta ta va fi una la fel.

Culoarea perfectă pentru ceremonie sau restaurant ar trebui să fie roşu. Poţi opta pentru roşu vibrant, strălucitor, cum ar fi cireş sau purpuriu, sau roşu ca sângele sau cireşele negre. Scopul tău este de a-i face pe oameni să se mire atunci când văd decorul. Ca Berbec, nu ieşi din lumina reflectoarelor, aşa că roşul este perfect pentru personalitatea ta. În plus, dacă alegi o rochie de mireasă albă, roşul din decor va fi un contrast frumos. Ziua nunţii tale este ceva de care vrei să-ţi aminteşti pentru totdeauna.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fiind un semn de pământ, familia, tradiţia şi frumuseţea sunt foarte importante pentru tine în ceea ce priveşte nunta ta, aşa că paleta de culori pe care o alegi trebuie să reflecte acest lucru.

Mergi pe tonuri luxuriante, cum ar fi verde salvie, maro cald sau gri piatră. Foloseşte elemente cum ar fi muşchii, cristale, pene şi peisaje ca sursă de inspiraţie. Îţi place ideea de a avea culori plăcute din punct de vedere estetic. Tonurile pământii sunt subtile, dar de înaltă calitate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti genul de mireasă care va zâmbi tot timpul.

Eşti mereu optimistă, iar fericirea este unul dintre principalele tale obiective în viaţă, astfel încât culorile pe care le alefi trebuie să reflecte această persoană. Alege nuanţele de galben, adesea asociate cu fericirea. Dacă vrei ca lucrurile să fie luminoase şi aerisite, alege bleu pastel, verde, roz şi galben. De asemenea, asigură-te ca domnişoarele tale de onoare să poarte alb şi culori pastelate, şi coroniţe care să se potrivească cu buchetul tău. Dacă îţi doreşti o notă mai jucăuşă, optează pentru galben auriu sau galben miere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu vei fi o mireasă clasică şi vei vrea să ai o paletă de culori tradiţionale şi dulci ca tine.

Nu te opui culorilor atrăgătoare, dar vrei să te asiguri că ce vei alege va fi subtil şi plăcut, mai degrabă decât ceva care să iasă în evidenţă. Optează pentru culori vintage, cum ar fi lavanda, albastru prăfuit sau trandafiriu, care definesc cu adevărat romantismul şi farmecul pe care îl cauţi. Poţi găsi inspiraţie din lucruri precum flori uscate, mătase sau ocean. Fiind un semn zodiacal intiutiv, vrei ca nunta ta să fie plină de emoţie şi iubire, iar paleta de culori pentru care optezi să taie respiraţia celor care o văd pentru prima dată.  

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o mireasă glamour, aşa că paleta de culori pe care o vei alege trebuie să fie elegantă, luxoasă şi plină de pasiune.

Poţi opta pentru albastru regal, verde smarald, roşu aprins sau auriu. Inspiră-te din bijuteriile pe care le purtau reginele, cum ar fi tiara, coroana sau sceptrele încrustate cu bijuterii. Pentru că auriul complet ar fi prea mult, alege doar elemente aurii pentru decor.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ţi-au plăcut niciodată nunţile prea colorate, aşa că vrei să te asiguri ca paleta pe care o vei alege pentru nunta ta să fie minimalistă şi discretă.

Ar fi bine să mergi pe culori neutre, cum ar fi griul, taupe sau măsliniul. Ai, de asemenea, un ochi pentru detalii, combinând astfel culorile cu modelele subtile. Ştii că nu trebuie să ieşi în evidenţă cu nimic, nici cu rochia, nici cu decoreaţiunile, pentru că în ziua cea mare va arăta totul uimitor prin simplitate şi atât.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai visat întotdeauna la ziua nunţii tale, deci acum că e timpul să o planifici, vrei să te asiguri că totul va fi perfect.

Paleta de culori pe care pentru care să optezi ar trebui să fie romantică, frumoasă şi dulce. Caută inspiraţie în culorile neutre şi luminoase, cum ar fi roz, bleu, verde mentă sau crem. Nu te limita doar la culori plăcute vizual, ci combină-le cu texturi diverse. Orice lucru, cum ar fi mătasea, catifeauna şi tulul va duce pe oricine cu fândul la dragoste şi la frumuseţe.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu nu vrei o nunta ca a altora, vrei o nuntă despre care să se ştie că a fost a ta.

Deci, ar trebuie să arăţi prin culorile pe care le alegi cât eşti de îndrăgostită şi câtă încredere ai în tine. Roşul închis şi portocaliul aprins sunt culori care pot provoca o mulţime de emoţii. Nu ar strica să adaugi şi puţin negru pentru contrast. Ar putea suna înfricoşător, dar nu te gândi că transformi nunta în ceva macabru. Poartă o rochie albă cu un ruj roşi închis şi bijuterii de onix negru. Vei fi sexy cu adevărat şi vei ieşi în evidenţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti o persoană mai relaxată, aşa că doreşti ceva simplu care să poată fi încorporat atât la rochie, la petrecere şi decoraţiuni.

Vestea bună este că vei arăta uimitor în aproape orice culoare. Încearcă o paletă de culori monocromatică în culoarea preferată. Tonurile mai uşoare de la restaurant vor completa perfect rochia albă, în timp ce tonurile mai îndrăzneţe vor arăta grozav ca accente mici pe ici pe colo.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o altă mireasă care apreciază frumuseţea unei nunţi tradiţionale, astfel încât paleta de culori pentru care optezi trebuie să fie şi ea tradiţională.

Eşti interesată şi de elemente moderne, iar combinaţia dintre cele două stiluri te pot conduce către gri, albastru de gheaţă, maro cald şi alb strălucitor. Ceremonia şi recepţia vor avea o frumuseţe subtilă în culori neutre şi moderne în acelaşi timp. Poţi găsi inspiraţie în elemente precum lemnul e mahon, oţel, zăpadă şi pene. Acestea pot oferi atât o senzaţie contemporană, dar pot fi considerate totuşi şi tradiţionale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi una dintre acele mirese ultra-moderne care va opta pentru scheme de culori unice.

Nunta ta va arată grozav într-o paletă de culori la modă, cum ar fi albastru neon sau purpuriu regal, dar şi modele geometrice şi linii asimetrice. Acum este momentul să nu fii timidă cu mutările îndrăzneţe. Nu ar fi ieşit din comun ca rochia ta de mireasă să fie complet opusul celei tradiţionale şi să aibă un strop de culoare. Aceasta e o şansă unică de a-ţi arăta adevărata personalitate.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti unul dintre cele mai visătoare semne zodiacale, aşa că paleta de culori pentru care optezi la nunta ta ar trebui să reflecte starea ta de visare.

Eşti un semn de apă, aşa că alege culori curgătoare şi calmante, cum ar fi albastru închis, verde de mare, corai şi nisipiu. Când alegi decoraţiunile şi rochia, ia în considerare materiale moi, aerisite precum mătasea şi tulul. Oamenii vor simţi că sunt în mijlocul unei nunţi de vis.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod