8 motive pentru care ai putea fi judecată de bărbaţi. Vezi care sunt!

Chiar dacă nu vor să o recunoască, mulţi bărbaţi judecă femeile în primul rând superficial. Totuşi, există şi criterii mai consistente pe care ei le folosesc pentru a-şi forma o impresie despre tine. Iată cele mai importante 8 motive pentru care ai putea fi judecată de bărbaţi.

Dincolo de aspectul fizic și stilul vestimentar, există multe alte motive care îi fac pe bărbați să te accepte sau să te respingă din start. Află care sunt cele mai importante.

Felul în care vorbești

Gramatica și unele expresii colocviale pot spune multe despre o persoană, iar cei mai mulți bărbați recunosc că modul în care vorbește o femeie îi influențează. Pentru un bărbat educat, expresiile "de cartier" sau unele regionalisme pot fi un motiv suficient pentru a te respinge, punându-ți rapid o etichetă nejustificată.

Modul în care îți pui în valoare atuurile fizice

Stilul vestimentar poate fi un criteriu decisiv uneori, mai ales dacă el preferă un stil elegant, iar tu ai un stil foarte sportiv sau casual. Modul în care îți pui în valoare atuurile fizice poate fi însă mai important. Atunci când îți alegi haine care își subliniază excesiv bustul sau fundul sau pur și simplu sunt nepotrivite pentru ocazia la care le porți, fiind prea sexy, te poți alege cu un refuz, deoarece linia dintre sexy și vulgar este diferită pentru fiecare bărbat.

Tatuaje și piercing-uri

În același mod superficial, tatuajele și piercing-urile îi pot face pe bărbați să te judece cu mult înainte de a avea o șansă de a te cunoaște. Cele mai "rău famate" sunt tatuajele de deasupra fundului și piercing-urile în limbă.

Aspirațiile educaționale

La fel cum greșelile de gramatică se traduc într-o etichetă nedorită, și aspirațiile educaționale foarte înalte sau inexistente pot fi un factor important după care ești judecată de către bărbați. Dacă te mulțumești cu bacalaureatul sau urmezi o facultate considerată ușor de absolvit cu câteva cadouri, poți fi descalificată ușor de un bărbat care a urmat studii dificile. În același mod, unii bărbați te pot judeca fiindcă lucrezi la al doilea doctorat, deci nu pari preocupată de familie la prima vedere.

Ambiția profesională

Aspirațiile profesionale pot fi la fel de decisive în părerea pe care și-o formează un bărbat despre tine la prima vedere. Dacă nu vrei să lucrezi, poți fi etichetată ca o femeie care vrea să fie întreținută. La polul opus, nu toți bărbații sunt dispuși să își lase partenera să avanseze în carieră și să câștige mai mulți bani.

Virginitatea

După o anumită vârstă, virginitatea poate deveni o problemă. Cei mai mulți bărbați vor experiență în pat, iar dacă ai o vârstă la care virginitatea este deja foarte rară, poți fi ocolită din acest motiv.

Îngrijirea unghiilor

"Dotările" naturale și igiena orală sunt printre primele lucruri observate de bărbați, dar mulți te pot judeca și după modul în care îți îngrijești unghiile. Dacă nu te pasionează manichiura, poți întâlni destui bărbați care văd în asta un semnal că nu te interesează prea mult modul în care arăți și că nu te vei îngriji prea bine nici pe viitor.

Apropierea de mamă

O relație apropiată cu părinții, în special cu mama, poate fi privită cu suspiciune de bărbați. Dacă le spui că "mama este prietena mea cea mai bună", cei mai mulți vor ofta, gândindu-se la modul în care soacra ar putea deveni un al treilea partener al relației.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Galya pe 15 Apr 2013, 13:49
    :)

    iarasi pareri "ale barbatilor", scrise de femei....

    3
    0

  • alex pe 14 Apr 2013, 18:56
    nu prea cred

    Cel mai mult ii deranjeaza neseriozitatea, daca fata se mai vede si cu altcineva, daca nu se implica cu totu' in relatie, daca are scopuri ascunse, un trecut invaluit in ceata, probleme cu familia, daca are un stil vulgar de a se imbraca sau de a vorbi si daca arunca cu banii lui.

    4
    0

  • cristina pe 14 Apr 2013, 11:46
    ...

    ete na, am pircinguri si in limba si in buza si tatuaje si nu am avut pana acum nici o problema:)

    3
    0

  • rick pe 14 Apr 2013, 07:55
    bla bla vla

    e te fleosc. fiecare trebuie sa fie cum se simte mai bine. da, e adevarat, putem sa ne cizelam, putem deveni mai toleranti si mai putin obiectivi, dar....daca tu te simti ca un cal potcovit pe toace, atunci nu le pune. nu trebuie sa schimbam chestii esentiale doar ptr a fi pe placul cuiva. cine te place o face si asa. si....pana la urma si barbatii au destule de schimbat si la ei si multe din chestiile de sus sunt la fel de evitate si de femei

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod