Ce animal ești, în funcție de zodia ta

Semnele noastre zodiacale sunt asociate cu animalele: pești, scorpion, berbec... Dar, dacă ar fi să te asociezi cu unul, ai face-o în funcție de experiența ta, de înclinația pe care o ai. Cu ce animal te identifici, de fapt?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Semnul tău este reprezentat de un berbec și asta e bine, dar nu acesta este animalul care te reprezintă.

Tu știi că ești o fiară sălbatică. Ești deștept, viclean, leneș și, din când în când, îți place să fii imprevizibil. Când îți faci apariția într-o mulțime, oamenii nu au cum să nu te remarce, mai ales că îți faci intrarea ca o panteră.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești un Taur, așa spune toată lumea.

Dar, realitatea este că ești un câine și că acest animal e cel care te reprezintă, de fapt. Ești afectuos, jucăuș, bâlbâit și extrem de încăpățânat. Loialitatea ta este de neegalat și niciodată nu vei trăda pe nimeni.
 

Citește și: Găsirea partenerului perfect, în funcţie de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Noțiunea de gemeni descrie perfect natura ta cu două fețe.

Dar, dacă ar trebui să identificăm animalul care te reprezintă, atunci, cel mai probabil, ai fi o sardină, un pește mic. Tu ești hamsia zodiacului: mică, ușor respingătoare la prima vedere și niciodată prima opțiune pentru cineva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Să fii asociat cu un rac este destul de deprimant.

Un rac? Orice este mai puternic decât un rac. Pe tine te reprezintă mult mai bine o balenă decât un crustaceu. Ești înțelept, furios, oarecum lent, dar în același timp foarte puternic.

Leu(22 iulie - 22 august)

Probabil ești singurul semn zodiacal al cărui nume i se potrivește perfect.

Nu ai cum să fii un alt animal, ești un leu cu acte în regulă și te reprezintă sută la sută. Firea ta determinată, puternică și foarte înțeleaptă sunt calități demne de regele junglei.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ciuda semnului care te reprezintă, tu nu ești nici pur și nici nevinovat precum o fecioară.

Cu respect total, animalul care te reprezintă cel mai bine este un porc. Ești isteț, comod, nu îți place să ieși din zona ta de confort și... ești tare pofticios.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nicio balanță din lume nu poate fi perfect echilibrată, cam așa ești și tu, ușor instabil și nehotărât.

Dar, dacă vine vorba de animalul care te reprezintă cel mai bine, atunci ești un gândac. Supraviețuiești în orice condiții și jonglezi cu oamenii foarte bine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Să fii asociat cu un scorpion este un lucru grozav, sună amenințător și periculos.

Dar, alt animal te reprezintă, de fapt. Tu mai mult latri decât muști, așadar ești un câine. Toată duritatea scorpionului dispare în fața unui gălăgios chihuahua.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ai deloc caracteristicile unui centaur, deși ți-ar plăcea.

Din păcate pentru tine, animalul care te reprezintă cel mai bine și care este în perfect acord cu personalitatea ta este un șoricel mic și pricăjit. Mereu stai ascuns în întuneric, văzându-ți de treabă singur și fericit.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nimeni nu ar vrea să fie o capră, asta înseamnă că nici tu.

Dacă există un animal care să îți reprezinte cât mai bine personalitatea, atunci ar fi un rechin mortal și un prădător total. Ești un prieten minunat, dar, în același timp, ești și foarte atent la tot și toți din jurul tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ceea ce vom spune nu e de bine, însă o facem în spirit de glumă.

Ești un șobolan în toate sensurile cuvântului. Îi vorbești pe alții pe la spate, nu ești loial și îți place să lucrezi în întuneric. Nu-ți pasă că îți faci o imagine urâtă, iar scopul vieții tale este să-ți croiești drumul pe cârca altora.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu peștii sunt animalele care te reprezintă cel mai bine.

De fapt, tu ești o veveriță pentru că ești rapid și egoist. Te agăți de orice pentru a ajunge unde îți dorești și nu pleci până nu termini tot ce ți-ai propus. Ai o energie debordantă și ești tare simpatic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod