Acestea sunt cele mai impulsive zodii! Te vor răni fără să-și dea seama

Dacă întâlnești o persoană a cărei stare de spirit se modifică la fel de repede ca bătaia unui pendul, atunci știi că este greu să-i suporți capriciile.
Problema nu este doar ca isi pierd foarte repede cumpatul, ci ca nu stii cum vor reactiona intr-o anumita situatie. 

Acest lucru este greu de gestionat pentru oamenii care ii iubesc si le sunt alaturi, si le afecteaza de asemenea relatiile cu toate persoanele cu care intra in contact.

O persoana impulsiva nu se gandeste de doua ori inainte de a reactiona intr-o anumita situatie si, de obicei, traieste foarte intens fiecare emotie. 

Iata care sunt cele mai capricioase zodii:


Berbec


Da, primul semn al zodiacului conduce si topul celor mai impulsive zodii.
Daca ai intalnit vreodata un nativ al zodiei Berbec, stii ca este incapabil sa-si ascunda emotiile in fata celorlalti si reactioneaza imediat. Problema cu cei nascuti in aceasta zodie este ca resimt imediat orice fel de emotie. Si pentru ca nu au rabdare si nu se pot controla, sfarsesc prin a izbucni ca un vulcan. Din fericire, eruptiile dispar la fel de repede cum apar, facandu-l pe Berbec sa treaca printr-un carusel de emotii intr-o perioada foarte scurta de timp.

Gemeni


Nu este nicio surpriza.
Gemenii sunt cunoscuti pentru faptul ca au doua personalitati distincte, ceea ce explica schimbarile dramatice ale starii lor de spirit. Trec foarte repede de la o stare de liniste si fericire la aruncat pe podea si tipat, la fel ca un copil. Gemenii resimt emotiile foarte intens si sufera de schimbari bruste ale starii de spirit. Asa ca, daca intentionezi sa-ti petreci timpul cu un nativ al zodiei, sa stii ca vei primi la pachet un tip dulce si haios care poate deveni foarte dramatic cat ai clipi.

Rac


Racul este etichetat corect drept una dintre cele mai emotive zodii ale horoscopului, pentru ca are tendinta de a resimti totul foarte profund.
De aceea, foarte rar isi retine impulsul de a spune deschis tot ce crede despre cei din jur. Nativii zodiei au schimbari drastice de stare de spirit si ii trateaza pe cei din jur in functie de dispozitia pe care o au la momentul respectiv. In unele zile sunt fericiti si expansivi, si iti vor arata dragoste si atentie. Dar in zilele lor proaste s-ar putea sa le resimti furia. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod