Bărbatul cu care ar trebui să te întâlneşti în 2018, în funcţie de zodia ta

Dacă nu mai vrei aventuri sau ţi s-a luat ca partenerii tăi să te tot dezamăgească, iată cu cine ar trebui să te întâlneşti în noul an!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai pierdut prea mult timp cu băieţii răi în trecut.

Ei ţi-au dat multă adrenalină, dar nu şi altceva. În 2018, ar trebui să cauţi un tip de încredere, care îşi ţine promisiunile. Un bărbat care te va face să te bucuri în egală măsură de serile pe canapea vizionând serialul preferat, dar şi de weekend-urile în care faceţi drumeţii sau mergeţi la petreceri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încetează să mai încerci să îţi convingi fostul iubit că a făcut o greşeală şi că ar trebui să te vrea înapoi.

În 2018, trebuie să laşi trecutul în urmă. Găseşte pe cineva care îţi vede frumuseţea de la început şi te împinge până la limite. Cineva cu care poţi vizita muzee şi cu care poţi încerca noi reţete în bucătărie. Cineva care te va ajuta să devii o persoană mai bună şi care te ajută să evoluezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să încetezi să mai crezi că toate relaţiile pe care le ai sunt marile tale iubiri.

Nu este vorba de dragoste atunci când partenerul nu îţi răspunde la mesaje sau când acesta anulează planurile. În 2018, întâlneşte-te cu cineva care investeşte în relaţia cu tine. Cineva care depune la fel de multe eforturi ca şi tine, pentru că nu tu trebuie să porţi pe umeri întreaga responsabilitate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Recunoaşte, când îţi place de cineva, renunţi la standardele tale pentru a ţine acea persoană lângă tine.

Dar în 2018, trebuie să te gândeşti mai mutl la tine. Caută pe cineva care este dispus să facă orice vrei tu. Trebuie ca acel bărbat să fie romantic, fără să fii nevoită să cerşeşti asta. Cineva care te va trata bine fără să trebuiească să îi enumeri motivele pentru care meriţi afecţiunea lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Întotdeauna te întorci la acelaşi gen de persoană, din nou şi din nou.

Şi mereu se termină la fel. Dar în 2018, ar trebuie să te întâlneşti cu cineva care nu se încadrează în tiparul obişnuit. Cineva care va trage scaunul pentru tine şi îţi va deschide uşa maşinii. Cineva care îţi admiră frumuseţea şi inteligenţa. Cineva care nu va lăsa să treacă nicio zi fără să îţi spună cât de uimitoare eşti.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti prea drăguţă şi dai a doua şansă prea uşor.

Dar, în 2018, ar trebui să te întâlneşti cu cineva care nu-ţi va fi infidel în primul rând. Cineva care nu te va răni. Dacă nu găseşti această persoană, mai bine rămâi singură. Păstrează locul pentru cineva special în loc să te întorci la aceelaşi bărbat care te-a rănit de un milion de ori înainte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Petreci prea mult timp cu oameni care nu merită dragostea ta.

Încearci mereu să remediezi problema şi să îi schimbi, dar nu funcţionează niciodat. În 2018, ar trebui să te întâlneşti cu cineva care nu are nevoie de tine ca să îl salvezi. Cineva care recunoaşte deschis cine este şi că e dispus să crească alături de tine. Cineva ca va face conştient efortul de a deveni o persoană mai bună, atât timp cât eşti de acord să faci acelaşi lucru şi tu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi place să te mişti repede şi te îndrăgosteşti după câteva secunde după ce întâlneşti un tip, de aceea eşti rănită.

Dar, în 2018, ar trebui să te întâlneşti cu cineva care vrea să nu sară etape. Cineva care vrea să te cunoască cu adevărat înainte de se muta cu tine. Cineva care vrea să facă lucrurile în mod corect.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti cinstită cu tine, trebuie să recunoşti că ai rămas în unele relaţii din motive superficiale, cum ar fi că eşti prea drăguţă, că prietenii tăi l-au plăcut sau că sexul cu el era grozav.

Dar, în 2018, ar trebui să întâlneşti cu cineva cu care să ai o legătură mai profundă. Cineva care înţelege prin ce ai trecut în copilărie şi ce vrei de la viitor. Cineva cu care te simţi confortabil să-i spui secretele tale şi cu care să te distrezi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Stai singură pentru că ţi-e teamă să nu fii rănită din nou.

Dar, în 2018, ar trebui să fii deschisă în faţa cuiva care merită, care e lângă tine atunci când treci printr-un moment greu. Cineva care te face să râzi şi care nu va pleca niciodată doar pentru că lucrurile au devenit mai dificile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încetează să te mai torturezi plăcându-ţi de oamenii insensibili, care sunt prea mari pentru tine, care sunt implicaţi deja în alte relaţii sau care nu îţi ştiu nici măcar numele.

În 2018, întâlneşte-te cu cineva alături de care îţi poţi imagina un viitor real. Cineva cu care poţi purta conversaţii semnificative în fiecare zi. Cineva care te face să te simţi confortabil şi cu care te poţi distra.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Atunci când îţi place de cineva, te implici prea mult şi astfel vei fi rănită.

Dar dragostea nu ar trebui să fie atât de dificilă. În 2018, priveşte către acei oameni care au fost sub nasul tău tot timpul. Prietenul care nu te-a dezamăgit niciodată sau cel care te face să râzi mai tare decât oricine altcineva. Prietenul pe care ţi-l poţi imagina transformat în iubit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod