Adevăratul motiv pentru care soțul tău și-a scos verigheta de pe deget, în funcție de zodia lui

Cel mai înfricoșător gând legat de căsătorie este că într-o zi se poate încheia cu un divorț. Atât de mult timp, efort și sentimente investite se pot duce pe apa sâmbetei. Când un soț decide să nu mai poarte verigheta, înseamnă că se întâmplă ceva.

Un inel este simbolul iubirii, dar și un semn pentru ceilalți că o persoană este ”luată”. 

Descoperă adevăratul motiv pentru care soțul tău și-a scos verigheta de pe deget, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Deși Berbecul este o persoană încrezătoare și dinamică, el e adesea un partener sau un soț cu un temperament impulsiv, care se confruntă cu schimbări bruște de personalitate. El își poate pierde cu ușurință răbdarea cu partenera sa, deoarece pornește în căutarea unei competiții pasionale.

Și-a scos verigheta pentru că trebuia să găsească o nouă aventură în viața sa pentru a-și satisface dorințele și nevoile sale mereu în schimbare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este o persoană de încredere și destul de practică. E extrem de receptiv la atingerile senzuale și la iubirea tactilă. Este un partener sau un soț incredibil de posesiv și încăpățânat.

Când Taurul nu se simte mulțumit de un lucru pe care îl face sau nu are rezultatele dorite, el nu se va lăsa oprit de nimic până nu va reuși, nici măcar de acel inel.

Și-a scos verigheta nu pentru că vrea să te înșele, ci pentru că îl împiedica să-și facă activitățile zilnice, cum ar fi grădinăritul, curățenia sau gătitul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt adesea percepuți greșit ca fiind mincinoși și manipulatori, dar sunt, de fapt, foarte ușor adaptabili la medii noi și destul de blânzi și afectuoși. Sunt extrem de sociabili datorită abilităților lor de comunicare foarte bune.

Acestea fiind spuse, ei pot deveni foarte agitați și anxioși în legătură cu responsabilitățile lor. Deoarece fac atât de multe lucruri, riscă să piardă anumite obiecte.

Soțul tău născut în zodia Gemeni și-a scos verigheta deoarece i-a fost frică de ce s-ar putea întâmpla cu ea. Vrea să o păstreze în siguranță.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă Racul este o persoană cu o imaginație bogată și foarte loială într-o relație, nesiguranțele lui îl pot determina să fie extrem de manipulator și suspicios cu partenera de viață. De asemenea, este un soț foarte expresiv și emoțional.

Părerea celorlalți contează foarte mult pentru el. Probabil și-a scos verigheta pentru că îi era frică de ceea ce ar putea crede oamenii dacă l-ar vedea încătușat. Vrea să pară disponibil și accesibil. 

Citește și: Cum fac față zodiile suferinței provocate de moartea cuiva drag

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul are o personalitate extrem de dominantă, care caută în permanență atenția celorlalți. Întotdeauna încearcă să se distreze și îi place să fie adorat, plăcut și admirat de toți cei pe care îi întâlnește. Aroganța lui poate sta în calea unei relații serioase.

Și-a scos verigheta deoarece vrea ca alte femei să flirteze cu el. Îi place să i se spună lucrurile pe care probabil i le-ai spus și tu cândva și va avea întotdeauna nevoie de acest tip de entuziasm.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este o persoană metodică și analitică. Muncește din greu pentru lucrurile pe care le are.  El este adesea perceput și ca fiind timid. Este foarte critic cu privire la felul în care se prezintă în fața lumii. Pune mai mult preț pe ceea ce oferă decât pe ceea ce primește înapoi.

Și-a scos verigheta deoarece este prea jenat de timiditatea sa care îl împiedică să se confrunte personal și direct cu adevăratele probleme din relație. Îi este frică de confruntare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este un soț foarte corect și echilibrat. E cooperant și amabil cu partenera lui și se străduiește să rămână pașnic și just în tot ceea ce face. Diplomația lui îl poate determina să păstreze ranchiună și să evite confruntările din dorința de a menține echilibrul în relație.

Și-a scos verigheta deoarece își pune întrebări asupra  viitorului relației voastre. Vestea bună este că nu și-a pierdut toată speranța. Lucrurile vor deveni clare cât de curând.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este o persoană plină de resurse și foarte pasională. E incredibil de expresiv și concentrat pe preluarea conducerii într-o relație. Nu își ascunde niciodată sentimentele, mai ales când vine vorba de necazuri în viața lui sentimentală. Deoarece este foarte intens în tot ce face, poate fi un soț gelos și neîncrezător.

Și-a scos verigheta deoarece bănuiește că ai intenții diferite de ale sale. Nu este o reflectare a ceea ce ești sau a acțiunilor tale, ci este un scenariu pe care și l-a creat singur din nimic.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este curios, optimist și mereu cu chef de aventură. Este curajos și poate găsi întotdeauna partea bună în orice situație tulbure. Este un partener generos, dar probabil se va pune pe el pe primul loc.

Bărbatul din această zodie nu are timp să privească în urmă și este foarte nerăbdător. Atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește, nu rămâne prea mult timp în acel loc.

Cu siguranță și-a scos verigheta deoarece mariajul vostru a devenit prea mult pentru sufletul lui rătăcitor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un bărbat serios. Este foarte practic și responsabil atunci când vine vorba de relații. Este disciplinat și cu un autocontrol deosebit, dar asta îl poate face să fie și un partener neiertător.

Se frustrează ușor și simte că le știe pe toate, indiferent de situație.

Și-a dat jos verigheta deoarece se așteapta la ce e mai rău de la relație. Impulsivitatea lui îl poate determina să ia decizii dure fără să se gândească pe deplin.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul are o minte foarte ascuțită și analitică. E excelent în rezolvarea problemelor și înflorește atunci când e capabil să-și exercite independența.

Este o persoană foarte sociabilă, dar nu e întotdeauna expresiv atunci când vine vorba de ceea ce simte și devine temperamental atunci când lucrurile nu ies așa cum își dorește.

Și-a scos verigheta pentru că preferă să experimenteze viața după propriile sale reguli. Incapacitatea lui de a face compromisuri și de a-și împărtăși viața cu altcineva îl face incompatibil cu mariajul.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești este prietenos și altruist într-o relație. Este foarte intuitiv și, de obicei, el poate spune ce gândești înainte de a deschide gura.

Deși este plin de compasiune și binevoitor, el este și temător și se vede victimă.

Și-a scos verigheta pentru că realitatea a devenit prea mult pentru el și nu îi poate face față. Are nevoie de o evadare din presiunile responsabilităților. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod