Care este cea mai inteligentă zodie, conform astrologilor


Inteligenţa nu se măsoară întotdeauna în funcţie de IQ!
Indiferent dacă eşti un Berbec autoritar sau un Rac grijuliu, fiecare zodie are propriile sale trăsături atractive. Astrologia poate prezice totul, de la compatibilitatea în dragoste până la sănătate. Dar când vine vorba de inteligenţă, care zodie este cea mai dotată?

Vărsătorul şi Scorpionul sunt cele mai inteligente semne zodiacale, dar din două motive total diferite. Cei născuţi sub zodia Vărsătorului cunosc cele mai înalte niveluri de inteligenţă analitică, măsurate prin abilităţi cognitive şi IQ. Scorpionii, pe de altă parte, au mai multă inteligenţă perceptivă, sunt foarte buni la evaluarea şi înţelegerea realistă a lumii în ansamblu.


Asta nu înseamnă că celelalte semne zodiacale nu sunt inteligente în felul lor. De fapt, Gemenii şi Balanţa sunt zodii cu o inteligenţă mentală deosebită. Racul şi Peştii au o inteligenţă emoţională, ceea ce înseamnă că excelează la recunoaşterea şi conştientizarea propriilor sentimente sau ale altora.

Pe de altă parte, semnele de Pământ, Taurul, Fecioara şi Capricornul, au o inteligenţă practică. Semnele de Foc, Berbecul, Leul şi Săgetătorul, au o inteligenţă intuitivă, facându-le mai înclinate spre asumarea riscurilor şi vizând poziţii de conducere.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod