Ce cred zodiile despre bărbații căsătoriți. De ce sunt mai atractivi pentru femei?

Când femeile văd un bărbat cu verigheta pe deget, probabil că se întreabă cine e norocoasa. Nu e vorba că vor să i-l fure, dar se trezesc visând cu ochii deschiși cum ar fi să fie cu cineva asemănător lui.

Această pasiune față de bărbații căsătoriți este mai des întâlnită la generația tânără. Pe măsură ce femeile înaintează în vârstă, sunt mai mature și mai selective atunci când vine vorba de alegerea bărbatului pe care vor să-l aibă.

Deci, de ce bărbații căsătoriți sunt mai atractivi pentru femei?

Fiecare zodie are o imagine diferită a bărbatului ideal.
Bărbații căsătoriți sunt esența stabilității și protecției, iar multe femei sunt atrase de aceste trăsături.

Ai auzit vreodată expresia "Toți băieții buni sunt luați"? Ei bine, această întrebare și-o pun o mulțime de femei care își caută drumul în viață, care își caută viitorul soț.

Gândește-te, dacă este luat, înseamnă că a găsit-o deja pe fata visurilor sale și că merită să fie fericit.

Da, poți crede că este atrăgător, dar nu poți să te bagi în viața lui sau să începi să flirtezi cu el.
Nu este ca în filme, bărbații din viața reală trebuie respectați cu orice preț.

Iată de ce fiecare zodie găsește bărbații căsătoriți mai atrăgători:

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu îi găsești pe bărbații căsătoriți atractivi deoarece sunt o provocare pentru tine. Poate că e luat, dar vezi acel inel pe deget și te gândești automat că celălalt inel ar trebui să-ți aparțină.

El emană încredere, trăsătură pe care o găsești extrem de atractivă. Îți place cum preia conducerea și că este hotărât să-și facă soția fericită. Îți dorești o relație exact așa.

Va veni și vremea ta, dar deocamdată, lasă bărbații căsătoriți în pace. Până nu divorțează, nu ai ce cauta în preajma lui!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Părerea ta despre bărbații căsătoriți este că au încredere și sunt stabili, iar aceste trăsături te atrag extrem de mult. Vezi un bărbat căsătorit și te gândești: "Pun pariu că este super responsabil și devotat soției sale."

Tânjești după un suflet pereche care să fie stânca ta de susținere atunci când lucrurile se îngreunează. Poți fi puțin posesivă, așa că dacă vezi ceva care îți place, numai acolo te gândești.

Un bărbat căsătorit nu este cineva după care ar trebui să te ții, dar este frumos să visezi că viitorul tău soț îi va semăna.

Îl vezi și vrei să faci parte din viața lui, dar altcineva este chiar după colț așteptând să facă parte din viața ta.

Citește și: Ce fac zodiile atunci când încetează să-și mai iubească partenerul

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești atrasă de bărbații care pot comunica bine cu ceilalți. Abilitățile bune de comunicare sunt esențiale atunci când vine vorba de căsătorie, așa că prespui automat că un bărbat căsătorit te va putea înțelege mult mai bine decât un bărbat singur.

Acest lucru nu este adevărat, dar este plăcut să visezi cu ochii deschiși că te întorci acasă după o zi lungă de muncă și îi spui soțului cât de ăngrozitor este șeful tău. Îți dorești pe cineva cu care să râzi și cu care să creezi aintiri.

Natura ta curioasă te-ar putea face să te ții după un bărbat căsătorit, dar greșești. Concentrează-te pe un bărbat singur și vorbăreț și toate visurile tale vor deveni realitate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești o romantică incurabilă. Tânjești după momentul în care un bărbat te va face prințesa lui, exact ca în povești. Bărbații de care te îndrăgostești sunt, de obicei, cei care au deja o prințesă.

Pentru că ești foarte sensibilă și sentimentală, speri că într-o zi vei avea un soț, numai că deocamdată te concentrezi pe soții altor femei până apare al tău.

Păstrează distanța, pentru că te poți atașa foarte ușor. Folosește-ți spiritul creativ și imaginașia pentru a-ți face scenarii cu un bărbat căsătorit, dar nu încerca să transformi aceste fantezii în realitate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Latura ta pasională te face să vrei să faci lucruri sălbatice și îndrăznețe. A insista pe lângă un bărbat căsătorit poate fi unul dintre ele, deoarece îl vezi ca pe cineva pe care l-ai putea domina.

Îți este greu să înfrunți realitatea uneori, așa că încearcă să-ți amintești că realitatea este că el este deja luat. Te aștepți ca viața să fie plină de momente bune mereu și te poți vedea alături de un bărbat extrem de frumos și căsătorit cu care să cutreieri lumea.

În secret, în adâncul sufletului tău, vrei ca el să te aleagă pe tine în locul oricui altcuiva. Fii liderul propriei tale vieți și lasă-i pe bărbații căsătoriți deoparte, până când vei avea unul doar al tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te atrag bărbații care acordă mare atenție lucrurilor mărunte care contează pentru o femeie. De obicei, soții sunt destul de buni să facă asta. Ei iau în considerare cu adevărat oamenii pe care îi iubesc și cântăresc bine modul în care deciziile lor le pot afecta viața.

Găsești acest lucru super atractiv și vrei ca un bărbat căsătorit să acorde atenție nevoilor tale. S-ar putea să fii timidă, dar recunoști din prima un tip sexy, iar un bărbat căsătorit este definiția ta pentru un tip sexy.

Poartă deja un inel și s-a străduit din greu să ajungă acolo, așa că nu strica asta! Cu siguranță există cineva acolo și pentru tine care așteaptă să acorde atenție nevoilor tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai vrea niciodată să distrugi liniștea dintre soț și soție. Cu toate acestea, disprețuiești să fii singură și, dacă asta înseamnă să te iubești cu un bărbat căsătorit, atunci o vei face.

Dacă un bărbat căsătorit vine la tine pentru că ești că ești singură și este nefericit în relația lui, atunci trebuie să divorțeze mai întâi.

Dacă într-adevăr nu vrei să fii singură și ai nevoie de companie, intră pe Tinder și găsește-ți jumătatea. Un bărbat căsătorit nu este țapul tău ispășitor pentru singurătate.

Dacă este cu tine, soția lui va fi cea singură. Gândește-te la asta, pune-te în locul ei și păstrează-ți demnitatea!
 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu ești invidioasă și geloasă pe ceea ce nu poți avea. Un bărbat căsătorit este unul dintre lucrurile pe care trebuie să le ai, dar nu poți. Pentru tine, un bărbat căsătorit este cineva care ți-ar putea aducec lucruri îndrăznețe, nebunești și secrete în viața ta.

Ideea unei aventuri te cam excită. Trăiești pentru a-ți exprima acele sentimente acerbe și senzuale cu cineva interzis.

Încearcă să-ți îndrepți atenția spre un bărbat singur capabil să scoată latura sălbatică din tine.

Sari cu parașuta și fă scufundări dacă ai nevoie de adrenalină, dar nu ajunge în patul unui bărbat căsătorit!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te simți foarte atrasă de bărbații căsătoriți extrovertiți. Vezi că își fac soțiile fericire și vrei să ai și tu parte de acea fericire.

Vei face orice pentru a-ți atinge obiectivele, dar asta nu înseamnă că ar trebui să începi să flirtezi cu un bărbat căsătorit pentru a-l face să se îndrăgostească de tine.

Stai departe de bărbații căsătoriți, deoarece nu te poți abține. Doar pentru că este căsătorit, nu înseamnă că este și perfect.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Scopul tău suprem în viață este să ai o familie a ta. Când vezi un cuplu căsătorit, începi să visezi la viitorul tău soț. Pentru tine, bărbații căsătoriți reprezintă tot ceea ce îți dorești.

Ei simbolizează familia, tradiția și valorile pe care le ții cu drag la inimă. Va veni și vremea ta! Momentan, concentrează-te să fii acolo pentru familia ta până când cineva nou îți va cere să faci parte din a lui.

Din fericire, ai multă stăpânire de sine. Nimeni nu trebuie să-și facă griji că încerci să-i furi soțul, dar asta nu înseamnă că nu tânjești în secret după el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

De regulă, nu ești genul care să se uite după un bărbat căsătorit. Îți place independența și nu simți nevoia să împărtășești nimic cu altcineva. Poți să-ți rezolvi problemele pe cont propriu și nu visezi că cineva îți sare în ajutor.

Cu toate acestea, ideea de a fi cu un bărbat căsătorit îți sună drăguț, pentru că ar putea să stea cu tine noaptea târziu, vorbind despre orice. Ar fi cineva pe care l-ai găsi acasă în fiecare seară, pur și simplu ca să-ți țină companie.

Deși s-ar putea să-i găsești pe unii bărbați căsătoriți foarte atractivi, nu te vezi să urmărești vreunul vreodată, deoarece ești fericită pe cont propriu.

Pentru tine, bărbații căsătoriți sunt la fel ca cei singuri. Un bărbat este un bărbat și atât!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu ar trebui niciodată să privești un bărbat căsătorit cu alți ochi decât se cuvine.

Îți place să menții liniștea și să fii martirul în multe situații. Drept urmare, asta înseamnă că ești persoana căreia i se adresează prietenii atunci când încep să aibă sentimentele pentru cineva interzis.

Întotdeauna le reamintești prietenilor tău că, deși da, un bărbat căsătorit poate fi simbolul loialității și stabilității, el este căsătorit și nu trebuie adus în discuție sau pus în joc.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod