Dragoste

7 lucruri pe care femeia Berbec le vrea de la un bărbat

Nativa născută sub acest semn zodical este foarte mulţumită de ea însăşi, aşa că ce ar putea să îşi dorească de la un bărbat?
Femeia Berbec este puternică şi nu are timp de prostii. Ea nu se teme să caute ceea ce îşi doreşte, asta e valabil şi în carieră, dar mai ales în dragoste.

Iată 7 aşteptări pe care le are de la un bărbat:


Îi place să ţii pasul cu personalitatea ei puternică
Berbecul este o zodie războinică, orientată către acţiune. Un Berbec se trezeşte la 6 dimineaţa şi este pregătită să dea piept cu orice. Nu are timp să te aştepte ca să te faci tu gata. Ar fi bine să fii pregătit să faci jogging sau să escaladezi un munte, pentru că ea cu siguranţă va face toate astea. O femeie Berbec nu are timp de pierdut, aşa că trebuie să o urmezi!

Îi place să spună lucrurilor pe nume şi aşteaptă la fel în schimb
Berbecul este corect şi va rămâne aşa.
Nativa din această zodie îţi va spune că bluza ta e urâtă şi nu îi pasă ce simţi. Ea simte că aşa te va ajuta să te corectezi şi aşteaptă ca şi tu să îi oferi aceelaşi grad de onestitate. Va aprecia acest lucru pentru că ea îţi spune ce gândeşte cu o onestitate brutală. Fă acelaşi lucru şi tu. Dacă greşeşte cu ceva, spune-i, dar fii pregătit pentru a-i da argumente.

Îi place să faci eforturi pentru a nu întârzia niciodată
O femeie Berbec consideră ceva la timp dacă se petrece cu 15 minute înainte. Nu îndrăzni să o laşi să aştepte, e extrem de enervant pentru ea şi va avea grijă să ştii acest lucru. Dacă o enervezi cu adevăra, ea e capabilă să plece şi nu se va împotrivi lipsei de abilităţi de gestionare a timpului cu care te confrunţi.
Aceasta nu e problema ei, e a ta şi trebuie să o rezolvi.

Îi place când îţi ceri scuze pentru că o iubeşti
E greu să superi un Berbec, sunt destul de pacifişti până îl enervezi. Odată ce l-ai înfuriat, el va ieşi din lanţ şi va riposta pentru că simte că nu îi respecţi sentimentele. Deci, dacă vei ajunge în această situaţie, întrebă-te ce ai făcut, şi cere-ţi din inimă scuze. Spune-i că înţelegi complet şi că nu vei mai repeta greşeala.

Chiar îi place să ai propria ta viaţă
Nu fi sufocant, pentru un Berbec, asta e rău. Nativa din această zodie va şterge numprul tău de telefon şi va uita că ai existat vreodată. De aceea e bine să ai propria ta viaţă, în care să faci propriile tale lucruri de dinainte să o cunoşti.
Te va aprecia mai mult dacă ai o identitate care nu e legată de ea. Ieşi cu prietenii tăi, dar în acelaşi timp nu uita de ea. Te iubeşte şi vrea să o adori, dar nu de dimineaţa până seara.

Îi place să nu o faci să aştepte nimic
Nu o face să aştepe nimic, pentru că această nativă este cea mai nerăbdătoare dintre toţi oamenii. Ea urăşte să aştepte orice şi va începe să plângă dacă se întâmplă asta. Sunt momente când trebuie să aştepţi lucruri, cum ar fi o masă la un restaurant. În acest caz, îi poţi aminti iubitei tale din această zodie că se va rezolva curând şi că totul va fi vine. Dar, dacă se va simţi ignorată, va fi tentată să plece.

Îi place să ştie că atunci când se înfurie, tu stai acolo şi aştepţi să îi treacă
Uneori, femeile Berbec devin furioase în legătură cu ceva şi îşi varsă nervii pe tine.
Odată ce au explodat şi au eliberat acea energie negativă ele pot merge mai departe. Dar nu îi mai aminti apoi despre acel incident. Dacă ai ceva de spus, spune-i în acel moment. De asemenea, oentru un Berbec e dificil să îşi ceară scuze, aşa că atunci când o face, chiar realizează că ţi-a făcut rău.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod