Cât de repede își revin zodiile după o despărțire

Fiecare dintre noi reacționăm diferit când vine vorba de despărțire. Dacă unii sunt copleșiți, alții nici nu privesc în urmă și își văd imediat de viață. Indiferent dacă tu ești cea care a pus punct sau dacă ai fost cea părăsită, procesul de vindecare nu e de fiecare dată simplu!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul va reuși să treacă destul de repede peste o despărțire pentru că se va menține ocupat încercând să se perfecționeze.

Așadar, te va uita rapid și se va refugia în muncă și se va concentra pe obiectivele sale o lungă perioadă de timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul își va reveni repede după o despărțire pentru că, sincer, nici nu are timp să se găndească la asta.

Își va ocupa programul cu tot felul de activități productive și, astfel, mintea lui va fi ocupată mereu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are un simț al umorului atât de grozav încât va putea face haz de necaz pe tema despărțirii.

S-ar putea să dureze puțin, dar va reveni la vechile lui obiceiuri și va începe să fie la fel de vesel și amuzant ca înainte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un Leu se va refugia în muncă și se va concentra pe carieră pentru a trece mai ușor peste o despărțire.

El va lucru neîncetat pentru a nu-și lăsa timp să sufere. Se pare că va depăși repede momentul, dar asta doar pentru că încearcă cu disperare să-și ignore sentimentele.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Unei Fecioare îi va lua ceva timp pentru a trece peste o despărțire, nu din cauza ta, ci pentru că ia totul ca un atac asupra propriei persoane.

Apoi, odată ce va reuși să se liniștească, va răstălmăci lucrurile și se va blama pentru că i-a luat atât să se vindece. Clasic în ceea ce o privește, pentru că întotdeauna are tendința de a despica firul în patru.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este, probabil, zodia care suferă cel mai mult după o despărțire.

Este cunoscută pentru că acordă numeroase șanse și asta pentru că îi ia destul de mult timp să găsească pe cineva care să îi placă cu adevărat. Este profund afectată și nu îi e deloc ușor să treacă prin asta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este stăpân pe situație și acționează pentru a-și ușura suferința.

El va ignora pe oricine îl rănește și va încerca să păstreze o distanță cât mai mare față de persoana de care s-a despărțit. Nu ar putea face față dacă ar fi în preajma lui. Dacă persoana în cauză locuiește aproape sau se învârte în cercurile lui sociale, el ar avea mereu o gol un stomac când o va vedea pe cea alături de care se imagina pentru totdeauna.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul va acționa de parcă despărțirea s-a produs cu mult timp în urmă.

Va părea bine mersi la exterior, dar în interior vor derula neîncetat chiar și cele mai mici detalii. Odată ce va depăși momentul întrebărilor de genul "ce am făcut rău?", "cu ce am greșit?", el va reveni într-o formă mult mai bună ca înainte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul va fi destul de afectat după despărțire și își va aloca o perioadă de timp pentru vindecare.

După aceea, decide să fie obiectiv cu privire la cele întâmplate și să își continue viața. Acest lucru îl face să fie irezistibil, deoarece dovedește că nu a avut niciodată nevoie de tine, ci te-a dorit din tot sufletul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Persoanele născute în zodia Vărsător nici nu se vor uita în urmă după ce se despart de cineva.

Sunt șanse foarte mari ca relația să se fi încheiat tocmai pentru că deja aveau ochi pentru altcineva. Cu toate acestea, atunci când sunt implicate într-o relație, ele vor iubi din tot sufletul.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii au nevoie de o perioadă bună de timp pentru a trece peste o despărțire, pentru că investesc foarte mult în relațiile în care se implică.

Cu toate acestea, după ce rana se vindecă, știu că pot oferi altcuiva mult mai mult și că acel altcineva va ști să îi aprecieze.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod