Muzică la căşti

5 zodii complet obsedate de muzică

Ai un cântec preferat? Sau întotdeauna asociezi un eveniment din viaţa ta cu piesa care se aude pe fundal?
Dacă eşti una dintre persoanele care cheltuiesc mai mulţi bani pe muzică decât pe haine, atunci trebuie să iubeşti extrem de mult această formă de artă.

Muzica este totul pentru unii oameni. Ei sunt aceia pe care îi vezi cu căştile în urechi oriunde merg. S-ar putea chiar să adoarmă aşa.

Nu toate semnele zodiacale sunt atât de pasionate de muzică. Aşa că iată-le pe cele 5 care duc această pasiune aproape de obsesie:


Peşti
Peştii sunt zodii creative, care sunt conectate cu părţile lor expresive mai mult decât oricare alt semn. Trebuie să creeze mereu ceva ca să fie fericiţi.
Mulţi Peşti se îndreaptă spre muzică pentru asta. Dacă un nativ din această zodie nu este muzician, cu siguranţă apreciază şi fredonează versuri mai mult decât majoritatea. Ei se simt în viaţă când sunt inventivi, iar muzica se schimbă mereu şi îi inspiră.

Taur
Taurul este foarte hotărât şi de multe ori are nevoie de câte o evadare. El se îndreaptă spre muzică pentru a se relaxa. Este extrem de senzual şi iubeşte modul în care muzica îi atinge această latură sensibilă şi romantică.
De pare că doar aşa se conectează cu sufletul lui la cel mai profund nivel.

Balanţă
Balanţa doreşte să profite la maximum de toate aspectele vieţii. Pentru ea, muzica este cea care începe o petrecere care va dura până noaptea târziu. Dansul îi oferă posibilitatea de a simţi libertatea pe care nu ar putea să o cunoască în niciun alt mod. Îi place să se lase purtată de val şi să se simtă neîngrădită, iar muzica îi oferă toate aceste lucruri.

Vărsător
Vărsătorul apreciază evoluţia dinamică pe care muzica o are tot timpul.
Nu e nimic mai important pentru acest nativ decât să-şi folosească intelectul pentru a forma opinii şi de a avea conversaţii profunde cu ceilalţi. Muzica e un vehicul perfect pentru a face acest lucru şi se bucură de capacitatea de a o experimenta cu oamenii din jurul lui.

Leu
Leul e mereu pregătit de drum, pentru că aşa e el, puternic şi mândru. Muzica este perfectă pentru el pentru că există atâtea melodii care vor putea să aprindă focul ce mocneşte întotdeauna în interiorul lui.
El apreciază acest tip de artă şi diferite trupe care sunt acolo să îi ofere exact ce are nevoie.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod