Astrologie: 4 zodii care s-au săturat să dea totul în dragoste

Astrologie: 4 zodii care s-au săturat să dea totul în dragoste

După mai multe eșecuri în dragoste, unele persoane aleg să fie mai precaute și renunță la obiceiurile care le-au cauzat durere.
Aceste 4 zodii s-au saturat sa dea totul in dragoste. Asta dupa ce au avut parte numai de relatii care au adus suferinta. 

Taur
Ai fost dezamagita de prea multe ori in toate relatiile amoroase din trecut. In sfarsit, te-ai saturat sa ti se intample acest lucru. Te-ai saturat sa fii cea care are mereu initiativa. Nu mai vrei sa-ti pui inima pe tava si sa sfarsesti cu ea ranita de fiecare data. Chiar daca ai avut nevoie de timp ca sa inveti aceasta lectie, in sfarsit ai renuntat sa mai alergi dupa oamenii care nu-ti raspund cu acelasi interes.

Este o lupta fara sens.
Nu are sens sa lupti pentru cineva care nu lupta pentru tine. Ai o inima uriasa, dar o vei pastra pentru cineva care va sti sa o aprecieze. Vei lupta numai pentru oamenii care tin la relatie la fel de mult ca si tine. Anul acesta, standardul tau este pe cele mai inalte culmi.

Gemeni
Poate te-ai pus pe plan secund in trecut, dar acum te-ai maturizat. Nu vei mai alerga dupa nimeni. Nu vei mai sta dupa nicio persoana care nu este interesata de o relatie serioasa si care vrea doar ceva de moment.
 
Cauti ceva serios.
O promisiune. Ba, mai mult, cauti pe cineva care sa fie sincer, autentic. Cineva care sa fie sincer de la inceput. Cineva care sa-ti spuna de la bun inceput daca sunteti pe aceeasi lungime de unda.
 
Scorpion
Aveai obiceiul sa alergi dupa oameni care nu te meritau pentru ca nu erai in stare sa-ti dai seama ca le erai superioara. Erai convinsa ca esti norocoasa ca le ai. Dar acum ai renuntat sa-ti lasi fricile sa te controleze si nu te mai intereseaza sa alergi dupa nimeni. Ti-ai dat seama ca dragostea adevarata nu inseamna joaca.

Nu ai nevoie de un insotitor, ai nevoie de un partener.
Cineva care sa iti raspunda in acelasi fel . Altfel, nu esti interesata. Mai bine singura, decat sa fii intr-o relatie nesanatoasa, instabila, cu o persoana care nu te apreciaza asa cum meriti. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod