5 vedete născute în zodia Peşti şi povestea lor de viaţă

Care este cel mai comun semn zodical printre celebrităţi? Unii spun că Leului îi este predestinată faima şi averea. Dar ce spui de zodia Peşti?

Fiind un semn de apă, Peştii sunt creativi şi se adaptează uşor. Aceştia pot fi, de asemenea, furtunoşi şi imprevizibili. Din cauza dualităţii lor, nu le e întotdeauna uşor. Cei care au ajuns sus sunt numeroşi inventatori, lideri, militanţi pentru cauze umanitare sau cuceritori. Din nefericire, natura lor profund sensibilă îi predispune la depresie şi la pierderea încrederii de sine, făcându-i să se scufunde tot mai adânc în întuneric.
Sinuciderile, abuzul de droguri şi anxietatea au pus stăpânire pe multe celebrităţi născute în zodia Peşti.

Ei sunt guvernaţi de planeta Neptun, care are legătură cu religia, legea şi filantropia. Este, de asemenea, o planetă care reprezintă fanteziile şi visele, subconştientul. Peştii pot fi prinşi cu uşurinţă în propria lor lume, ceea ce îi face să fie perfecţi pentru faimă şi celebritate.

Adoră operele de artă fabuloase şi performanţele complexe. Mulţi actori şi muzicieni mari s-au născut sub acest semn.
Să îi aduci din propria lor visare direct în realitate poate fi uneori extrem de dificil pentru ei, dar necesar. Este ultimul semn din zodiac şi reprezintă o legătură unică cu "cealaltă parte", un sentiment de spiritualitate, religie, adevăruri fundamentale şi subconştient. Peştii au o intuiţie extraordinară care îi diferenţiază de alte zodii. Sunt legaţi de reîncarmare şi tind să fie suflete bătrâne.

Slăbiciunea Peştilor este empatia de care dau dovadă. Ei tind să fie plini de îndoieli asupra propriei lor persoane şi să încerce să îi liniştească pe alţii.
Dacă se iubesc pe sine, Peştii pot fi prietenii şi partenerii cei mai plini de compasiune. Principala lor provocare este să nu se mai gândească la ce spun ceilalţi despre ei şi să aibă încredere în propria lor independenţă şi valoare.

Pentru a obţine o perspectivă şi mai clară asupra personalităţii lor, iată 5 celebrităţi născute sub semnul Peştilor:
1 din 6

Rihanna

Rihanna este o cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi antreprenoare modernă.

Stilul său muzical a fost într-o continuă evoluţie de-a lungul anilor şi a încorporat influenţe pop, R&B, reggae şi hip-hop. Ea s-a născut în Saint Michael, Barbados. Prima oară a semnat cu  Def Jam Recordings și apoi a ajuns la Jay-Z. Succesul vedetei a venit odată cu piesa "A Girl Like Me" din 2006. Apoi, a devenit una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile. Creativitatea sa este demnă de zodia Peşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod