Dragoste

6 zodii care iubesc să facă amor mai mult decât orice pe lume

Pe aceşti nativi nu îi mai surprinde nimic în dormitor, iar sărutările senzuale şi mângâierile blânde sunt prea uşoare pentru ei.

Iată cele 6 zodii maestre în pat:

Berbec


Bebecul caută în mod constant dinamică şi concurenţă, atât în interiorul, cât şi în afara dormitorului. Deci, când sexul începe să devină plictisitor, va fi dornic să îl condimenteze. Amorul e o modalitate foarte bună de a te conecta cu acest nativ, aşa că nu îţi fie teamă să vorbeşti chiar şi despre cele mai îndrăzneţe fantezii şi să încerci ceva nou cu el. Ca multe alte lucruri din viaţa lui, Berbecului îi place să ştie de la început cu cine are de-a face şi va dori să aibă ultimul cuvânt.

Fecioară


Fecioara îşi petrece cea mai mare parte a timpului având grijă cu responsabilitate de ea şi de alţii. Deci, când vine vorba de sex, îi place să se lase dusă de val şi să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal. Ea va căuta lucrui noi, dar cu siguranţă va vorbi despre asta mai întâi, să nu crezi că poţi începe ceva fără să ai aprobarea ei. E greu să joace dur de la început, dar treptat va reuşi să iasă din cochilie. Dragostea, scânteia şi chiar jucăriile sexuale sunt o modalitate excelentă de a stârni o Fecioară.

Scorpion


Oricine cunoaşte un Scorpion, ştie că nu există nimic altceva mai important decât ce se întâmplă în dormitorul lui. El e şi blând, dar şi dur, şi are o mare sete de iubire. Are tendinţa de a căuta sentimente pentru o conexiune mai profundă. El încearcă mereu să aducă lucruri noi pe acest plan, aşa că i-ai plăcea dacă vii cu idei. Cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla cu acest nativ este faptul că nu te va face niciodată să te simţi prost că vrei să încerci ceva neobişnuit.

Săgetător


Acest nativ poate fi destul de îndrăzneţ atunci când îşi doreşte în dormitor.  Poate că nu îi place să fie aşa, dar va încerca orice, cel puţin o dată. El găseşte interesant să încerce ceva diferit şi să lase inhibiţiile deoparte. Săgetătorul este, de asemenea, un semn incredibil de curios.

Capricorn


Capricornul e adesea considerat o persoană foarte serioasă în aproape tot ce face. Jocurile din dormitor sunt preferatele lui şi se implică extrem de mult în aceste activităţi. Fiind o persoană disciplinată, te aştepţi să nu se supună nimănui şi să nu încerce nimic netradiţional, însă el e întotdeauna plin de surprize. E dispus să facă orice dacă primeşte preludiul dorit, astfel încât să înceapă să se simtă confortabil cu tine.

Vărsător


Vărsătorul se bucură de o viaţă amoroasă activă, care poate include orice. Dacă vrei un partener care e dispus să încerce orice, fără întrebări, atunci el este acela. Acest nativ optează adesea pentru romantism în dormitor, dar asta înseamnă că trebuie să îl iei încet şi să fii o persoană blândă. Experimetează lucruri, dar se opreşte la acelea care îi plac cel mai mult. 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod