semne ca te place un scorpion

7 semne că te place un Scorpion

Cum să îți dai seama că te place un Scorpion? E simplu, zodia lui îți poate dezvălui o mulțime de lucruri interesante despre el, cum ar fi ce sentimente îți poartă!

Te place cu adevărat un Scorpion sau totul este doar în mintea ta? Astrologia îți sare în ajutor și te lămurește!

Fiecare bărbat are un mod unic de a-și exprima sentimentele față de o femeie pe care o place. Iar Scorpionul nu este o excepție!

Problema este că Scorpionul este extrem de greu de citit. El este imaginea iconică a bărbatului puternic și tăcut. Să îți dai seama ce este în mintea lui este o sarcină dificilă din cauza personalității sale misterioase. Deci, dacă îți place un bărbat Scorpion, cum îți poți da seama că și el este atras de tine? Din fericire, chiar dacă e misterios și va avea întotdeauna secrete, el luptă pentru ceea ce își dorește. Cu toate acestea, atunci când face acest lucru, în special în dragoste, face pași mici și nu sare etape.

Ca să ai o șansă reală cu el, trebuie să îi atragi atenția încă de la prima întâlnire. În această etapă, Scorpionul este cel mai greu de citit. Poate fi extrem de greu să îți dai seama dacă este în secret interesat de tine sau dacă nici măcar nu exiști pentru el.

Semne că te place un Scorpion - Se va apropia de tine


Există bărbați cărora le place ca femeile să ia ințiativa, dar Scorpionul nu se numără printre ei.

Acest semn nu este adeptul relațiilor ocazionale și nu își pierde timpul vorbind cu oamenii fără vreun motiv întemeiat. Așadar, una dintre cele mai bune metode de a-ți da seama dacă un Scorpion te place este dacă se apropie de tine și începe să vorbească. Lasă-l să conducă conversația, pentru că nu îi plac susprizele sau să fie prins cu garda jos.

Citește și: Cum să cucerești bărbatul Scorpion. Cele mai bune sfaturi de seducție

 

Semne că te place un Scorpion - Vrea să petreacă cât mai mult timp cu tine


Dacă un bărbat Scorpion te place, va fi foarte încântat de faptul că poate petrece cât mai mult timp alături de tine. Asta e șansa lui de a te cunoaște și de a te înțelege mai bine. Pentru că este prudent în dragoste și se implică greu în relații, tot ce trebuie să faci este să-i câștigi încrederea și să îi oferi timp pentru a-și da seama ce simte cu adevărat.

Semne că te place un Scorpion - Îl vei surprinde uitându-se la tine


Dacă te place, Scorpionul se va concentra pe tot ce faci. Când ești în preajma lui, va fi cu cohii pe tine. Deci, dacă îl surprinzi adesea că te privește, există un motiv pentru asta. Un bărbat Scorpion are ochi de vultur și observă totul.

El e conștient că îl vezi și nu ascunde acest lucru, ba chiar continuă să o facă sau te va aborda. Nu face tu prima mișcare, pentru că el își planifică atent abordarea. Nu va aprecia dacă i-o iei înainte! În timp ce discutați, dacă simți că te ascultă cu adevărat și îți oferă toată atenția lui, probabilitatea că te place este destul de mare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Semne că te place un Scorpion - Te testează


Scorpionul nu se îndrăgostește aproape niciodată la prima vedere. De fapt, chiar are nevoie de mult timp pentru a decide dacă meriți sau nu să investească într-o relație cu tine. În tot acest timp, el te va testa subtil pentru a-și da seama ce fel de om ești. Pentru că el este foarte amabil cu oamenii, va analiza cum interacționezi și îi tratezi pe ceilalți din jurul tău. Sfatul astrelor este să afișezi constant acte de bunătate cu cei de lângă tine.

Semne că te place un Scorpion - Începe să vorbească despre el și să fie mai deschis


Când un bărbat Scorpion vorbește cu tine pentru prima oară, îți va pune o mulțime de întrebări. El vrea să știe mai multe lucruri despre tine decât știi tu despre el.
După ce a decis că e interesat de tine, va începe să vorbească și despre propria-i persoană. Nu te mira dacă îți dezvăluie un secret intim sau jenant. Dacă o face, acesta este un test pentru a vedea care este reacția ta. Singura cale prin care îl poți face să-și deschidă cu adevărat inima în fața ta este să îi câștigi complet încrederea. El va lăsa garda jos odată ce se va simți în siguranță și îți va dezvălui lucruri pe care nu credeai că le va spune vreodată. Vei vedea cum se înmoaie și vorbește mai liber, va părea relaxat și calm, semn să se simte confortabil cu tine. De asemenea, chiar dacă inițial a vrut să dețină controlul absolut, acum te va lăsa și pe tine să preiei comanda. Spre exemplu, te poate întreba ce ai vrea să faceți. Cu toate acestea, nu împărtăși niciodată secretele lui celorlalți, pentru că trădarea va fi plătită scump.

Semne că te place un Scorpion - Își afișează gelozia și pare a fi destul de posesiv


Datorită naturii sale pasionale, este de înțeles de ce uneori Scorpionul devine gelos. Deși face tot posibilul să nu arate acest lucru, poți să îți dai seama cu ușurință când se simte invidios. În cazul în care vrei să-i atragi atenția, nu te gândi să-i stârnești gelozia.
Jocurile nu sunt pentru el și va crede că nu iei dragostea în serios sau te va percepe ca pe o femeie manipulatoare în care nu poate avea încredere. Cu toate acestea, dacă observi mici semne de gelozie din partea lui, înseamnă că este atras de tine. Fiecare om are și trăsături pozitive, cât și negative. În cazul lui, posesivitatea este privită drept una negativă, mai ales dacă nu vrea să învețe să o țină sub control. Cu toate acestea, în perioada de cucerire sau în stadiul incipient al relației, să fie posesiv poate fi un semn bun care arată că te place cu adevărat.

Semne că te place un Scorpion - E protector cu tine


Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionul este dotat cu un instinct foarte puternic de a proteja oamenii pe care îi iubește. Deci, cum acționează un bărbat Scorpion dacă te place? Te va apăra și va avea grijă de tine. Dacă vezi că încearcă să te protejeze, atunci e semn că are o intenție serioasă cu tine.

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod