cariere tauri

Ce cariere de succes pot avea Taurii

Persoanele născute sub zodia Taur sunt muncitoare, ambițioase și foarte încăpățânate. Au visuri mari și nu renunță până nu le transformă în realitate.

Taurii sunt motivați de laudă și apreciere pentru realizările lor, mai ales atunci când această apreciere se prezintă sub formă de stimulente financiare. Caracterul serios și practic al acestor nativi îi face să fie lideri capabili și candidații ideali pentru roluri de conducere. Profesii creative, cum ar fi arta, designul vestimentar, decorațiuni interioare sau florale îi satisfac dorința de frumos.

Cum sunt Taurii la locul de muncă?


Taurii pot prospera în multe medii de lucru, de la birouri și studiouri până la magazine și în aer liber. Locurile de muncă cu o rutină bine stabilită sunt liniștitoare pentru Taurii inflexibili. Pragmatismul și rezistența lor îi face să fie angajați model, atât timp cât confruntările de personalitate cu colegii nu interferează cu fluxul de muncă.

10 cele mai bune profesii pentru un Taur


Artist

Taurul este orientat spre detalii, cu o imaginație bogată și idei creative, de aceea ar putea străluci într-o carieră cu aplecare artistică.

Mai multe industrii se bazează pe vizionari harnici pentru locuri de muncă precum grafician, producător sau designer. Fiecare dintre aceste profesii este o ocazie excelentă de a-și arăta talentele.

Bancher

Taurul este pragmatic și demn de încredere, calități care consituie un atu în industria financiară. Bancherii au două roluri esențiale: protejează activele financiare ale clienților lor și oferă împrumuturi pentru a crește fluxul numerar. În calitate de bancher, ambițiosul Taur poate fi sigur că munca lui va fi răsplătită pe măsură, atât din punct de vedere al salariului, cât și al avansării.

Consultant bancar

O carieră în bancă îi pune în valoare răbdarea și simțul banilor. Taurul interacționează cu ușurință cu clienții și se ocupă fără probleme de tranzacțiile financiare. Pragmatismul lui este un atu atunci când are de-a face cu clienți provocatori. Întotdeauna este de încredere, de aceea managerii băncilor se vor baza de fiecare dată pe el.

Citește și: Ce impact are izolarea la domiciliu asupra ta, în funcție de zodie



Casier

Indiferent dacă e într-un magazin, restaurant sau loc de distracție, Taurul este un casier excelent. Rutina îl menține concentrat pe sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească, oferind în același timp servicii de încredere oricărei persoane care vine în punctul lui de vânzare. Practic și atent, Taurul poate gestiona rapid și cu exactitate tranzacțiile numerar și de credit, retururi și schimburi.

Designer vestimentar

Taurul poate excela ca designer vestimentar. El apreciază moda și pune accent pe lux, calitate și frumusețe. E capabil să găsească modalități practice de a transforma hainele în următoarea mare tendință. Taurul se va simți ca acasă profesând în industria fashion.

Decorator

Iubirea pentru frumos și creativitatea Taurului îl pot conduce către o carieră de decorator. Există multe tipuri de decoratori, de la cei de cofetărie și patiserie până la designeri de interior.

Va iubi această meserie pentru că îl va face să se simtă în largul lui.

Consultant financiar

Întrucât Taurii funcționează bine în profesiile bancare, aceștia reușesc și în calitate de consilieri financiari. Taurii care lucrează în acest domeniu sunt pragmatici și se pot concentra asupra climatului economic actual. Investitorii și alți clienți pot avea încredere în sfaturile lor practive cu privire la orice, de la acțiuni și obligații până la condiții de pensionare.

Florar

O carieră de florar permite Taurilor să creeze aranjamente florale deosebite pentru livrări speciale, sărbători precum zile de naștere, nunți și pentru multe astfel de ocazii. Un loc de muncă în acest domeniu îi garantează o rutină constantă, dar există și o doză de nou și provocare care le mențin interesul în fiecare zi.

Peisagist

Taurilor nu le este frică să-și murdărească mâinile și pot prospera în cariera de peisagist.
Munca de peisagist presupune un program regulat, astfel încât curțile și spațiile deschise să nu devină supraaglomerate și pline de buruieni. Această profesie le oferă posibilitatea de a călători în diverse locații, lăsând fiecare loc mai bine îngrijit decât atunci când au sosit.

Manager/administrator

O carieră în management este ideală pentru Taur. El este foarte ambițios și nu îi place să primească comenzi de la alții. Este serios și dedicat și știe cum să-și motiveze echipa astfel încât să producă rezultate și să îndeplinească termenele. Managerii din această zodie știu să transpună un vis într-un obiectiv practic.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod