5 zodii de bărbați care se grăbesc să se căsătorească și motivele pentru care o fac

Tu ce preferi? Să faci pasul cel mare după ce a trecut suficient timp cât să-ți dai seama că iei decizia corectă sau să te căsătorești după doar câteva luni de relație în grabă? Iată ce gândește el!

Nuntă mare și atent planificată sau nuntă spontană pe o plajă pustie? Unele zodii de bărbați tind să se grăbească atunci când vine vorba de căsătorie, dar motivele lor sunt destul de consistente.

 

  • 5 zodii de bărbați care se grăbesc să se căsătorească și motivele pentru care o fac

 

Berbec


Berbecul este combinația letală dintre o inimă mare și spontaneitate. Nu numai că are multă dragoste de oferit, dar este și dispus să facă ceva impulsiv pentru a-ți arăta cât de mult te iubește. Dacă îl încurajezi, va sări ca ars de pe canapea într-o zi și te va invita pe o plajă pustie unde îți va cere mâna. Berbecul este condus de emoțiile pe care le simte în acel moment.

Când se supără se va purta distant și rece până când își va da seama că lucrurile nu sunt așa grave. Când e îndrăgostit, îți va pune un inel pe deget, chiar dacă nu vă cunoașteți încă numele de familie.

 

Taur


Taurul este combinația dintre rațiune și norișori roz atunci când se îndrăgostește de cineva. Nu este foarte spontan, ci este cunoscut pentru faptul că îi place să se gândească bine înainte de a lua o decizie. Își îndeplinește capriciile atât timp când se gândește suficient la acest lucru. Acestea fiind spuse, atunci când este îndrăgostit, ideea de a se căsători cu tine este prea bună pentru a nu o pune în aplicare. Taurul se va horărî să o facă atunci când va realiza că nu poate trăi nicio zi fără tine. Nu este genul care să se mulțumească cu o relație de lungă durată, când poate doar să se căsătorească cu tine și să facă totul oficial.

S-ar putea să fiți acasă sau la restaurant când îți va propune să fiți soț și soție, evident cu o scânteie în ochi. Poate fi extrem de convingător atunci când știe ce vrea.

 

Citește și: 4 zodii care nu rezistă într-o relaţie la distanţă 

 

Leu


Leul crede în dragostea de lungă durată, așa că, de fiecare dată când întâlnește pe cineva nou, se gândește cum ar fi viața lui dacă ar fi cu acea persoană pentru totdeauna. În timp ce încearcă să ia decizii mature cât mai des posibil, când vine vorba de dragoste, toată practica dispare. Leul este un iubit pasional și vrea să-ți ofere dragostea lui cât mai repede posibil. De ce ar aștepta un an sau doi până să se căsătorească, când el știe deja că tu ești aleasa?

 

Balanță


Balanța știe cum este să petreci o grămadă de timp întrebându-te dacă ai luat deciziile corecte în viață.

Indiferent dacă este vorba de ceva banal, cum ar fi o dilemă între a mânca o salată sau o pizza la prânz, sau ceva important, cum ar fi cariera potrivită pentru el, Balanța duce lupte intense atunci când vine vorba de alegeri. În ceea ce privește dragostea, acest nativ tinde să se îndrăgostească de toate persoanele cu care se întâlnește. În ciuda faptul că încearcă să aleagă totul cu grijă, iubirea este singurul lucru care îi permite inimii sale să conducă, și nu creierului. Balanța se îndrăgostește foarte repede și dacă îți sugerează să vă căsătoriți pe grabă, o face pentru că este atât de sigur pe el însuși și pe relația voastră în acel moment încât nu vrea să riște să se răzgândească.

 

Vărsător


Vărsătorului îi place să întâlnească oameni noi în speranța că își va găsi sufletul pereche. Întâlnirile și flirtul pot fi extrem de distractive, dar când lucrurile trec la nivelul următor, situația ar putea să se îngreuneze pentru acest nativ din cauza faptului că nu e niciodată 100% sigur că vrea să aibă o relație pe viață.

Dacă Vărsătorul se grăbește să te ceară în căsătorie o face pentru că e mai simplu pentru el. Există prea multă presiune pentru a avea o nuntă mare de care care toată lumea va vorbi luni întregi. În plus, toți cei cunoscuți ar trebui să fie invitați. Dacă Văsătorul se va căsători, o va face după regulile sale și fără bătaie de cap cu singura persoană care contează pentru el - TU!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod