Cât de puternică eşti, în funcţie de zodia ta

Sentimentele ne afectează fiecare părticică din noi, chiar şi fizic de multe ori. Află cât de bine faci faţă emoţiilor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul nu face nimic dacă nu îşi doreşte, ceea ce e un lucru bun.

Trebuie mai întâi să aibă grijă de nevoile sale şi nu are nicio problemă în a spune nu. Nu este de acord cu ceva doar pentru a face fericită o persoană sau pentru că îi e frică de conflict. Ştie că viaţa e prea scurtă ca să o umple cu lucruri inutile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu laşi pe nimeni să se bage în viaţa ta fabuloasă fără să fie verificat pe deplin.

Există prea mulţi oameni care nu te merită şi care nu se vor lăsa până nu te vor vedea la pământ, aşa că nu le vei permite să se strecoare. Cei din jur te pot acuza că îţi ia prea mult timp până capeţi încredere în ei, dar asta nu îţi va schimba deloc standardele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu permiţi nimănui să îţi strice starea de spirit.

Sunt momente în care oamenii nefericiţi pur şi simplu nu pot sta la dispoziţia celor fericiţi şi vor face tot posibilul să îi tragă în jos. Nu le permite acetora accesul în viaţa ta, iar dacă nu poţi, cu siguranţă le vei face faţă cu brio.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti unul dintre semnele zodiacale extrem de puternice emoţional.

Chiar dacă ai fost rănită, nu ţi-ai pierdut niciodată speranţa, mai ales atunci când vine vorba de dragoste. Nu laşi experienţele anterioare să te schimbe şi să te facă să îţi fie teamă de ce va urma. Tu crezi cu tărie în iubire şi nu te vei opri până nu o vei găsi pe cea adevărată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană foarte generoasă, chiar şi atunci când nu ai posibilitatea, găseşti o cale de a face bine.

Nu eşti altruistă doar pentru că crezi că trebuie să fii, ci pentru că asta simţi şi îţi place să dăruieşti. Acest lucru te face să te simţi bine şi o simţi ca pe o datorie sau ca pe o responsabilitate umană.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi place să faci lucrurile încet şi bine, chiar dacă uneori eşti împinsă de la spate să faci ceva rapid.

Îţi vei lua timpul necesar şi vei avea grijă de tine mai întâi, după care te vei ocupa de sarcinile primite. Ştii cât de important e ca uneori să încetineşti ritmul şi să încetezi să te grăbeşti, atfel vei putea să te bucuri mai mult de un apus de soare sau de cântatul păsărilor. Apreciezi momentele mici şi de calitate, în defavoarea cantităţii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu crezi că fericirea e o decizie şi tu întotdeauna alegi să îţi apreciezi viaţa şi să fii fericită.

Când există acele momente în care starea de bine îţi e ameninţată, pur şi simplu treci prin această situaţie scoţând ce e mai bun din ea. Ştii că dacă îţi impui să fii fericită şi te comporţi ca atare, mintea şi corpul vor începe să creadă că e adevărat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai un ego sănătos şi nu te opreşti niciodată din a crede în tine însăţi.

Nu îţi e frică să fii mândră de realizările tale şi nu te îndoieşti de deciziile şi acţiunile pe care le iei. Stima de sine e foarte preţioasă pentru tine şi nu o vei pune în pericol. Dacă trebuie să îţi reaminteşti în oglindă cât de minunată eşti, o vei face fără să stai pe gânduri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu simţi că trebuie să te conformezi standardelor altora şi nu ai nevoie să faci ce spun alţii.

Dacă eşti acea persoană ciudată din mulţime, tu chiar te simţi bine. Nu vrei să fii copia nimănui, eşti originală cu adevărat şi îţi apreciezi unicitatea. Ultimul lucru pe care ţi-l doreşti este să fii ca toţi ceilalţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti bucuroasă şi încântată de fiecare zi din viaţa ta.

De obicei, te trezeşti înaintea alarmei şi eşti plină de entuziasm. Viaţa e palpitantă pentru tine şi tu încerci să faci ceva bun zi de zi, de la proiecte la obiective atinse. Nu iei niciodată nimic de-a gata, acest lucru te-ar face să te simţi un om murdar.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te opreşti niciodată din a face ce îţi place.

Indiferent de ce ar spune cineva, nu te vei opri din drumul tău.Nu ai nimic personal cu nimeni, ci doar te concentrezi pe ceea ce iubeşti. Dacă îţi place să faci ceva, alţi oameni ar putea spune orice pentru că nu îi vei lua în seamă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu eşti o persoană care poartă ranchiună.

Totul e să oferi oamenilor şansa de a se îndrepta. Nu te gândeşti la răzbunare, tu ştergi totul cu buretele şi o iei de la capăt. Nu iei nimic personal şi nu ai energia mentală de a menţine o furie înflăcărată. Iartă, uită şi repară, e filozofia ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod