Refuz în dragoste

5 zodii care nu sunt pregătite pentru o relaţie

Implicarea într-o relaţie poate fi un lucru înfricoşător pentru unele persoane şi nu toată lumea caută să-şi împartă viaţa cu cineva.
Iată 5 zodii care spun nu oricărui angajament:

Taur


Taurul ştie că mai are destul timp să îţi găsească pe cineva, aşa că de ce să se grăbească? Este tânăr şi doreşte să se bucure de cât mai multă libertate înainte de a se lega de un loc de muncă sau de o familie. El vrea să poaă ieşi cu prietenii lui şi să nu dea nimănui raportul cu privire la ce oră va fi acasă. Simte pur şi simplu că nu-şi poate trăi viaţa aşa cum îşi doreşte dacă se implică într-o relaţie.

Fecioara


Fecioara acordă atenţie celor mai mici detalii şi este foarte greu de mulţumit. Întotdeauna pare să găsească ceva în neregulă oriunde s-ar uita.
Prietenii şi familia acesteai cred ca ea îşi sabotează singură relaţiile sau că aşteaptă pe cel care să fie perfect, lucru cam greu de realizat. Preferă să stea la adăpost decât să aibă apoi regrete.

Balanţă


Ironic, Balanţa e semnul care urăşte cel mai mult să fie singur. Într-adevăr, el încearcă să găsească pe cineva cu care să îşi împartă viaţa, dar pentru că e atât de serios cu privire la acest aspect, el nu se va implica în relaţii cu nimeni. El vrea să fie 100% sigur de persoana cu care se întâlneşte, să fie echilibru şi să aibă parte de susţinere.
E adeptul relaţiilor de lungă durată şi nu e pe care să se implice în ceva dacă nu se simte total pregătit.

Săgetător


Săgetătorul nu poate fi ţinut pe loc şi nu acceptă să se simtă captiv într-o relaţie. Cu siguranţă dacă e semn de aceste lucruri, el va fugi cât de departe poate de persoana respectivă. Angajamentul complet nu e ceva care să îl reprezinte, iar el caută pe cineva care înţelege acest lucru. Probabil doar un alt Săgetător poate călători în lume cu el şi poate fi la fel de spontan.


Peşti


Peştii vor să se implice în relaţii, dar e greu să le placă cu adevărat de cineva. Ei au aşteptări atât de mari de la partener şi relaţie, încât realitatea îi dă din când în când câte o palmă. Ei vor continua să încerce cu mai multe persoane până când va găsi ceea ce îşi doreşte.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod