Libertate

8 lucruri mai puțin știute despre zodia Gemeni

Personalitatea lor complexă e capabilă de o gamă largă de emoţii, dar uneori acestea pot fi înţelese greşit de cei din jurul lor.
Gemenii ar putea fi în multe feluri, dar un singur lucru e cert, nu sunt plictisitori! Este un semn zodiacal extrem de misterios, aşa că iată 8 lucruri despre el pe care nu le ştiai:

Gemenii pot fi foarte drăguţi, dar şi foarte brutali în funcţie de modul în care îi tratezi

Gemenii sunt cunoscuţi pentru personalitatea lor duală şi, în funcţie de modul în care îi tratezi, ei pot fi fie foarte simpatici şi frumoşi, fie un coşmar total atunci când ai de-a face cu ei. Ei îşi iubesc prietenii şi sunt sociabili, dar cer respect reciproc. Dacă nu eşti dispus să faci niciun efort în relaţia cu ei, atunci nici ei nu o vor face.

Gemenii se pot feri şi pot păstra distanţa până când capătă încredere în tine

Gemenii sunt extrem de loiali şi deschişi faţă de prietenii lor cei mai apropiaţi, dar pot fi destul de prudenţi în jurul unor oameni noi în care încă nu au încredere. Unii ar putea spune că au probleme de încredere, dar adevărul este că ei sunt doar atenţi să nu fie răniţi.


Dacă îi trădezi, nu îi va fi teamă să plece fără să îţi spună măcar la revedere

Gemenii nu acceptă manipulări sau nereguli. Ei nu au timp de asta şi refuză să fie călcaţi în picioare. Fie că este vorba de o prietenie, de o relaţie amoroasă sau de orice altceva, dacă încerci să profiţi de ei sau îi rîneşti, atunci nu vor mai rămâne prea mult în preajma ta.

Gemenii pot face mişcări imprevizibile pe care nimeni nu le bănuieşte

Cu aceşti nativi, singurul lucru de care poţi fi sigur este că nu ştii niciodată la ce să te aştepţi din partea lor şi care e următoarea lor mişcare. Ei au o natură imprevizibilă care adesea îi prinde pe ceilalţi cu garda jos, lăsându-i confuzi, pentru că Gemenii fac exact contrariul aşteptărilor.
Uneori pare că Gemenii iau deciziile la întâmplare sau chiar că şi-au pierdut complet minţile, însă ei au propriile motive şi o logică în tot ceea ce fac. Şi, în plus, natura lor imprevizibilă îi face să fie interesanţi.

Gemenii analizează prea mult pentru că au o minte hiperactivă

Nu este uşor să fii în pielea acestor nativi. Mintea lor este hiperactivă şi au obiceiul de a despica firul în patru. Uneori se pot simţi complet epuizaţi de la atâtea scenarii pe care şi le face în cap, necesitând o pauză din când în când, deşi acest lucru e uşor de spus, dar greu de făcut.

Gemenii pot fi reticenţi cu privire la implicarea într-o relaţie amoroasă de teamă să nu fie răniţi

Gemenii pot fi destul de prudenţi atunci când vine vorba de implicarea într-o relaţie. Ei sunt precauţi, refuzând să renunţe la libertatea lor pentru cineva despre care crede că ar putea să îi rănească.
Iar atunci când se hotărăsc în cele din urmă să aibă o relaţie, ei au tendinţa de a investi tot ce au în ea.

Gemenii iubesc libertatea şi nu ţin cont de reguli prosteşti şi inutile

Gemenii sunt foarte independenţi şi îşi trăiesc viaţa doar după propriile reguli şi dorinţe. Le place să facă lucrurile în felul lor, să fie unici, indiferent de ceea ce spun sau gândesc alţi oameni. Încercarea de a-i convinge să respecte regulile şi regulamentele altora poate fi total inutilă, asta nu se va întâmpla niciodată!

Persoanele preferate ale Gemenilor sunt cele cu creier şi voie bună

Gemenii sunt atraşi în special de oamenii inteligenţi, cu o minte ascuţită, dar şi cu o latură spontană şi distractivă. Îi aleg pentru că datorită lor au parte de conversaţii care îi stimulează.
Şi iubesc şi latura mai sălbatică a omului, pentru că şi ei sunt genul care trăiesc clipa.

 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei pe 12 Oct 2023, 16:47
    Mulțumire

    A fost foarte interesant să aflu lucruri pe care nu le știam despre zodia mea!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod