8 motive pentru care femeia din zodia Peşti e cea mai bună parteneră

Dragoste

Nativele născute în zodia Peşti, cel de-al 12-lea semn al zodiacului, sunt unele dintre cele mai frumoase şi captivante persoane din lume.
Pentru a atrage femeia din zodia Peşti, trebuie să fii un romantic incurabil. Ea gravitează în jurul acelor persoane autentice, fermecătoare, grijulii, sensibile şi ambiţioase. Să te întâlneşti cu ea e cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru a-ţi hrăni sufletul. Cu un sentiment puternic de compasiune, ea îţi va înţelege nevoile şi îţi va depăşi aşteptările.

Iată 8 motive pentru care femeia Peşti e o iubită perfectă:

E iubitoare şi sensibilă

Femeia din Peşti are o intuiţie ieşită din comun în faţa stărilor şi a nevoilor altor persoane. Uneori, acest lucru poate fi extenuant pentru ea pentru că e prea empatică şi grijulie. O femeie din Peşti este extrem de iubitoare, grijulie şi sensibilă la nevoile partenerului. Peştii se bucură de lucrurile mici şi de gesturile mărunte. Nu au nevoie de prea mult pentru a-i face să se simtă iubiţi, doar atenţie şi afecţiune. Sunt mulţumiţi dacă primesc bomboanele preferate şi de vorbele de alint, asta le permite să ştie că te gândeşti constant la ei.

E intuitivă şi paşnică

Stresul şi haosul sunt ultimele lucruri pe care le vei întâlni la această nativă. Ea este blândă şi aducătoare de pace, dar şi foarte calmă. O femeie din această zodie se bucură de fiecare moment alături de partenerul ei şi se va adapta la starea lor de spirit. Dacă eşti jucăuş, se va juca şi ea, dacă eşti supărat, va face tot posibil să te calmeze. Dacă eşti fericit, va vrea să sărbătorească cu tine.

Este plină de imaginaţie şi ambiţie

Femeia din Peşti este visătoare şi deseori se pierde între fantezie şi realitate. Aceasta e o calitate, pentru că asta înseamnă că are un apetit crescut pentru viaţă şi dragoste. Ambiţia sa are un rol important pentru tine, motivându-te şi încurajându-te. În relaţia cu ea poţi găsi îndrumare şi, de asemenea, cuvinte înţelepte atunci când ai nevoie de inspiraţie.
Las-o să fie muza ta!

Este foarte grijulie

Dacă e iubita ta, femeia din Peşti va face orice pentru a-ţi demonstra devotamentul. Dacă ai nevoie de somn, se va asigura că te vei odihni. Dacă îţi e foame, va veni şi îţi va pregăti masa. Aceasta e o persoană foarte înţelegătoare şi te va asculta cu inima deschisă.

Adoră să îţi facă pe plac

Această nativă se bucură atunci când oamenii sunt satisfăcuţi. Ea vrea să te vadă fericită şi iubeşte să fie motivul pentru care zâmbeşti. Cu o generozitate nativă, femeia Peşti va face orice pentru a-ţi face pe plac, dar îi va fi extrem de uşor pentru că ştie care îţi sunt nevoile.


E atentă şi generoasă

Ea te cunoaşte mai bine decât tine şi îţi va înţelege nevoile fără a pune la îndoială motivele tale. Lăsând-o să te iubească este cel mai mare dar pe care i-l poţi oferi. Peştii găsesc bucurie în a da şi nu aşteaptă nimic în schimb.


Este o persoană liniştită

Dacă îţi place să te uiţi la filme, să dormi, să scrii poezii sau orice astfel de activităţi, o femeie din Peşti este potrivită pentru tine! Şi ei îi place să se relaxeze pentru a-şi reîncărca bateriile. Chiar dacă ea e sufletul petrecerii, fiind prietenoasă şi sociabilă, ea caută şi momente de singurătate. O întâlnire ideală pentru această nativă este plină de romantism, o cină la lumina lumânărilor sau o plimbare pe plajă pe înserate.

Este uşor de înţeles

Această femeie are un spirit liber care vede frumuseţe în tot ceea ce are viaţa de oferit. Ea înţelege dinamica universului şi nu forţează relaţiile sau prietenia cu cineva cu care nu se potriveşte. Atunci când cineva o enervează sau intrî într-un conflict, sensibila femeie din Peşti nu e agresivă, ci alege să se distanţeze până când decide să vorbească din nou despre sentimentele ei.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • JUST KO pe 8 Oct 2017, 10:23
    -

    100% adevărat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod