5 semne că ţi s-au făcut vrăji

Pentru persoanele superstiţioase, orice semn poate însemna ceva şi poate fi interpretat într-un anumit fel. Dar chiar dacă eşti complet raţională şi foarte sceptică, uneori ai senzaţia că unele lucruri sunt extrem de ciudate şi parcă e greu de găsit imediat o explicaţie simplă şi plauzibilă.
Pentru persoanele superstiţioase, orice semn poate însemna ceva şi poate fi interpretat într-un anumit fel. Dar chiar dacă eşti complet raţională şi foarte sceptică, uneori ai senzaţia că unele lucruri sunt extrem de ciudate şi parcă e greu de găsit imediat o explicaţie simplă şi plauzibilă.

Foarte multe persoane se tem că prin intermediul unor forţe nevăzute, cineva sau ceva intervine în viaţa lor, de cele mai multe ori în sens negativ. Adesea lucrurile acestea sunt puse pe seama vrăjilor malefice. Chiar dacă termenul de "vrăji" ne aduce instant în minte ideea de cotoroanţă care învârte într-un ceaun imens spunând lucruri de neînţeles şi folosind obiecte cel puţin ciudate, de fapt o vrajă poate fi considerată orice energie negativă care ne afectează viaţa.
Şi aici poate fi vorba despre oameni obişnuiţi, care prin gândurile negative la adresa noastră ne pot face rău.

Iată cum observi semnele care îţi arată că anumite energii negative acţionează asupra ta:

Ţi se întâmplă multe lucruri rele, într-un timp scurt

Dacă te loveşti de numeroase necazuri, într-un timp foarte scurt, fie că sunt mai mari sau mai mici, ai putea fi ţinta unor energii negative. Nimic nu este întâmplător, iar coincidenţele nu sunt întotdeauna coincidenţe.

Simţi o prezenţă negativă în preajma ta

Ai senzaţia că eşti urmărită, că cineva sau ceva îţi priveşte în permanenţă mişcările, mai ales când eşti singură.

Te simţi rău, deşi eşti perfect sănătoasă

Ai o slăbiciune şi o stare de rău greu de justificat, mai ales dacă ţi-ai făcut toate analizele, de la cap la coadă, şi totul pare OK. Senzaţia de apăsare, de gol în stomac ca şi cum ceva rău urmează să se întâmple şi o presiune în piept care nu este neapărat durere sunt semnale serioase de alarmă trimise de organismul tău.
De asemenea, irascibilitatea permanentă, fără explicaţii fizice, nu trebuie ignorată.

Ai coşmaruri

Ai coşmaruri mult mai des decât înainte, fără să ai griji sau să te gândeşti tot timpul la ceva rău. Apar pur şi simplu şi uneori sunt extrem de reale, ca şi cum le-ai trăi.

Eşti deprimată, fără motiv

Te simţi brusc deprimată, fără niciun motiv, chiar dacă eşti un om vesel din fire. O astfel de depresie, fără motivaţie şi fără explicaţii medicale este un alt semn serios că în preajma ta există energii negative.

Nu uita că "vrăjile" nu sunt neapărat cele fizice, adică lumânări aprinse în faţa uşii sau altfel de obiecte dubioase. Şi, mai ales, nu aşa-zisele vrăjitoare sunt periculoase, ci oamenii care îţi doresc răul, din diverse motive, şi ale căror gânduri negative te afectează.


Cum te poţi proteja?

În primul rând, trebuie să ştii că puterea minţii este extrem de mare, chiar dacă cei mai mulţi dintre noi nici nu o iau în calcul. Energiile negative pe care le emiţi, prin gânduri negative la adresa altora sau chiar prin viziunea negativă pe care o ai despre tine sau despre viitorul tău se întorc împotriva ta.

Prin urmare, trebuie să te protejezi prin meditaţie, relaxare şi rugăciune, care nu este altceva decât o formă de a contracara tot ceea ce este rău. Ritualurile banale, cum ar fi aprinderea de tămâie sau a unei candele te ajută prin simplul fapt că mintea ta le percepe drept protectoare. Deci gândurile tale vor acţiona ca o barieră împotriva energiilor negative. Este un fel de placebo la nivel energetic.

Nu uita că orice element care crezi că te protejează te va proteja cu adevărat, fie că este vorba de icoane, obiecte Feng Shui sau amulete norocoase.
De fapt, gândurile tale sunt cea mai puternică formă de protecţie.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • isabel406 pe 2 Apr 2015, 00:39
    singurul care dezleaga farmece e dumnezeu

    Ai prb cu farmece si vraji,pune manuta si citeste rugaciune sf ciprian de 9 ori pe zi sau rug sf mihail, si lasativa de acele femei sau barbati numiti vrajitori care lucreaza pt bani si te plimba de ici colo cerand milioane si cand nu mai ai sa le dai te lasa balta si tot rau se antoarce asupra ta anapoi!PERSOANELE CARE AU ADEVARAT HAR DE LA DUMNEZEU SA DEZLEGE NU CER BANI!!!!ATENTIE!!NU SE CERE BANI!!!ACESTIA SANT CU ADEVARATA CREDINTA!!!Eu pana sa stiu adevarul miau mancat mii de euro k umblam ca o bezmetica din vrajitori an vrajitori si nu miau facut absolut nimic!!!Mai mult rau miau facut ca mau atacat duhurile necurate!!!DACA VRETI SA VA SFATUI CU RUGACIUNI SI SA VA DAU UN SFAT CAUTATIMA AN FACEBOOK ISABEL DENISA STEFAN!!VA ASTEPT CU MULT DRAG!!STIU RUGACIUNI PUTERNICE CARE VA POT AJUTA!!

    1
    0

  • Horus pe 16 Dec 2014, 23:28
    Ajutor

    Salut daca credeti ca aveti farmece facute va pot ajuta sa le dezlegati si sa aveti spor si noroc, ma puteti contacta la adresa de mail cockneythug@rocketmail.com va spun de pe acuma Rugaciunile mele sunt foarte puternice va scap si va aduc spor nu uitati Maica Domnului se roaga pentru noi plange ca sa va spun adevarul Maica Domnului nu ne mai priveste cu toata fata si Mantuitorul a inceput sa isi intoarca fata de la noi.

    1
    3

  • ionutalex pe 21 Mai 2014, 09:01
    te pot ajuta

    salut.sunt ionut si cunosc o doamna din dambovita care dezleaga farmece.mailu meu e leuionutalexandru@yahoo.com.pt mai multe detalii

    1
    1

  • alle pe 23 Ian 2014, 11:46
    nu stiu daca exista

    a si am uitat sa mentionez ca ieri nu am mai avut bani si de dimineata am gasit in haina ceva bani!...O vecina mi-a zis ca banii sunt ,,ochiul dracului". Sincera sa fiu sunt ingrozita! sper sa nu fie vorba de vraji/blesteme!

    0
    1

  • alle pe 23 Ian 2014, 11:41
    nu stiu daca exista

    nu stiu daca exista sau nu...poate este vorba doar de schizofrenie paranoida...dar oricum ar fi am patit ceva in dimineata aceasta! Am o vecina care este foarte ,,nervoasa". Stau in chirie cu inca 3 fete si vecina este foarte revoltata pe noi! in sensul ca ,,facem galagie...vin iubitii la noi etc." Azi noapte am fost iesite in club si de dimineata cand ne-am trezit am gasit pe usa urme de faina! cineva a aruncat faina pe usa si pe pragul ei! Am cautat pe net si zice ca sunt ceva urme de vraja asupra noastra! nu stiu ce sa cred si nici nu inteleg de ce ar arunca cineva cu faina pe usa! Pe bune?! Voi ce parere aveti? :P

    0
    0

  • gaby pe 28 Dec 2013, 02:59
    sunt de parere ca exista toate acestea

    atat prin vise cat si prin al 6 lea simt le poti vedea sau simtii. si nu e neaparat din cauza imaginatiei, chiar nu are legatura cu asta, ori cu boala in anumite cazuri. dar cine nu vede nu crede, e o vorba Exista lucruri pe care nu mi.leam imaginat vreodata si le.am visat sau vazut.

    1
    0

  • antoneta pe 29 Aug 2013, 08:04
    sentimentele se transmit

    de cate ori cand lacrimile ne siroiau pe obraji,nu am fost facuti sa zambim incantator daca un suflet bun ne mangaie sa ne aline,cine oare nu s-a indispus brusc fringindu-si risul vesel si zgomotos in urma unei remarci dure si cui nu i s-a intimplat ca cineva sa-i strice toata frumusetea unei bucurii .ce face posibil toate astea?

    0
    0

  • cris pe 6 Aug 2013, 20:01
    schizofrenie paranoida

    nu exista nicio energie, este numai mintea ta care o ia razna. oamenii nu inteleg ca asa cum se imbolnaveste un organ, asa se imbolnaveste si creierul. prezentele negative, impresia ca cineva te urmareste, deprimarea si alte simptome nu sunt de fapt decat o schizofrenie paranoida care se trateaza numai la psihiatru. incercati sa va duceti la un bun psihiatru si sa ii povestiti lucrurile astea, veti primi tratament medicamentos si un diagnostic. nu mai credeti in cai verzi pe pereti, e totul numai in mintea voastra bolnava.

    3
    0

  • elisae pe 28 Dec 2012, 21:53
    prezenta negativa

    eu simt de fiecare data cnd sunt singura ca cineva ma priveste. ptr a povesti mai multe contactati-ma la adresa mea ely_superstar_love. multumesc

    4
    6

  • camy pe 19 Dec 2012, 11:34
    exista

    eu am apelat la cineva si ma ajutat pt detalii putem vb pe id meu camy_adone

    6
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod