5 zodii care s-au născut pentru a fi perfecţioniste

Uneori, nici perfect nu e suficient pentru ele!
Eşti genul de persoană care petrece mai mult decât suficient timp pentru a te asigura că fiecare detaliu este pus la punct? Poate că eşti un obsedat de control care nu poate lăsa lucrurile decât dacă ştie că acestea sunt în regulă. Dacă eşti un astfel de om, cel mai probabil eşti un perfecţionist. Dar, poate că nu te consideri deloc aşa. Ai putea crede despre tine că eşti doar o persoană care munceşte din greu şi care vrea doar ce e mai bun din viaţă.

Unele zodii s-au născut să fie perfecţioniste şi nu se vor schimba prea curând. Care sunt acelea?


Leu

Preferi ordinea în locul haosului pentru că îţi oferă acel sentiment de control atunci când îţi propui să faci ceva. De asemenea, eşti genul de persoană care se străduieşte continuu să fie pe primul loc şi să ia toate medaliile de aur indiferent de ceea ce faci.
Vrei întotdeauna să fii cel mai bun, pentru tine în primul rând şi mai apoi pentru ceilalţi. Pentru tine, a fi un perfecţionist înseamnă a crea un plan de succes şi de a se lipi de el. Ştii că nu trebuie să fie totul perfect tot timpul, dar, de asemenea, crezi că unele lucruri ar trebuie să fie perefecte pentru ca tu să consideri că ai succes. De aceea, niciodată nu faci ceva pe jumătate, indiferent cât de banal ar fi. Cum ai putea să te uiţi în urmă şi să îţi admiri munca dacă traseul nu este unul perfect?!

Fecioară

Tu eşti definiţia perfecţiunii. Cauţi în mod constant noi proiecte şi oportunităţi care necesită genul tău de organizare şi perfecţiune. Eşti persoana cu cel mai curat apartament, cel mai organizat birou la serviciu şi un planificator excelent.
Pentru tine, a fi perfecţionist nu este un moft, ci o necesitate. Trebuie să fii perfecţionist pentru a face lucrurile în viaţă şi pentru a te simţi împlinit. Nimic mai puţin decât perfect nu este pentru tine, iar asta include şi oamenii. Abordarea ta metodică şi detaliată este aproape hipnotică şi îi poate ajuta pe cei din jur să îşi menţină calmul.

Balanţa

Eşti considerat un perfecţionist într-un alt sens al cuvântului, nu ca toţi ceilalţi. Eşti semnul echilibrului, aşa că înţelegi că fiecare bucată de haos are nevoie de ordine şi viceversa. Cu siguranţă nu vei exagera încercând să fii perfecţionist, dar când lucrurile încep să scape de sub control în viaţa ta, atunci vei lua atitudine. Ideea ta de perfecţiune este soliditatea şi definiţia.
Cuvântul poate este cel mai mare duşman al tău pentru că nu este definit. Cum ai putea să păstrezi lucrurile în ordine cu poate? Găsirea echilibrului între un tipicar şi un rebel este ideea ta de perfecţiune.

Scorpion

Tu eşti cel care observă totul şi care învaţă din greşelile altora. Sigur, faci şi tu propriile greşeli, dar cu siguranţă nu grave. Când îi analizezi pe ceilalţi în mediul lor natural, este ca o experienţă de învăţare pentru tine. Acest lucru te ajută să reuşeşti acolo unde alţii nu pot să o facă. Atenţia la detalii şi ablităţile tale de observare sunt ceea ce te face să fii un perfecţionist. Nu eşti o zodie care să facă ceva de dragul de a fi făcut. Tu ai o intenţie şi eşti obsedat când vine vorba de atingerea obiectivelor.


Capricorn

Eşti unul dintre cele mai harnice semne zodiacale. Principalul motiv pentru care eşti un astfel de perfecţionist este că munceşti foarte mult pentru a realiza ce ţi-ai propus. Cel mai urât sentiment din lume pentru tine este să ştii că ai fi putut să faci mai mult sau mai bine şi să nu fi făcut. Pentru tine, perfecţiunea este necesară. Să fii un perfecţionist înseamnă pentru tine să eviţi să faci greşeli din neglijenţă, să renunţi sau să nu fi cel mai bun dintre cei buni.













Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod