Stare de spirit

6 zodii care îşi pot schimba starea de spirit într-o clipă

Nu ţi se întâmplă şi ţie uneori să vrei să îţi controlezi sentimentele, dar creierul tău să fie de altă părere?


Schimările de dispoziţie sunt normale, dar uneori acestea pot fi prea dese în cazul anumitor persoane. S-ar putea ca unele zodii să trăiască mult prea intens totul, iar relaţiile lor ar putea avea de suferit. Cu toate acestea, încercarea de a fi mai insensibil nu este un plan bun de acţiune. Dacă îţi reprimi mereu sentimentele, corpul tău poate fi afectat în moduri nesănătoase şi vei aduce mai mult stres în viaţa ta.

Trebuie doar să simţi ce simţi şi să accepţi asta. Ar fi grozav să fim fericiţi tot timpul, dar asta e imposibil. Este bine să treci printr-o dispoziţie tristă pentru a ajunge în cealaltă parte. Dacă nu ai idee de cum e să fii nemulţumit, atunci cum ai putea să îţi dai seama când eşti fericit?

Iată 6 zodii care trec rapid de la o dispoziţie la alta:


Rac

Întreabă pe oricine care e zodia cea mai instabilă emoţional şi îţi va spune că Racul. El simte totul profund.
Un Rac bine dispus le va arăta iubire celor dragi, pe când unul într-o dispoziţie proastă se va dezlănuţui sau va pleca pur şi simplu pentru a evita să facă pe cineva să sufere din cauza negativităţii lui. Cel mai bun lucru e că acesta se simte confortabil cu stările lui de spirit şi că îşi exprimă sentimenetele. El este, de asemenea, bun în manipularea stărilor de spirit ale altor persoane.

Peşti

O persoană născută în această zodie poate fi exagerat de sensibilă şi îşi poate schimba starea de spirit într-o clipă. Se lasă afectată chiar şi de cele mai mici lucruri care o pot trimite într-o spirală a tristeţii. Nu contează cât de mare sau mică e problema, ea poate schimba instantaneu dispoziţia Peştilor. Peştii nu fac faţă conflictelor şi sunt mai susceptibili de a internaliza o problemă decât de a se ocupa direct de ea.
Urăsc să se simtă neputincioşi sau ca şi cum nu ar fi făcut suficient pentru a ajuta pe cineva. Din fericire, Peştii sunt capabili să profite de starea de spirit şi sp o folosească ca sursă de inspiraţie. Ceea cea poate fi o stare proastă pentru tine, pentru un nativ din Peşti este o oportunitatea de exprimare.

Scorpion

Un Scorpion pune pasiune în orice, iar starea lui de spirit reflectă acea intensitate. El nu poate ascunde atunci când se află într-o stare proastă, totul este scris pe faţa lui atunci. Din moment ce simte totul atât de intens, nu e exclus ca el să ascule câtece triste atunci când e melancolic sau să facă box atunci când e supărat. Scorpionii îşi doresc ca starea în care se află să îi propulseze în acţiune, fie că e vorba de răzbunare atunci când cineva le face rău, fie să fie acolo pentru cineva când e nevoie de ei.


Berbec

Un Berbec nu îşi va ascunde starea de spirit sau sentimentele. Dacă e supărat pe tine, vei ştii asta. Dar asta nu e totul, el e hotărât să intre în competiţie doar pentru a arăta că e mai bun ca tine. Indiferent cât de intensă va fi starea lui emoţională, ea nu va dura prea mult.

Balanţă

Este o rutină a Balanţei să întrebe dacă cineva e supărat pe ea, chiar dacă răspunsul este, de obicei, nu. Ea se teme că a deranjat cumva pe cineva sau că a supărat pe cineva, iar asta îi afectează starea de spirit. Ea nu vrea să fie instabilă emoţionat, dar simte totul şi asta include şi lucruri care nu au de-a face cu ea. Ea pune pe sine povara sentimentelor altora şi asta e o sarcină deosebit de grea.

Gemeni

Gemenii nu vor să îi prost dispună pe ceilalţi cu starea lor de spirit, dar pur şi simplu nu o pot ascunde.
Ori de câte ori cineva întreabă un Geamăn dacă e într-o stare proastă, el va răspunde că e bine şi oferă o mulţime de motive care să susţină aceasră informaţie. Din păcate, asta demonstrează, de obicei, contrariul. Gemenii tind, de asemenea, să îşi expună sentimentele pe reţelele de socializare, iar când revin mai târziu şi citesc ce au scris, se vor simţi expuşi şi un pic jenaţi. Probabul că ar fi mai bine să recunoască ce simt, decât să încerce să pară mereu fericiţi.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod