Astrologie: De cine te îndrăgostești fără să vrei, în funcție de zodia ta

Astrologie: De cine te îndrăgostești fără să vrei, în funcție de zodia ta

Te-ai întrebat vreodată de ce faci unele alegeri în viață? Ce te determină să fii mai atrasă de unele persoane, în timp ce pe altele le respingi cu vehemență? Se spune că astrele joacă un rol important în deciziile pe care le luăm.
Dragostea e pasiune pura, nebunie, dragostea e oarba. Cum altfel putem explica deciziile gresite pe care le-am luat in repetate randuri, doar ca sa fim aproape de oameni care ne-au atras iremediabil? Ce suntem in stare sa facem in numele iubirii? Poate ca iti pare nebunesc, insa unele dorinte si actiuni sunt determinate de astre.

Ele sunt persoanele de care te indragostesti fara sa vrei, chiar la cel mai mic contact.


Berbec
Esti plina de energie, ai un spirit liber si faci totul dupa pofta inimii.
Nu mai este de mirare faptul ca te indragostesti de persoanele incapatanate! Pentru ca le admiri pentru curajul si pentru determinarea lor. Le admiri energia pe care o au si adori faptul ca doar ele te pot provoca.

Taur
Adori luxul si opulenta. Apreciezi inteligenta cel mai mult la o persoana, motiv pentru care te indragostesti fara sa vrei de acele persoane care sunt peste medie. Care au gusturi fine si care se invart in cele mai inalte cercuri.
 
Gemeni
Ai o fire expansiva, iti place sa iesi in evidenta si sa socializezi la fiecare pas.
Ai fi uimita, insa te indragostesti de persoanele care sunt mai tacute fata de tine. De ce? Pentru simplul motiv ca iti place sa le dai curaj, sa le determini sa iasa din cochilie si sa se faca remarcate.

Rac
Esti o fire extrem de romantica si traiesti cu gandul ca totul poate fi o perfecta poveste de dragoste. Deoarece ai nevoie de foarte multa afectiune, te indragostesti fara sa vrei de persoanele care au cea mai multa nevoie de iubire. Si asta pentru ca poti oferi la fel de mult sau chiar mai mult decat primesti. Citeste continuarea pe eva.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod