Femeie organizată

9 trăsături specifice femeii Fecioară


Fecioarele sunt cam obsedate să se autodepăşească

Atenţia la cele mai mici detalii o face conştientă de lipsurile ei şi devine obsedată de îmbunătăţirea rezultatelor ei. Ea întotdeauna gândeşte şi vine cu idei noi pentru a-şi optimiza performanţa, astfel încât să poată trece la nivelul următor. O vei surprinde frecvent cum pune la cale ceva şi cum îşi plănuieşte cu atenţie următoarea decizie pe care o va lua. Femeia Fecioară este cu siguranţă meticuloasă şi determinată.

E nevoie de timp ca să înţelegi cu adevărat o femeie Fecioară, pentru că ea nu dezvăluie totul deodată

Femeia din această zodie e genul de om pentru care trebuie să depui efoturi pentru a o cunoaşte înainte ca e să se încreadă în tine pentru a se deschide cu adevărat în faţa ta. Nu o bombarda cu o mie de întrebări despre lucruri personale dacă abia ai întâlnit-o.
Câştigă-i încrederea şi o poţi atrage de partea ta. Această nativă au o personalitate complexă, astfel încât nu trebuie să te grăbeşti să crezi că ai dezamăgit-o. Atunci când te aştepţi mai puţin, ea va face ceva complet neaşteptat care te va face să îţi schimbi părerea despre ea.

Femeia Fecioară este un soldat ciudat, care e mai mult decât capabil să se impună

Nu te îndoi niciodată de capacitatea acestei femei de a face faţă lumii. Ea nu caută neapărat o luptă, dar dacă o provoci, se va răzbuna.
Nu se teme de nicio dezbatere şi este capabilă să aibă multe argumente prin eliminarea emoţiilor şi concentrării asupra punctelor logice şi sănătoase şi apoi susţinerea lor cu fapte. Când cineva face o afirmaţie absolut exagerată despre care ştie că nu are treabă cu realitatea, ea va reacţiona rapid pentru a lămuri situaţia.

Nativa din Fecioară este organizată şi capabilă să transforme haosul în ordine

Fecioara e expertă în a crea ordine şi armonie din haos. Ea îşi va organiza casa şi viaţa într-un mod care să asigure că totul se desfăşoară fără probleme.
Este maestră în multi-tasking şi are un talent în a lucra eficient şi sistematic cu ajutorul unei liste care menţine controlul până când termină ceva. Ea este, de asemenea, foarte punctuală.

Femeia Fecioară este o perfecţionistă notorie care nu se mulţumeşte cu a doua şansă

Această nativă va fi întotdeauna un pic perfecţionistă. Ea are standarde ridicate pentru tot, fie că este vorba de carieră sau viaţă personală. Ea este extrem de competitivă, iar acest lucru o face un adversar vrednic. Ea e dispusă să muncească mult şi să facă eforturi măreţe pentru a ieşi pe primul loc.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 5 Ian 2019, 09:45
    Fecioara , o zodie care nu ar trebui sa se nasca

    Mai usor cu pianu` pe scari , cand vorbiti de fecioara ! Da este adevarat , fecioara este un perfectionism total . Am o intrebare insa : Cine are de castigat intre o femeie din fecioara , femeia inteligenta si perfecta si ceilalti 11 barbati din celelalte zodii ? Ce viata poate sa aibe o persoana perfecta , cata fericire poate sa aiba , cand ea e unica perfecta , poate ea gasi fericirea intre celelalte zodii imperfecte ? Mai degraba pot sa spun ca fecioara este o victima a zodiacului dar in cea mai mare parte , ea vrea sa traiasca precum o victima si victima va fi toata viata . Pe cand imperfectii ne distram si beneficiam de toate placerile vietii , fecioarele dau cu piciorul la tot ce-i bun si frumos pentru ca nu vor sa fie imperfecte ca noi. Daca toate femeile ar fi din fecioara , ori ar fi disparut omenirea de mult , ori toti barbatii ar fi fost onanisti inraiti

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod