Cât eşti de perversă în dormitor, în funcţie de zodia ta

Cu siguranţă nu ar trebui să comparăm viaţa noastră intimă cu a altora, dar e bine să ştim de ce suntem în stare în dormitor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vrei să fii numărul 1.

Eşti o fire foarte competitivă şi eşti obsedată să câştigi. Deci, de fiecare dată când faci amor cu un tip, vrei să fii cea mai bună parteneră pe care a avut-o vreodată. Din această cauză, eşti tentată să încerci poziţii sexuale destul de periculoase. Ai dorinţa de a conduce, asta însemnând că tu eşti cea care domină în pat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu alegi conexiunea şi giugiulelile.

Tu eşti o zodie foarte practică şi valorizezi relaţiile sociale. Prietenii, familia şi partenerul sunt cei mai importanţi pentru tine. Din acest moment, preferi să profiţi de fiecare moment pentru a vorbi şi a te conceta cu oamenii din viaţa ta, iar asta include şi activitatea din dormitor. Când vine vorba de lucruri intime, îţi place să simţi acea legătură profundă. Nu te descurci cu perversiunile, de aceea alegi mereu sexul romantic.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei încerca orice pentru o singură dată.

Eşti o persoană foarte afectuoasă şi extrem de sociabilă. Din această cauză, poţi ajunge foarte uşor cu cineva în pat. Te interesează sexul cu mai multe categorii de oameni şi multe feluri diferite de sex. Vrei să experimentezi totul cu toţi oamenii, dar doar o dată. Urăşti rutina şi repetarea, de aceea îţi place să diversifici constant viaţa ta amoroasă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îţi place să îţi pui imaginaţia la bătaie.

Eşti o persoană foarte sensibilă şi te implici trup şi suflet în relaţiile pe care le ai. Dai dovadă de multă energie sexuală şi eşti genul de femeie care sare în braţele partenerului de cum acesta intră pe uşă. Ai o imaginaţie bogată şi o pui în aplicare mai ales atunci când vine vorba de plăcerile nocturne. Să spunem că eşti acea devoratoare care îi face cunoscute anumite poziţii partenerului său.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi place să te simţi ca şi când eşti pe o scenă.

Eşti unul dintre cele mai iubitoare zodii, şi aici e vorba de competenţele tale sexuale. În ceea ce priveşte amorul, tu faci tot ceea ce trebuie pentru a ieşi perfect. Eşti foarte generoasă, iar partenerul tău se bucură din plin de asta. În acelaşi timp, însă, eşti şi egoistă şi vrei ca toată atenţia să fie concentrată asupra ta. Dacă eşti în centrul atenţiei, vei fi o iubită perversă care nu se va feri să folosească jucării erotice sau poziţii îndrăzneţe.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti prea ruşinoasă ca să încerci ceva ciudat.

Tu eşti bună şi iubitoare, aşa că ţi-ai dori să îi faci pe plac partenerului, dar eşti prea timidă. Nu te opui neapărat unor experienţe mai îndrăzneţe, însă ţi-e teamă că iubitul tău ar putea să te judece sau să râdă de tine. Cu siguranţă nu se va întâmpla asta, ci doar îţi vei uimi puţin partenerul. Tu eşti o perfecţionistă exagerată, dar trebuie să laşi acea atitudine atât de critică la adresa ta pentru a nu te priva de micile bucurii ale vieţii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi place munca în echipă.

Ţie îţi place armonia şi eşti o persoană foarte corectă. Din cauza naturii tale sociabile, ai putea fi puţin ciudată în dormitor. Sexul este pentru tine o sincronizare pe care te bucuri să o vezi. Adori ideea că două trupuri de unesc în cel mai ciudat mod. De asemenea, eşti o persoană care cooperează cu uşurinţă, de aceea eşti un jucător de echipă atunci cnd vine vorba de sex. Primeşti, dar şi oferi şi vrei ca celălalt să se simtă la fel de bine ca şi tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti foarte pasională.

Tu eşti regina încoronată a celor mai perverse zodii. Tu trăieşti pentru pasiune şi sex. Nu îţi e teamă să preiei conducerea şi de cele mai multe ori eşti satisfăcută pe acest plan. Desigur, ai o latură misterioasă, iar oamenii din jurul tău nu ar putea să îşi dea seama vreodată câtă imaginaţie ai în dormitor, decât dacă ajung acolo. Eşti o adevărată doamnă pe stradă, însă în pat întreci pe oricine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Duci lucrurile în afara dormitorului.

Eşti o persoană exchibitionistă, şi vrei lucruri ciudate oriunde şi oricând. De aceea, cel mai probabil vei alege să faci sex lângă o fereastră deschisă sau pe plajă, sau în maşină într-o parcare blocată. Ai de gând să te laşi purtată de val aproape oriunde şi asta pentru că îţi place libertatea şi călătoria. Îţi doreşti să stai cât mai mult în aer liber, de aceea duci această distracţie în afara dormitorului din când în când. Dintre toate semnele, cu siguranţă eşti cel mai predispus să fii sancţionat pentru expunere indecentă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi plac lucrurile clasice şi tradiţionale.

Eşti cea mai puţin perversă reprezentantă din întreg zodiacul. Asta nu înseamnă că eşti naivă, ci doar îţi plac lucrurile tradiţionale. Nu eşti prea experimentată şi nu îţi plac picanteriile. De asemenea, eşti foarte disciplinată. Nu eşti genul de om care să facă schimbări, drept urmare nici nu încerci lucruri ciudate în pat. Chiar dacă partenerul tău încearcă, e clar că nu există nimeni care te poate ademeni să ieşi din zona ta de confort. Nu e nimic greşti să ştii ce îţi place, dar ai putea să pierzi şansa de a descoperi şi altceva nou şi la fel de interesant.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi plac lucrurile atipice.

Gândeşti în afara cutiei în toate sectoarele vieţii tale. Nu îţi place restricţia, iar acest lucru conduce la multe idei originale. Această natură inovatoare pe care o ai te poate conduce către un sex atipic, poziţii ciudate sau noi. Cu toate acestea, cel mai probabil cel mai des alegi poziţia misionarului pentru că nu îţi exprimi sentimentele şi nu îi împărtăşeşti partenerului ce îţi doreşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi petreci zile întregi în dormitor.

Îţi place confortul casei şi căldura căminului, de aceea natura ta poate face din dormitorul tău un loc în care te poţi conecta uşor cu alţii. Ai, de asemenea, o dorinţă ocazională de a fugi de realitate, şi asta pentru că uneori lumea ţi se pare un loc prea dur pentru un suflet atât de cald ca al tău. Această dorinţă de avadare poate duce la petrecerea a ore sau zile într-o cameră cu un tip. Te vei bucura la maximum de partenerul tău şi vei uita că restul lumii există.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod