zodii care se izoleaza social

5 zodii care se izolează social și motivele pentru care fac acest lucru

Atât persoanele extrovertite, cât și cele introvertite se pot izola social, iar motivele sunt numeroase!

Există momente când pur și simplu nu vrei să fii înconjurat de oameni, nu te simți în stare să mergi la acea petrecere și vrei să stai singur/ă acasă? Nu e nimic în neregulă dacă acest lucru se întâmplă din când în când, dar dacă vei continua așa o perioadă lungă de timp, s-ar putea să devii pustnic/ă!

Izolarea socială nu este întotdeauna un lucru rău și pot exista momente în care o faci fără să îți dai seama măcar. Pentru unii oameni, această retragere din viața socială este o modalitate de a se recuperea după o dezamăgire amoroasă sau o pierdere. Au nevoie de timp doar cu ei înșiși pentru a-și reveni și pentru a se îmbunătăți, fără să fie nevoiți să dea explicații pentru stările lor.

Care sunt zodiile care se izolează social și de ce fac acest lucru?

 

Scorpion

Scorpionul trăiește totul la intensitate maximă și, dacă trece printr-o dezamăgire amoroasă sau are de-a face cu orice alt gen de durere emoțională, va trebui să se retragă un timp și să fie singur. Când Scorpionul suferă, nu este capabil să vorbească sau să interacționeze cu oamenii pe care nu îi cunoaște foarte bine. El va căuta motive diverse pentru a-și scuza izolarea, ca și când ar trebui să se justifice în fața cuiva. Dacă această retragere îl ajută să își revină, atunci asta trebuie să facă!

Pești

Peștii sunt foarte sensibili, iar atunci când trec printr-o perioadă grea și nu se simt bine, chiar și gândul de a interacționa cu alte persoane îi irită.

Peștii preferă să se retragă și să facă ceva creativ, decât să fie nevoiți să se îmbrace și să iasă în societate. Odată ce se simt deconectați, ei vor da vina pe lume pentru dezamăgirea lor.

 

 

Rac

Racul este foarte sentimental și, dacă trece printr-o suferință, el se va retrage în locuința lui. E extrem de atașat de locul în care trăiește, așa că atunci când se simte rău, ideea de a-și părăsi casa pentru a sta alături de alți oameni este înfricoșătoare. Cel mai bun mod de recuperare emoțională în cazul lui este pe cont propriu sau cu ajutorul persoanei iubite.

Nu e vorba că nu îi plac oamenii, ci pur și simplu nu are încrederea că aceștia nu îi vor face și mai mult rău.

Taur

Când Taurul se află într-o dispoziție bună, nu îl bucură nimic mai mult decât o petrecere cu oameni fabuloși, locații superbe și mâncare delicioasă. Dar, când trece printr-o perioadă mai grea, a fi în preajma oamenilor nu e ceea ce are nevoie. Pentru Taur, singurătatea este o stare productivă și vindecătoare. Să fie singur cu propriile gânduri îl ajută să proceseze eficient tot ce se întâmplă. După ce stă o perioadă singur și reușește să se vindece, Taurul redevine sociabil și fericit.

Fecioara

Pentru o Fecioară, primul pas spre izolarea socială este să dispară de pe social media o perioadă.

Ea poate fi foarte ușor enervată de oamenii de pe rețele de socializare, iar sentimentele de supărare și iritare pot esalada și o pot determina să se simtă extrem de neliniștită. Este o metodă foarte bună să renunțe la telefon și să ia o pauză de pe Facebook, Instagram sau Twitter o perioadă.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod