5 zodii care se tem de iubire

Este plină de romantism ideea de a-ţi găsi dragostea vieţii tale sau sufletul pereche!
Dar, întregul proces poate fi destul de înspăimântător, pentru că dezamăgirile amoroase sunt o ameninţare formidabilă. Nu este neobişnuit faptul că oamenii fug de iubirea de teama de a nu fi răniţi. Spre exemplu, unii evită să se implice în relaţii serioase sau rămân în relaţii lipsite de viaţă. Alţii consideră că dragostea este iraţională, trecătoare, o pierdere de energie sau este doar pentru adolescenţi.

Să iubeşti o persoană, indiferent dacă îţi place sau nu, te face destul de vulnerabil, iar unele zodii au mai mult probleme la acest capitol decât altele.

Care sunt zodiile care se tem cel mai mult de dragoste?


1. Gemeni

Eşti o zodie libertină, căreia îi place să îşi trăiască viaţa din plin, fără să îşi dorească să se aşeze într-un loc anume pentru totdeauna.
Îţi place să îţi ţii opţiunile deschise şi o relaţie chiar te sperie pentru că îţi ameninţă aceste principii de viaţă. Mai mult decât atât, te vei întreba constant dacă aceea este persoana potrivită pentru tine. De asemenea, te îngrijorează faptul că ţi-ai putea pierde interesul faţă de persoana de care crezi că te-ai îndrăgostit.

2. Rac


Ţi-e frică de dragoste pentru că nu vrei să te simţi neapreciat. Îţi oferi inima pe tavă atunci când iubeşti şi ţi-e teamă să nu obţii indiferenţă în schimb. Ţi-e frică de consecinţele care ar putea veni odată cu o iubire care nu este reciprocă.

3. Fecioară

Dorinţa ta de perfecţiune te împiedică să îţi dai seama cât de vrednic eşti de iubire.
Tu cauţi parteneri care nu sunt disponibili emoţional sau cauze pierdute pentru că sunt partide singure pentru tine. Ţi-e atât de frică să te implici într-o relaţie cu cineva care merită de fapt, pentru că te macină constant gândul că tu nu îl meriţi.

4. Scorpion


Lucrul de care eşti cel mai speriat, chiar mai mult decât trădarea şi încrederea în persoana greşită, este descoperirea. Te aştepţi ca ceilalţi să fie 100% cinstiţi şi deschişi cu tine în orice moment, dar tu le arăţi doar ce vrei tu să vadă. Te prezinţi ca fiind prietenos şi deschis, dar, în relaitate, eşti rezervat şi foarte secretos. Unii te consideră misterios şi chiar au dreptate.
Deşi pari calm ţi rece, ascunţi atât de multe sentimente. Ceea ce nu reuşesc niciodată partenerii tăi să realizeze este faptul că nu te vor cunoaşte niciodată cu adevărat. Ţi-e frică de dragoste pentru că ţi-e frică să îi arăţi adevăratul sine persoanei nepotrivite. Când te deschizi, vrei să fie pe viaţă. Îţi încredinţezi secretele, gândurile, sentimentele, trecutul şi cine eşti în realitate doar unei singure persoane.

5. Săgetător

Te temi de dragoste pentru că te temi că te vei plictisi sau că o să fii plictisitor pentru altcineva. Vrei pasiune şi emoţie în mod constant şi te gândeşti că rutina care vine odată cu iubirea îţi va răpi aceste beneficii.
Eşti veşnic singur, nu numai pentru că ţi-e frică de banal, ci şi pentru că simţi că trebuie să îţi păstrezi ferm libertatea. Nu poţi sta liniştit într-un loc prea mult timp şi fugi când simţi că te apropii prea mult de o persoană.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod