Femeie inteligentă

Care este cea mai inteligentă zodie, conform astrologilor

Inteligenţa nu este măsurată întotdeauna în funcţie de IQ.
Indiferent dacă eşti un Berbec autoritar sau un Rac grijuliu, fiecare zodie are calităţi şi trăsături atractive. Zodia ne poate dezvălui de la compatibilitatea în dragoste până la sănătate, dar când vine vorba de inteligenţă, ce semn zodiacal este cel mai deştept şi descurcăreţ?

Vărsătorul şi Scorpionul sunt cele mai inteligente semne zodiacale, spun astrologii, dar din două motive foarte diferite. Cei născuţi sub semnul Vărsătorului au cel mai mare grad de inteligenţă analitică, măsurată prin abilităţi cognitive şi IQ.
Scorpionii, pe de altă parte, au mai multă inteligenţă perceptivă, aceasta este utilă la evaluarea şi înţelegerea realistă a lumii în ansamblu.

Asta nu înseamnă că celelalte zodii nu sunt inteligente în felul lor. Spre exemplu, Gemenii şi Balanţa dau dovadă de inteligenţă psihică. Racul şi Peştii sunt cei mai inteligenţi emoţional, cu alte cuvinte, excelează în recunoaşterea şi în raţionamentul propriilor sentimente sau ale altora.

Pe de altă parte, semnele de Pământ, cum ar fi Taurul, Fecioara şi Capricornul au o inteligenţă practică.
Semnele de foc, Berbec, Leu şi Săgetător tind să fie cele mai intuitive, făcându-le mai înclinate să-şi asume riscuri şi să obţină funcţii de conducere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod