Decizie proastă

6 zodii care iau cele mai proaste decizii în viaţă

Aceste zodii au mai mult decât câteva regrete. Află dacă te regăseşti în lista semnelor zodiacale ale căror alegeri în viaţă sunt extrem de proaste!
De ce cineva ia în mod repetat decizii proaste? Pentru că nu îi pasă de consecinţe, pentru că spun că o va face mai târziu, pentru că poate crea o poveste extraordinară din asta sau pentru că ei cred că alţii ştiu mai bine. Eşti una dintre zodiile care iau decizii nepotrivite?

Zodii care iau cele mai proaste decizii în viaţă: Săgetător

Săgetătorii preferă să fie spontani şi cred că prea multă planificare strică distracţia. Ei tind să ia decizii pripite, mai ales atunci când călătoresc, pentru că nu vor să rateze nimic. Problema este că, dacă ar face o mică cercetare, ar putea să vadă lucruri de care nici nu a ştiut că există. Pentru că sunt atât de deschişi , ei tind să aibă încredere în oameni mult prea uşor, iar asta să îi împingă să ia decizii greşite.
Oamenii din această zodie nu au prea multă încredere în ei, un alt punct slab în ceea ce priveşte alegerile pe care le iau.

Capricorn

Te-ai gândit că o zodie care e atât de practică, fiabilă şi muncitoare ar putea lua decizii proaste? Capricornii ştiu că oamenii se aşteaptă ca ei să fie atenţi şi grijulii şi, uneori, ei vor doar să facă ceva impulsiv şi neplanificat, ceea ce îi conduce direct către decizii proaste. În mare parte, aceste decizii au legătură cu sexul. Ei au o latură sălbatică, iar atunci când e vorba de sex, e foarte posibil ca ei să facă ceva complet neaşteptat. Ei ştiu când iau o decizie proastă şi o vor regreta enorm.

Zodii care iau cele mai proaste decizii în viaţă: Berbec

Impulsivitatea este o parte importantă a personalităţii unui Berbec. El este, de asemenea, extrem de nerăbdător.
Nerăbdarea împreună cu asumarea riscurilor şi spontaneitatea formează reţeta pentru luarea unor decizii greşite şi repetate. Berbecul nu se gândeşte la consecinţe, el tinde să nu verifice faptele sau să adune informaţii. El face doar ce vrea să facă.

Gemeni

Nativul din Gemeni este cunoscut ca fiind un semn dual, iar luarea deciziilor tinde să fie o provocare pentru el. El consideră plictisitor şi o pierdere de timp să se gândească înainte de a lua o decizie, deci o proastă informare ar putea să îi aducă distracţie de moment, însă probleme pe viitor. Nu acordă atenţie detaliilor care îl pot ajuta să facă alegeri înţelepte. Adevărul e că această zodie e foarte schimbătoare, iar o decizie se poate multiplica de nenumărate ori până la una finală.


Zodii care iau cele mai proaste decizii în viaţă: Peşti

Există momente când nativul din Peşti pur şi simplu nu îşi doreşte să se ocupe de ceva şi va lua o decizie pripită şi greşită. Unoeri, el aşteaptă să ia o decizie până când are acordul cuiva, ca şi cum acest lucru va lua o parte din povara uneo decizii proaste.

Rac

Dacă un Rac e forţat să ia o decizie repede, sentimentele sale vor prelua controlul. Este extrem de dificil să fii raţional când cineva este supărat sau când este nervos, dar este şi foarte provocator pentru acest semn zodiacal. Starea lui emoţională depăseşte raţiunea. În plus, Racul tinde să nu vadă imaginea de ansamblu, ci să se concentreze în schimb asupra a ceea ce s-a întâmplat înainte, însă se aşteaptă la aceleaşi consecinţe indiferent de caz.
E important să înveţe din trecut, dar nu acesta să fie singurul său ghid!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod