7 septembrie. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Leu trebuie să profite de lejeritatea de la locul de muncă pentru a-şi pune la punct unele probleme personale
Berbec

Profita de orice oportunitate iti apare astazi in cale, chiar daca nu incepi saptamana in mare forta. Uneori este bine sa asculti si de sfaturile rudelor, atata timp cat nu exagereaza.

Taur

Astazi cei din jurul tau te vor face sa te simti foarte puternica si importanta, insa trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant. Ajuta-i cat poti pe cei din jurul tau aflati in nevoie!

Gemeni

Astazi va fi o zi normala si nimic nu iti va strica rutina. Chiar daca lupti sa rezolvi unele probleme mai vechi, vei constata la final ca efortul a fost inutil.

Rac

Nimeni nu are asteptari prea mari de la tine astazi, mai ales ca e doar prima zi din saptamana.
Incearca sa iti faci treaba modest si sa nu te dai peste cap pentru a iesi in evidenta.

Leu

Ai tot dreptul sa refuzi dialogul cu persoanele pe care nu le agreezi, nimeni nu te poate obliga sa o faci. Profita de lejeritatea de la locul de munca pentru a pune la punct unele probleme personale.

Fecioară

Vei incepe saptamana cu multa forta de munca, insa vei avea pe ce sa o consumi. Sefii tai iti dau sarcini noi si vei fi nevoita sa te adaptezi rapid schimbarilor.

Balanţă

In ultimul timp, problemele pe care le-ai intampinat ti-au schimbat serios viata.
Incearca sa ai mai multa incredere in tine si sa nu te lasi influentata de nimeni din jur.

Scorpion

Astrele sunt de partea ta si te ajuta in orice initiativa pe care o ai. Daca vrei sa intri in afaceri, astazi este o zi buna in care poti pune la punct toate detaliile. 

Săgetător

Ramai optimista orice ti s-ar intampla, nu trebuie sa permiti unui simplu esec sa te traga inapoi. Ai suficienti bani cat sa nu te plangi de asta, ba chiar sa iti ajuti un membru de familie.

Capricorn

Este important sa iti schimbi stilul de viata, in ultimul timp ai exagerat cu mancarea nesanatoasa.
Pe langa kilogramele in plus pe care le-ai acumulat, risti sa descoperi ca suferi de unele afectiuni.

Vărsător

Incearca astazi sa pui punct competitiei dintre tine si iubit, altfel relatia voastra nu va mai avea nicio sansa. Daca ai acumulat deja frustrari, cu greu vei reusi sa scapi de ele.

Peşti

Nu esti intr-o forma prea buna astazi si extragi doar latura negativa din orice situatie. Incearca sa-ti gasesti mereu o activitate, si sa nu permiti gandurilor negre sa puna stapanire pe tine.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod