Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Oamenii pe care îi iubești cel mai mult sunt oameni care îți seamănă. Legea atracției se aplică fără dubii în cazul prietenilor și, mai ales, partenerului.

Iubim și suntem compatibili cu oamenii care sunt ca noi pentru că ne plac lucrurile similare. Găsirea bărbatului perfect nu se rezumă numai la compatibilitate, ci depinde de o mulțime de factori, cum ar fi:

  • Valori
  • Respect
  • Priorități

 

Valorile tale contează, sincer, cel mai mult! O relație nu poate funcționa dacă valorile tale intră în conflict cu ale partenerului.

Te respectă, este deschis către familia ta, familia ta îl place, te tratează așa cum meriți să fii tratată? Face lucruri mărunte pentru ca tu să te simți singura fată/femeie din lume? Toate aceste întrebări sunt valabile și importante atunci când vine vorba de găsirea partenerului perfect.

De asemenea, este important să te uiți la prioritățile sale. Deși partenerul tău te iubește, prioritățile sale sunt importante.

Știe să le jongleze astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă și să ajungeți la înțelegeri potrivite pentru amândoi? Te face să simți femeie? Acest lucru este ceea ce majoritatea femeilor vor să primească de la un bărbat.

Pentru a-ți da seama dacă e bărbatul perfect, există câteva caracteristici unice pe care trebuie să le cauți la el, iar semnul tău zodiacal te poate ajuta în acest sens.

Iată care sunt caracteristicile de bază pe care trebuie să le cauți la un partener


Berbec: Ție îți place concurența, așa că încearcă să găsești pe cineva care iubește să fie competitiv în toate.

Citește și: Cum să te desparți de el fără să-l faci să sufere, în funcție de zodia lui



Taur: Ție îți place să te relaxezi și să lenevești.

Așadar, încearcă să găsești pe cineva căruia îi place să doarmă și să se alinte.

Gemeni: Capacitatea ta de concentrare și atenție este destul de scurtă, așadar încearcă să găsești pe cineva care nu este deranjat de acest aspect și care nu se supără dacă începi să caști sau pici pe gânduri atunci când îți povestește ceva. 

Rac: Ești o persoană foarte sensibilă care poate prelua cu ușurință energia din jurul tău. Așadar, caută pe cineva care să fie în ton cu sufletul și emotivitatea ta.

Leu: Prețuiești faima. Ideea de a fi venerată și admirată pentru fiecare pas pe care îl faci te caracterizează cel mai bine. Caută pe cineva care dorește să-și lase amprenta cu ceva pe acest pământ.

Fecioară: Tu ești o persoană foarte rațională, așadar caută pe cineva care nu acționează ghidat de sentimente și cu care poți purta discuții inteligente.
Ai nevoie de stimulare intelectuală.

Balanță: Îți place să-ți faci viața publică, indiferent că este vorba despre dragoste, carieră sau orice alt aspect. Așadar, caută pe cineva căruia îi place atenția la fel de mult ca și ție.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    



Scorpion: Pentru tine, să muncești și să fii ambițios este ceva firesc. Deci, caută pe cineva care este la fel de determinat și muncitor ca și tine.

Săgetător: Apreciezi aventura. Așadar, caută pe cineva care să poată țină pasul cu tine în expediții și căruia să îi placă să exploreze locuri noi și interesante.

Capricorn: Îți place să meditezi. Așadar, încearcă să găsești pe cineva care este dispus să facă acest lucru cu tine sau care iubește să-l facă.



Vărsător: Ești genul de persoană care vrea să schimbe lumea într-una mai bună, așadar caută pe cineva cu înclinații umanitare sau dispus să te susțină și să te urmeze în inițiativele tale.

Pești: Prețuiești creativitatea. Așadar, caută pe cineva interesat de artă și muzică. Te-ai potrivi perfect cu un artist.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod