5 zodii care nu se vor întoarce niciodată la fostul iubit

Tocmai te-ai despărţit de partenerul tău şi te întrebi dacă ar trebui să păstrezi sau nu legătura cu acesta? Unele zodii ştiu exact ce vor!
Este perfect normal să îţi pui o mulţime de întrebări, mai ales dacă despărţirea a fost bruscă şi emoţionantă. Majoritatea despărţirilor implică o varietate complexă de sentimente de ambele părţi. Cu toate acestea, ataşamentul este prezent indiferent dacă relaţia s-a încheiat urât sau în cele mai bune condiţii. Cel mai probabil, te întrebi dacă ar trebui să îi acorzi fostului o a doua şansă sau dacă acesta e dispus sau nu să te primească înapoi.

Crezi sau nu, astrologia îţi poate influenţa această decizie. Câteva semne sunt mai sensibile, iar dragostea lor faţă de fostul iubit este de ajuns cât să aibă în vedere o reîmpăcare.
Dar există, de asemenea, zodiii care nici măcar nu iau în considerare să mai vorbească din nou cu acesta, aşa că o a doua şansă este exclusă.

Care sunt cele 5 zodii care nu s-ar întoarce niciodată la fostul iubit?


Leu

Leul este dominant în majoritatea planurilor vieţii lui, inclusiv în ceea ce priveşte relaţiile amoroase. El este încrezător şi îşi doreşte să fie tratat precum un rege. El consideră că este umilitor să îţi acordce o a doua şansă după despărţire. Chiar dacă este rănit, Leul se străduieşte să pară puternic şi să rămână mândru. Cu cât încerci mai mult să-l readuci înapoi în viaţa ta, cu atât mai mult va crede că este irezistibil şi îi va creşte orgoliul.
Leul ştie că nu merită altceva decât ce e mai bun, aşa că se va convinge singur că ai făcut o greşeală teribilă că l-ai lăsat să plece.

Scorpion

Un Scorpion rănit nu se va uita niciodată înapoi. Odată ce şi-a pierdut încrederea, el dispare pentru totdeauna. Scorpionul urăşte lipsa de onestitate şi are abilitatea de a mirosi de la mare distanţă când ceva este în neregulă. El insistă să iasă din orice încurcătură în cea mai favorabilă poziţie posibilă pentru ei. Să te primească înapoi în viaţa lui ar însemna să îşi saboteze singur puterea.

Săgetător

Săgetătorul ştie cel mai bine că viaţa este trecătoare şi că cel mai bun mod de a trăi este acela de a merge cu fluxul, fără întoarcere.
Într-o anumită măsură, relaţiile îl fac să se simtă constrâns. Dacă eşti prea sufocant în relaţie, cel mai probabil el ar fi tentat să fugă. Încercările tale de reconciliere i se vor părea false şi cu siguranţă nu îţi va acorda o a doua şansă.

Capricorn

Capricornul este stăpânul autocontrolului şi, chiar şi în cazul celor mai intense sentimente de după despărţire, el se va reţine să îţi acorde o a doua şansă. Dacă l-ai criticat după ce relaţia s-a încheiat, cu siguranţă el nu te va ierta niciodată. Şi, dacă insişti să vă reîmpăcaţi, s-ar putea să primeşti cea mai grea lecţie de vinovăţie.


Vărsător

Vărsătorul întâmpină probleme în a-şi exprima sentimentele, atât pe cele negative, cât şi pe cele pozitive. Un lucru este sigur totuşi, el nu va face compromisuri atunci când promisiunile sunt încălcate. Decizia lui este bine gândită şi ştie că a acorda o a doua şansă înseamnă un risc major de a fi din nou rănit.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod