5 zodii dependente de tehnologie

Ești una dintre acele persoane care cumpără tot ce apare nou în materie de tehnologie? E posibil să te confrunți cu o dependență!
Stai constant cu ochii în telefon, computer sau tabletă? Și acestea sunt semne că ai o obsesie pentru gadgeturi. Dependența de tehnologie nu înseamnă doar concentrarea pe un obiect fizic, ci și petrecerea obsesivă pe internet. 

Una dintre problemele majore ale dependenței de tehnologie este că te poți rupe de lume. Începi să intri în contact cu oamenii din ce în ce mai puțin, stai în casă perioade lungi de timp și poți deveni retras și antisocial. 

Socializarea este foarte importantă, altfel vei avea parte de un blocaj. Dacă nu îți ridici privirea din telefon, nu poți face contact vizual, așa că poți rata multe lucruri care se petrec în jurul tău. Trebuie să existe un echilibru, pentru fiecare oră petrecută pe telefon, e necesar să existe tot atât timp sau chiar mai mult pe care să îl petreci comunicând direct cu oamenii, ieșind în oraș sau făcând mișcare. 

Care sunt zodiile dependente de tehnologie?


Vărsător

Vărsătorii iubesc tehnologia. Ei țin pasul cu toate noile progrese, studiază tehnologia și abia așteaptă să își achiziționeze cea mai nouă versiune a unui gadget.
Probabil știi cel puțin un Vărsător care ar putea construi un computer de la zero. Ar fi foarte greu să trăiești în zilele noastre fără o formă de tehnologie. Sigur, Vărsătorii iubesc natura și merg în drumeții, dar nu își lasă nicidată telefonul sau laptopul acasă nici în acele momente. 

Gemeni

Gemenii sunt atrași de cele mai noi gadget-uri, dar iubesc mai mult internetul. Cu siguranță ei pierd noțiunea timpului petrecut online. Aceștia pornesc în ideea de a verifica o informație pe un site și ajung să stea ore întregi. Uneori, nici măcar nu își dau seama că au uitat să mănânce, să bea apă sau să meargă la baie. Ei trebuie să fie mai conștienți de timpul petrecut în fața unui ecran și să încerce să-l limiteze. 

Săgetător

Când vine vorba de orice aplicație nouă, poți fi sigur că Săgetătorul a auzit de ea și că, probabil, a și folosit-o.
Îi plac lucrurile noi și îi place sentimentul de a fi în pas cu moda, mai ales atunci când vine vorba de tehnologie. Săgetătorii adoră să exploreze lumea și aproape întotdeauna își folosesc telefoanele pentru a se documenta despre călătoriile lor. Ei folosesc aplicații pentru rezervări, pentru a-și face prieteni noi, pentru a afla care sunt cele mai frumoase locuri de văzut și pentru a se informa. Ei depind de tehnologie pentru a-și îmbunătăți experiențele și pentru a le ține evidența. 

Berbec

Berbecul este dependent de toate formele de tehnologie și va încerca aproape orice. Pentru că tinde să aibă multă energie, încearcă să folosească gadget-urile pentru a face cât mai multe lucruri, însă nu mereu funcționează. Să conducă în timp ce caută informații pe internet nu este deloc o idee bună.
El tinde să ducă această dependență la un alt nivel. Iubește atât de mult tehnologia încât uneori o folosește ca o modalitate de a scăpa de durerile pe care le simte. Ceea ce este îngrijorător este faptul că el continuă să facă acest lucru până când scapă complet de sentimentele neplăcute. 

Scorpion

Dacă se află în contact cu tehnologia, Scorpionii vor fi complet absenți și se pot trezi fără viață socială. Izolarea poate fi rezultatul prea multor ore petrecute online sau concentrării obsesive asupra gadget-urilor. Pentru că sunt sensibili, tehnologia poate părea mai sigură decât lumea reală. Ei se pot ascunde în spatele unei persoane și pot dezvălui lucruri despre ei înșiși, fără riscul de a se expune. Lor le e foarte greu să ierte și să uite, așa că nu ar fi exclus să își urmărească foștii parteneri folosind o altă identitate pe rețelele de socializare. 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod