6 zodii care au tendinţe extrem de violente

Astrologia are un mod amuzant de a ne ajuta să remarcăm trăsăturile negative ale cuiva, printre care şi agresivitatea!
Dacă te forţezi să zâmbeşti, chiar dacă nu te simţi grozav, s-ar putea să te simţi un pic mai bine. Zâmbetul te face fericit. Din păcate, există şi persoane obsedate de negativitate, în special de vioalenţă, care acţionează în mod violent şi folosesc instrumente de distrugere care vin la pachet cu aceste tendinţe violente.

Este o întoarcere în timp când a trebuit să ucidem pentru a supravieţui. Încă avem apucături animalice, deşi unii tind să le aibă mai mult decât alţii. Nu toată lumea este violentă, deşi violenţa, în cazul oamenilor, este destul de răspândită.

Care sunt zodiile cele mai violente?


Berbec

Berbecul este semnul războiului, al răzbunării, luptei, uciderii şi lovirii, aşadar, al violenţei. El este mult mai violent decât oricare dintre semne.
Îşi doreşte victoria, şi asta nu se obţine de obicei prin scrierea unor scrisori de dragoste şi pace. Berbecul este acel gen de părinte care participă la jocul de fotbal al fiului său şi apoi sfârşeşte prin a fi violent faţă de un alt părinte dacă ceva nu iese cum trebuie.

Taur

Nu e vorba că Taurul este prea violent, ci că doar violenţa funcţionează pentru el. Atunci când nu reuşeşte cu vorba, există întotdeauna o a doua soluţie pentru a găsi rezolvarea, şi anume violenţa. Toţi trebuie să se dea din calea lui, iar dacă nu, cea mai rapidă cale a sa de a scăpa de cineva este să îl împingă din greşeală în faţa unui pericol iminent.
 

Leu

Leul ezită să folosească violenţa, dar o aplică de fiecare dată când i se oferă ocazia. Leul nu are răbdare. Cu tine, cu lucrurile din jurul lui, cu viaţa. Această nerăbdare îl face să înnebunească şi să fie frustrat. În momentul în care se află în acea stare, el perforează ziduri şi scot documente preţioase. El nu gândeşte înainte de a fi violent şi nici nu regretă ulterior.

Fecioară

Fecioara nu va ridica niciun deget care ar putea provoca violenţe. Totuşi, ea se va gândi la asta tot timpul şi în cel mai vicios mod posibil. Violenţa este un sentiment de rezervă pentru ea, pentru că ura îi face sângele să pompeze.
Fecioara obţine tot ce îşi doreşte: să-i simţi ura, să fii conştient de durerea pe care ţi-o pot provoca acţiunile ei crude şi să ceri îndurare. Şi toate înainte de cafeaua de dimineaţă.

Scorpion

Scorpionul este pro violenţă şi face o artă din asta. El nu doreşte să îţi provoace durere, dar va fi fericit să îţi distrugă viaţa dacă i-ai permis să facă parte din ea. Îl interesează ca procesul să fie lung. Acţiunile violente scurte nu sunt pentru el, nu te va lovi cu piciorul, pentru că asta ar însemna o durere temporară. El e hotărât să îţi distrugă viaţa.

Săgetător

Săgetătorul este persoana care apelează la tortură atunci când este neîndreptăţit.
Dacă l-ai rănit, s-ar putea să nu primeşti nicio pedeapsă de la el în acel moment. Cu toate acestea, el îşi face în cap un plan diaboloc care poate fi foarte dăunător pentru tine. Dacă este atât de creativ, şansele ca într-un anumit moment să suferi sunt foarte mari. El te va executa mental!  















Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod