9 iulie. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Capricorn traversează o perioadă a schimbărilor, însă joia aceasta va fi apogeul lor și va trebui să se adapteze rapid
Berbec

Este o zi buna pentru socializare si pentru intalniri de tot felul, astazi ai sansa sa cunosti persoane valoroase. Esti sarmanta si te vei face usor placuta, asa ca nu trebuie sa fii stresata din aceasta cauza!

Taur

Este o zi buna pentru schimbari, mai ales profesionale. Daca te-ai tot gandit in ultimul timp sa intri in afaceri, acum este momentul perfect pentru a o face!

Gemeni

Rabdarea este foarte importanta astazi, mai ales daca stii sigur ca o persoana va veni sa discutati. Incearca sa nu fii pesimista si sa ai mai multa incredere in oameni!

Rac

E posibil ca unii colegi de la serviciu sa isi asume ei rezultatele tale, si nu trebuie sa stai cu mainile in san! Fa-te respectata in cel mai scurt timp posibil si spune-le sefilor adevarul.

Leu

E posibil ca astazi sa fii dezamagita cu privire la o prietenie pe care o credeai adevarata.
Chiar daca cineva iti tradeaza increderea, nu trebuie sa faci o drama din asta!

Fecioară

Riscul de a intra in conflicte astazi este foarte mare, asa ca ai grija la ceea ce spui. Unele informatii sunt pretioase si ar trebui sa le tii doar pentru tine!

Balanță

Este o zi buna pentru a-ti lasa inventivitatea sa isi spuna cuvantul, vei fi surprinsa chiar si tu de aptitudinile pe care le ai. Incearca sa imbini utilul cu placutul!

Scorpion

Nu vei avea o dispozitie prea buna astazi si ai tendinta de a te enerva din orice.
Incearca sa iti calculezi mai mult reactiile si vorbele, mai ales atunci cand interactionezi cu persoanele dragi tie!

Săgetător

Este o zi buna pentru a incerca sa castigi mai multi bani, astrele sunt de partea ta. Poti lua decizii importante doar daca a existat o perioada anterioara de multa documentare.

Capricorn


E posibil ca astazi sa se produca o schimbare drastica in viata ta, insa nu este nimic de speriat. Chiar daca acum nu realizezi ca totul se intampla spre binele tau, mai tarziu vei aprecia!

Vărsător

E posibil ca astazi sa nu te porti prea bine cu prietenii tai, iar ei sa se supere pe tine.
Incearca sa nu intri in situatii conflictuale cu acestia, mai ales daca unii dintre ei trec prin momente grele.

Pești

Este o zi favorabila pentru rezolvarea problemelor tale financiare, o investitie te poate ajuta. Chiar daca nu vei avea rezultate rapide, succesul este garantat!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod