Care e orașul tău de suflet, în funcție de zodie

Dacă eşti o persoană care iubeşte să cunoască locuri şi oameni noi, dar nu ştii unde să mergi, zodia ta îţi poate oferi răspunsul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Toronto, Canada

Berbecul este carismatic şi optimist şi îi place să descopere şi să experimenteze lumea. Acest semn e spontan şi curajos la exterior, deşi adesea e timid în interior. Toronto este un oraş multicultural şi găzduieşte numeroase muzee, festivaluri, locuri de divertisment sau destinate sportului, toate acestea potrivindu-se cu caracteristicile acestei zodii. Berbecul îşi va găsi simţul individualităţii în acest oraş cosmopolit şi va savura descoperirea artei şi a vieţii de noapte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Copenhaga, Danemarca

Taurul iubeşte stabilitatea, are un gust fin pentru artă şi frumuseţe şi posedă mult calm. Taurul este, de asemenea, foarte ambiţios şi foarte bun când vine vorba de gestionarea banilor. Copenhaga se mândreşte cu un echilibru excelent între viaţa profesională şi cea de familie, inclusiv cu timpul generos de concediu. Danemarca a fost numită cea mai fericită ţară, iar Copenhaga însăşi este renumită pentru arhitectura şi designul său. Acest semn poate trăi aici toată viaţa, i se potriveşte perfect!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Buenos Aires, Argentina

Gemenii sunt foarte sociabili, le place să se distreze şi să vorbească cu oricine. Cu toate acestea, ei sunt cunoscuţi pentru că ştiu când trebuie să ia lucrurile în serios. Buenos Aires este un oraş recunoscut în întreaga lume pentru oamenii care ştiu cum să se distreze cu adevărat. Acesta a fost numit unul dintre cele mai vii oraşe din lume. Gemenii energici, comunicativi şi adaptabili vor găsi satisfacţie şi succes în acest loc plin de viaţă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Berna, Elveţia

Racul este dulce, loial şi sensibil, mai ales când vine vorba de oamenii pe care îi iubeşte. Acest semn este foarte orientat spre casă şi familie. Berna este un oraş ideal pentru cei care iubesc apa, deoarece e cocoţat pe un deal cu vedere la râul Aare. Capitala elveţiană e cunoscută pentru istoria sa bogată, pentru arhitectură şi pentru ofertele culturale şi artistice abundente. Setea de cultură a acestui nativ va fi potolită cu abundenţa oraşului care găzduieşte mai multe de 50 de muzee şi peste 100 de galerii de artă. Berna este curată şi ordonată, are şcoli, făcându-l să fie oraşul de suflet al Racului.

Leu(22 iulie - 22 august)

New York, NY

Leul este puternic şi fioros, dar mai ales este atras de concurenţă şi înfloreşte în situaţii dificile. Leul e sociabil, motivat, plin de energie şi mereu pregătit pentru următorul pas. New York, oraşul care nu doarme niciodată îi oferă diversitatea de care are nevoie, oferindu-i oportunităţi ample a unei vieţi creative, dar şi o viaţă de noapte vibrantă. Acest semn de foc îşi va găsi confortul în stilul de viaţă competitiv şi rapid al acestui oraş, şi nu numai că aici va supravieţui, el va şi prospera.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Boston, Massachusetts

Fecioara este perfecţionistă şi extrem de organizată. Practic, acest nativ este pregătit pentru o lungă perioadă din viitor şi îi place să fie mereu cu un pas înainte. Boston este o bijuterie din punct de vedere intelectual, găzduind unele dintre cele mai renumite univertităţi şi este centrul lumii literare. Analitica Fecioară este atrasă de Boston pentru prezenţa mediului academic. Cu o istorie bogată, Fecioara se va regăsi perfect într-unul dintre cele mai vechi oraşe din SUA.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Amsterdam, Olanda

Balanţa e o persoană cu o bună intuiţie care aduce echilibru în mediile haotice şi în situaţiile dificile. Ea e utilă pentru a armoniza mediul social, dar are şi o tendinţă spre auto-indulgenţă. Amsterdamul este un oraş care strânge laolaltă indivizi cu acelaşi mod de gândire. Olanda şi poporul său deţin libertatea individuală şi liberalismul cultural în profunzime. Balanţa este fermecătoare, liniştită şi lentă şi va descoperi că această cultură îi reprezintă cu adevărat personalitatea. Aerul acestui oraş este liniştitor pentru acest semn de aer.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tokyo, Japonia

Scorpionul trăieşte intens totul şi are tendinţa de a fi sentimental, magnetic şi uneori fals. Oamenii născuţi sub acest semn zodical sunt capabili să pătrundă profund în semnificaţia vieţii, cucerindu-şi temerile şi îndoielile pentru a de ridica deasupra situaţiilor dificile. Tokyo este un oraş puternic, ocupând primul loc în ceea ce priveşte indicele de putere economică globală. Este centrul culturii şi al finanţelor. E cea mai populată metropolă din lume, iar determinatul Scorpion, pasionat şi uneori încăpăţânat este atras de ritualurile antice şi de ulta-modernitate din acest oraş. Faptul că Tokyo este într-o continuă dezvoltare a eficienţei şi al confortului îi permite acestui semn de apă să trăiască aşa cum îi place.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Berlin, Germania

Săgetătorul are capacitatea de a insufla pozitivitate prin abordarea lui prietenoasă, umorul subtil şi onestitatea neîncetată. El e versatil, sociabil, energic, dar uneori impulsiv şi exagerat. Berlinul este oraşul modern şi în continuă evoluţie al Germaniei, apreciat pentru festivalurile sale, arta contemporană şi calitatea vieţii. Poziţia centrală a oraşului şi accesibilitatea feroviară, în plus faţă de dezvoltata tehnologie şi în plină expansiune, se adresează visătorilor, călătorilor şi vizionarilor. Acest semn de foc este un indicator al creativităţii, iar Berlinul este cel mai potrivit oraş pentru tipul creativ şi intelectual. Costul mic al traiului îi va permite unui Săgetător să-şi hrănească sufletul cu tot ceea ce Berlinul are de oferit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Shanghai, China

Capricornul este foarte ambiţios, oportunist şi concentrat. De asemenea, e incredibil de tolerant şi e capabil să îndure restricţii, frustrări şi eşecuri până când toate obstacolele sunt depăşite şi obiectivul lui final este atins. Shanghai este un oraş plin de oportunităţi antreprenoriale şi de mişcări rapide, atmosfera e incitantă şi agitată şi e un loc bun pentru personalităţi tenace, nu pentru persoanele slabe de înger. Capricornul disciplinat şi inventiv va simţi sensul familiar al casei în acest oraş. El poate descoperi cultura bogată şi se poate scufunda în ea, dar şi în viaţa de noapte agitată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viena, Austria

Vărsătorul este un artist înnăscut care e mereu pregătit pentru o viaţă convenţională şi un viitor superior, idealist. Creativ şi imprevizibil, Vărsătorul este un comunicator magnetic şi un influenţator proeminent. Viena se află la graniţa mai multor culturi şi etnii europene şi a fost clasat pe locul 1 ca cel mai locuibil oraş din lume timp de trei ani la rând. Arhitectura şi stilul de viaţă sunt expresive, exuberante şi pline de grandoare. Cu opere, palate, cafenele şi arhitectură imperială, Viena e oraşul perfect pentru inventivul Vărsător care e plin de viaţă, de asemenea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Melbourne, Australia

Acest semn zodiacal se lasă purtat de val şi e atras de artă şi de lucrurile mai fine atunci când vine vorba de mese şi cultură. Bogată în artă şi cultură, această metropolă urbană e renumită pentru ofertele sale abundente şi diverse, de la sporturi nautice până la gastronomie şi artă. Orasul Melbourne completează temperamentul artistic înnăscut al Peştilor cu scena sa culturală înfloritoare şi priceperea culinară. Acest semn de apă va iubi oraşul pentru plimbările cu barca, sporturile nautice şi pentru confortul resimţit de petrecerea timpului liber în port.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod